S chutí do toho

• Otevřená skupina

chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.1.12 18:08
AgatkaZ píše: :pankac: :pankac: :pankac: no jasně, to je taky umění… :lol:Až se zamkneme, tak bychom na nástěnku každá mohly udělat svůj profil a dát tam počáteční fotku :mrgreen:

to radši ani ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 18:14
sněhurka a nelinka píše:
AgatkaZ píše: :pankac: :pankac: :pankac: no jasně, to je taky umění… :lol:Až se zamkneme, tak bychom na nástěnku každá mohly udělat svůj profil a dát tam počáteční fotku :mrgreen:
to radši ani ne :mrgreen:

Taky sem svou fotku dávat nebudu nebot bych se z toho sama :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.1.12 18:17

No tak holky… vždyť to nikdo neuvidí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
1.1.12 18:18

Garantuji, že 51 nemám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To bylo snad naposled někdy na základce…
Fotku - no nevím, ještě si to rozmyslím :lol: , zas by to byla motivace, to jo, zvlášť kdybych tam dala ještě vedle toho, jak jsem byla štíhlá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
1.1.12 18:21

Tak holky já pořád uklízím :D dneska to bude hodně kalorií dole (snad) :D jinak se taky vážím každý den, je to úchylka i když vím, že to žádný zázrak nebude… Do 51kg mám hooodně daleko :D A fotku taky raději ne. Nemám ani odvahu si jí udělat kvůli sobě, abych mohla pak srovnávat před a po. Ale není to ani tolik špekama jako spíš striema po těhu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 18:21
kattie píše:
Garantuji, že 51 nemám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To bylo snad naposled někdy na základce…
Fotku - no nevím, ještě si to rozmyslím :lol: , zas by to byla motivace, to jo, zvlášť kdybych tam dala ještě vedle toho, jak jsem byla štíhlá. :think:

Tuhle váhu jsem měla tak před 10 lety :D A byla bych max. spokojená, kdybych dosáhla váhy o 10 kg vyšší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.1.12 18:26
Jarka K píše:
já se taky dřív vážila denně. Obzvlášť v těhohotenství se mi tahle úchylka fakt nahodila! Skoro každé ráno jsem na váze brečela :mrgreen:
a to jsem celkově v těhoteství přibrala jen 11 kilo :P

Já dala v těhu u obou dětí 18kilo. Ke konci jsem na tu váhu už raději nelezla, jsem se bála, kolik mi zase naskočilo nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.12 18:27
MUFICE píše:
kattie píše:
Fotku - no nevím, ještě si to rozmyslím :lol: , zas by to byla motivace, to jo, zvlášť kdybych tam dala ještě vedle toho, jak jsem byla štíhlá. :think:
Tuhle váhu jsem měla tak před 10 lety :D A byla bych max. spokojená, kdybych dosáhla váhy o 10 kg vyšší :)
já bych ráda 59kg, ale to už mít asi nebudu, ta 5 je mi sympatická prostě :nevim: 4 ne to už by bylo moc :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.1.12 18:32

Já nemyslela fotku v plavkách, na tu nemám odvahu ani já sama :mrgreen:

Holky, 59 je taky můj cíl, je to dostat dolů víc jak 15kg :oops: ale když šly nahoru, tak snad půjdou i dolů,ne? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.1.12 18:33

V těhotenství jsem přibrala taky 18 kg a pár mi jich ještě zůstalo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.12 18:34

no jenže nahoru jdou snadno :mrgreen: jako normální fotku Vám sem klidně dám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.1.12 18:37

Já to fakt myslela tak, že pokud se uzavřeme, pak na nástěnku si každá uděláme profil, jako fotku, pořáteční váha, cíl, třeba odkud jsme, jak na ty kila jdeme a tak…prostě kdo co bude chtít a prostě bychom si to každá sama upravovala jak ty kila půjdou dolů, a že půjdou :mrgreen:

A pokud u některé uvidíme, že to jde víc než nám,pak jukneme co dělá,ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
1.1.12 18:38

Jj, normální fotka v pohodě, ta mi nevadí :lol: A taky bych chtěla ideálně 58… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556

Já bych chtěla 55kg. Moje vysněná váha :oops: Jsem malá. Tak uvidíme, jak se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
AgatkaZ píše:
Já to fakt myslela tak, že pokud se uzavřeme, pak na nástěnku si každá uděláme profil, jako fotku, pořáteční váha, cíl, třeba odkud jsme, jak na ty kila jdeme a tak…prostě kdo co bude chtít a prostě bychom si to každá sama upravovala jak ty kila půjdou dolů, a že půjdou :mrgreen:A pokud u některé uvidíme, že to jde víc než nám,pak jukneme co dělá,ne? :palec:

Kromě té fotky s tím souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny