S chutí do toho

• Otevřená skupina

chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
1.1.12 15:10

Holky, koukám, že ty léky máte zmáknutý…já se v tom vůbec neorientuju. Potřebovala bych nějak zmírnit chuť na sladké. To je u mě největší kámen úrazu :( Poradíte něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
1.1.12 15:12

Chaalo, moc nevim,ale slysela jsem chrom????? Nicmene fakt staci vyvazit jidelnicek a chute prejdou (osobni zkusenost, i kdyz jsem tomu neverila, ze se to muze stat :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 15:13

Dneska jsem ještě nacpaná ze včera, že ani nemám hlad :) Budu ted brát Omega 3 a multivitamin, prý to prospívá hubnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.1.12 15:13

Bez léků? Bez léků je dobrá ke každému jídlu teplá zelenina, ta ti fakt upraví hladinu cukrů v těle, že ani nemáš chuť :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.1.12 15:16

Kikino,já už věkově patřím taky ke starším.Takže těch vysněných 5,které chci dolů, bude náročných. V létě jsem vydržela měsíc bez sladkého, bylo to fajn. Ale pak jsem jednou udělal výjimku a už jsem se vezla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.1.12 15:17
AgatkaZ píše:
Bez léků? Bez léků je dobrá ke každému jídlu teplá zelenina, ta ti fakt upraví hladinu cukrů v těle, že ani nemáš chuť :-)

třeba mražená-dušená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 15:18
momi33 píše:
AgatkaZ píše:
Bez léků? Bez léků je dobrá ke každému jídlu teplá zelenina, ta ti fakt upraví hladinu cukrů v těle, že ani nemáš chuť :-)
třeba mražená-dušená?

Tu zeleninu mi taky radila výživ.poradkyně, že zasytí a člověk nesní pak tolik přílohy nebo jí nahradit přílohu večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 15:19
chaala píše:
Kikino,já už věkově patřím taky ke starším.Takže těch vysněných 5,které chci dolů, bude náročných. V létě jsem vydržela měsíc bez sladkého, bylo to fajn. Ale pak jsem jednou udělal výjimku a už jsem se vezla :zed:

Mám to samý, když nejím sladký, tak si odvyknu, ale jak udělám vyjímku, musím ho mít skoro denně :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
1.1.12 15:19

Chaalo, mne mluv, v lete mi bude 35 a rok od roku se me ty kila pousteji stale neradeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.1.12 15:20
AgatkaZ píše:

Fakt? Tak to musím zkusit. Kéž by to zabralo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.1.12 15:21

Mufice,zkusím to prubnout,já jsem takový dojížděč,dávala jsem si k večeři jen suchou rýži,a podušený mražený hrášek,a malýmu to taky chutnalo 8o
A druhý den zas rýži s kukuřicí,ale to nebylo tak dobrý.
Až pojedeme na nákup do Globusu,tak se tam podívám,mají tam výběr.
Jinak jsem ráda,že vidím známý nick :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.1.12 15:21
kikina2004 píše:
Chaalo, mne mluv, v lete mi bude 35 a rok od roku se me ty kila pousteji stale neradeji

vítaj do klubu,i mě bude v létě 35 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
1.1.12 15:24
momi33 píše:
kikina2004 píše:

Halt- starsi vekem, mlady duchem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.1.12 15:25
kikina2004 píše:
momi33 píše:
kikina2004 píše:
Halt- starsi vekem, mlady duchem :-D

pfff,to se taky nedá tak úplně říct :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 15:26
momi33 píše:
Mufice,zkusím to prubnout,já jsem takový dojížděč,dávala jsem si k večeři jen suchou rýži,a podušený mražený hrášek,a malýmu to taky chutnalo 8o
A druhý den zas rýži s kukuřicí,ale to nebylo tak dobrý.
Až pojedeme na nákup do Globusu,tak se tam podívám,mají tam výběr.
Jinak jsem ráda,že vidím známý nick :srdce: :srdce:

Taky tě ráda vidím, tak diskuze o cvičení je už nějaká mrtvá :mavam:

K večeři si udělej spíš nějaké maso a k tomu tu zeleninu, třeba nějaký salát nebo vař.brokolici, fazolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny