S chutí do toho

• Otevřená skupina

chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
1.1.12 12:58

Holky zažádala jsem si o členství a pořád se nevidim v tabulce, udělala jsme něco špatně nebo to chvilku trvá? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
1.1.12 13:01

Rono a ostatní Adipex fakt neee! Je ti jen pro lidi s opravdu těžkou obezitou, může být návykovej a má právě řadu nežádoucích účinků… stejně je na předpis. A po internetu bych si tak jak tak netroufla nic takovýho kupovat :nevim: Meridia je stažená z trhu, i všechny její varianty, který se jmenovaly jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
1.1.12 13:01

ROno ale já tě tam vidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
1.1.12 13:11
kattie píše:
Barviku obsahuje látku orlistat, není to placebo, a v jiném volně prodejném léku pokud vím není, jen v léku, který se jmenuje Xenical. Tam je ve 2-násobné dávce. Ale ten je na předpis. Ono ale pokud snížíš ten obsah tuků ve stravě, tak ani jedno nemá vlastně smysl; on nepomáhá na „hubnutí“, teda ztrátu už uložených tuků, ale zabrání vstřebávání nových. Já bych ho spíš neužívala a snažila se změnit tu stravu.

Já si nemůžu pomoct, ale Alli, Xenical, Adipex a podobné jsem nikdy netoužila vyzkoušet. Bojím se negativních účinků. Acai je přírodní (neříkám že celá tabletka:) ) a jediné nežádoucí co jsem se dočetla, bylo že to někoho prohnalo :) Ale nejsem bláhová a nemyslím si, že když budu zobat pilule, tak zhubnu, aniž bych pro to něco musela udělat :) Upravuji si jídelníček, konečně cvičím, tak ještě nějakou tu podpůrnou berličku a snad to půjde dolů :D bez prášků jsem nezhubla ani deko za 2 měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
1.1.12 13:20
Ten Adipex jsem brala snad před deseti lety, ani už nevím, kde jsem ho tehdy získala, víš jak to je, známej doktor ti napíše ledacos. A právě moje zkušenost je děsná a už nikdy, fakt jsem se o sebe začínala bát, měla jsem pocit, že jsem normálně sjetá, ale vyspídovaná, ne utlumená, takže jsem byla velmi výkonná, ale byl to divnej zážitek, kterej nechci nikdy zopakovat.
kattie píše:
Rono a ostatní Adipex fakt neee! Je ti jen pro lidi s opravdu těžkou obezitou, může být návykovej a má právě řadu nežádoucích účinků… stejně je na předpis. A po internetu bych si tak jak tak netroufla nic takovýho kupovat :nevim: Meridia je stažená z trhu, i všechny její varianty, který se jmenovaly jinak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
1.1.12 13:23

To máš pravdu :lol: Já bych se tomu taky snažila vyhnout, je to přece jen chemie :nevim: Acai neznám, až teď jsem se na to koukala na netu, ale přijde mi to celkem fajn, asi by to škodit nemělo. Já teda teď nebudu určitě užívat nic, protože kojím, ale je to přírodní, tak proč ne :lol: . Držím palec, ať to pomůže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
1.1.12 13:23

Ááá, už se taky vidím, děkuju :-)

kattie píše:
ROno ale já tě tam vidím :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
1.1.12 13:25

Už jsem taky tam,díky :palec: Kdy to zamkneme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
1.1.12 13:30

Co třeba zítra nebo pozítří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
1.1.12 13:33
kattie píše:
Co třeba zítra nebo pozítří?

Jsem pro zítřek,já myslím,že kdo se bude chtít přidat,tak do zítřka času dost o požádání členství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
1.1.12 13:38

No právě, ono to hodně stimuluje a chemicky je to myslím příbuzné s amfetaminy :nevim:, tak tohle bych fakt vynechala úplně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.1.12 13:50

Rono já jsem původem také z Měcholup :-) jinak teď v Malešicích, tak můžeme připadně někdy spolu !

TasoKalorické tabulky jsem stáhla přes App Store jako aplikaci do mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
1.1.12 13:57

Cau- Dobry rano :mrgreen: :mrgreen: Rodina dojede az navecer,tak vychrapuju. Ted mam kafo, a premyslim, co posnidat :think: Moc tu neni.

Adipex- mam za sebou asi ve 20. kdy jsem mela cca 65 kilo a byla taaaaaaaak tlusta. Jak rika Rona, znamej doktor napise vse. strasny, uplne se ztotoznuji, absolutni nechut k jidlu, nespavost, roztekanost.......

Budu rada, kdfyz to casem zamknem, byla bych pro hodit nejake pocatecni vahy a po tydnu ubytky, ale do otevrene se mi nechce, nemusi kazdy vedet,jaka jsem becka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.1.12 14:02

Jinak Adipex jsem brala asi 3 měsíce po 2.porodu a tím spolu s cvičením jsem zhubla 17 kg, ale je fakt, že jsem se jednou v noci probudila, šla zvážit a měla jsem 45kg, tak jsem se sama lekla a přestala, pak už mi nikdy nepomohl, nicméně myslím, že je také už stažený z trhu. Meridie mám doma 1,5platíčka a dost možná do ní půjdu, ale nejdřív potřebuji stáhnout žaludek :-)

Čočku jsem dneska udělala na anglické a jinak bez tuku a co zbylo jsem hned dala mladým s sebou, aby mě to nelákalo :-)

Já taky dodržuji pitný režim a je docela dobré pití zalít kolečko citrónu horkou vodou, ale dám si i kafe s mlékem, nesladím nic, tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.1.12 15:07

Ahoj,tak jsem si s dovolením taky podala žádost do skupiny :oops:
jinak mě zítra začíná zas cvíčo,válela jsem se asi 10 dní :oops: :oops:
Snažila jsem se nežrat,i jsem si napekla trochu zdravější cukroví z celozrnné mouky a třtinového cukru.
Jenže jak se nehýbu,tak kynu :roll:
Musím při návratu do práce vážit aspoň 65,při posledním vážení asi před 3 měsíci jsem měla 68.Ale od té doby se raději nevážím.
Co se týče sladkého,tak musím mít denně ke kafi tak 2 kocky hořké čokolády,podle toho,jak je velká.
A co mám to cukroví,tak si i večer dám 2-3 ks k čaji :oops:
Možná se to nezdá moc,ale já mám pocit,že kynu snad i ze vzduchu :roll:
jinak,já jsem kdysi zkoušela na hubnutí co se dalo,koktejly,těma jsem hubla před 10-ti lety před svatbou,i jsem něco shodila,ale na dlouhodobý efekt to asi není :think:
Alli vypadá zajímavě,ale muskej by mě asi hnal dát za to tolik peněz 8o

Příspěvek upraven 01.01.12 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny