S chutí do toho
- Otevřená skupina
chceme něco shodit! Podpořme se navzájem :o)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rona píše:
Přesně, malej usne, já si hodim nohy nahoru a potřebuju si něčím „umocnit pohodu“ .. věci jako brambůrky doma běžně nemívám, jenže mě bohužel stačí i cokoli zdravýho, ehm třeba stláskat půl balení knackebrotu s něčím apod…Jarka K píše:
holky, já nebudu hubená, ani když shodim těch 5 kilo, ale já vim, že víc nedám… při 183 cm mám 86 kilo… je to nejvyšší váha, kterou jsem kdy měla a prostě nad 90 se dostat nechci ani za nic!!!!
já ani nemůžu říct, na co jsem ujetá, já totiž žeru naprosto všechno! Sladký, slaný, chlebíčky, knedlíky… prostě nejsem vyhraněná na vyloženě jeden typ jídla
ale tak od zítra jdu do toho! K snídani si dám chleba se sýrem a rajče, k obědu čočku jen s vejcem, k večeři zeleninový salát a někde mezi ke sváče jogurt nebo nějaké ovoce… a když na mě přijdou chutě večer (to mívám nejhorší, páč dítě spí a já mám najednou klid), tak tu mám připravenou mrkev
Potrebujes si umocnit pohodu jidlem? A nemluvis nahodou o me? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattie píše: Šťastný nový rok, hlavně zdraví a všechna kila dolů, co si přejete!!
U nás Silvestr klidný, byla jsem s mrnětem doma, manžel sloužil, tak jsem se ani nepřecpala, nebylo čím. Jen pro sebe dělat chlebíčky a podobně mě nebaví, tak jsem sežrala 2 mandarinky a šla si lehnoutTeď si dám kafe a snídani
Taso ahoj a vítej!
Jejej, pekne - NEpreziraci Silvestr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak to já naopak včerejšek pojala jako poslední den hříchu
, tedy pečivo jsem vynechala, jinak ale nic…
A teď tu přede mnou co by snídaně leží 2 rozkrojené kiwi…brrrr ty jsou kyselé ![]()
Já si tedy do mobilu stáhla aplikaci Kalorické tabulky a budu to trošku hlídat i přes tohle… ![]()
Vážení a měření bude zítra ráno a huráááá do toho
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tasa píše:kattie píše: Šťastný nový rok, hlavně zdraví a všechna kila dolů, co si přejeteJejej, pekne - NEpreziraci Silvestr!!
U nás Silvestr klidný, byla jsem s mrnětem doma, manžel sloužil, tak jsem se ani nepřecpala, nebylo čím. Jen pro sebe dělat chlebíčky a podobně mě nebaví, tak jsem sežrala 2 mandarinky a šla si lehnoutTeď si dám kafe a snídani
Taso ahoj a vítej!
to já jsem se včera ještě pěkně ládovala, ani jsem nechtěla! Nic jsem si nepřipravila kromě lahve vína, ale máma přišla a nanosila zásoby, tak co jsem měla dělat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AgatkaZ píše:
Ahoj holky, tak to já naopak včerejšek pojala jako poslední den hříchu, tedy pečivo jsem vynechala, jinak ale nic…
A teď tu přede mnou co by snídaně leží 2 rozkrojené kiwi…brrrr ty jsou kyselé
Já si tedy do mobilu stáhla aplikaci Kalorické tabulky a budu to trošku hlídat i přes tohle…
Vážení a měření bude zítra ráno a huráááá do toho![]()
![]()
kiwi je dobrý!!! ![]()
ale nasnídat by ses měla asi víc. Snídaně má být vydatná… večeře se maj šidit (vždycky jsem to dělala naopak
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, ale u mě to fakt neplatí
, já, pokud budu chtít zhubnout, musím omezit všechno a hodně radikálně
ale dneska stejně budu mít novoroční oběd, to se musí a začínám právě zítra, tou dietou Rajka Dolečka „mlíčkovou“ ta mi i vyhovovala a působila.
Holky,mě už to půjde fakt špatně
…letos mi bude 39 takže se ty kilíčka drží jako klíšťátka
a taky si myslím, že dieta je můj životní styl
takže já moc dobře vím co na mě platí a co funguje, jenže jsem nedůsledná a s tím končím,letos je všechno jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Agátko, mě bude za pár dní 30 a taky mi to dolů vůbec nejde… v 25 stačilo tři dny nejíst a měla jsem dvě kila dole a břicho jak propadlej lavor ![]()
co se to pak s tim tělem stane? ![]()
taky mi přijde, že od nějakých 25 let střídavě držim dietu nebo se nezřízeně přežírám! Já prostě neumim nic dělat napůl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jarka K píše:
tak holky, začínáme!!!
dneska ráno jsem se probudila a už jen z toho pocitu, že dneska začínám, jsem se cítila mnohem štíhlejší…
první týden bude v pohodě, u mě nastane krize po tom týdnu, kdy nebudou vidět žádné výsledky
a zažádejte si prosím o členství ve skupině, ať máme přehled, kolik nás vlastně jepak bysme to tu mohly uzavřít, což?
OK, já jsem pro, jdu zažádat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si vždycky připadala tlustá ( a měla jsem o 25kg méně než teď
) a vždycky jsme koketovala s nějakou dietou. Děti jsem měla brzo, s klukem jsem přibrala 22kg a asi 8 mi zbylo, s holkou pak 4 a po té jsme zhubla ještě o 10 méně něž před prvním těhu a pak…já ti nevím…hodné děti, spokojený život…no prostě to šlo nenápadně nahoru. Pak jsem si řekla dost, takže drastické diety, nesmysl, jojo jako prase… prostě dokud jsem jí dodržovala, bylo to dobrý,ale pak jakékoliv vybočení a letí to nahoru jako blesk… posledních 15kg je snaha o 3. miminko a rok a půl vitamínů, rozmazlování apod
stejně k ničemu
takže ano, po 30. to jde hůř, po 35 to nejde normálně skoro vůbec. Na každého platí něco jiného, na mě fakt dril a cvičení, nevybočit víc jak jednou měsíčně… ale to cvičení a ne nějaké doma. Aerobic me neba,ale paradoxně mě baví fitko, kardio cvičení a vzhledem k tomu, že jsem cvičila hodně dlouho pod vedením trenérky, myslím, že toho už hodně vím, takže zítra začnu, pás, stepper, něco jako orbitrek a pak lehce posilování hlavně prsa ![]()
Jen mi docela trvalo se pro to znovu nastartovat. Jak jsem včera psala, stáhla jsme si několik lekcí TAEBO a to se doma dá, tak to dneska večer už zkusím,ale rozhodně bych nemohla být jen u toho, to by mě nestačilo a pak, fakt jsem momentálně dost zlenivělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj v novém (hubenějším) novém roce
. Vítám všechny nově příchozí, doufám, že nám to nadšení dlouho vydrží
.
No já včera fakt vzorná nebyla, ale zase jsem toho občerstvení udělala tak akorát, aby na dnešek nezbylo, abych si první den nekazila chlebíčkama, který snim proto, že to přece nevyhodim
.
Kattie jsem z Prahy 10, resp. 15 - Horní Měcholupy, to je úplně druhej konec Prahy
. Ale jsem mobilní, takže někdy bychom spolu jít cvičit mohly. Neříkám, že pojedu přes celou Prahu každej týden, ale občas, proč ne
.
Právě vařím čočku a rozmrazuju uzený - do čočky přijde jenom trocha cibulky a uzený kupuju libový - mám pečeni a ještě si oďoubu případný tlustý, takže to za tak špatnej začátek nepovažuju. Nechci začínat velkolepě na lístku salátu a pak se přežrat, tyhle pokusy mám dávno za sebou. Vím jak zhubnout, jenom to potřebuju dělat a do Vás vkládám velký naděje jako do psychický podpory
.
Jarko mně je víc než tobě a střídavě dietim a přežírám se .. už skoro dvacet let … já už vlastně ani nevim jak se normálně jí
.
Taso to je právě můj problém, létama jsem si z jídla udělala modlu, nejoblíbenější a nejjednodušší zábavu, berličku .. no prostě všechno možný.. a pracuju na tom najít něco jinýho, co by jídlo nahradilo… ale jde to ztuha
.
No už jsem toho naplkala dost, jdu kouknout na čočku a věnovat se mláděti .. mějte se krásně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, hubnutí bejvávalo… teď je mi 31 a není to nic moc… no ale holt budu muset vydržet a necpat se, hlavně těma sladkostma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to mám o to jednodušší, že už nemám malé děti, Barče je 17 takže ta si klidně sama něco sladkého koupí a nevadí, když doma nic není,ale vím jak tohle řeší sousedka, která má 2letého klučinu ![]()
Cajthamlová by z naší lednice měla docela radost
…přesto jsem taková pěkná (ne tlustá, tlustí lidé vypadají jinak, já jsem pěkná jak mi řekl syn
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rona píše:Rono tak to je dost z ruky fakt
Ahoj v novém (hubenějším) novém roce. Vítám všechny nově příchozí, doufám, že nám to nadšení dlouho vydrží
.
No já včera fakt vzorná nebyla, ale zase jsem toho občerstvení udělala tak akorát, aby na dnešek nezbylo, abych si první den nekazila chlebíčkama, který snim proto, že to přece nevyhodim.
Kattie jsem z Prahy 10, resp. 15 - Horní Měcholupy, to je úplně druhej konec Prahy. Ale jsem mobilní, takže někdy bychom spolu jít cvičit mohly. Neříkám, že pojedu přes celou Prahu každej týden, ale občas, proč ne
.
Právě vařím čočku a rozmrazuju uzený - do čočky přijde jenom trocha cibulky a uzený kupuju libový - mám pečeni a ještě si oďoubu případný tlustý, takže to za tak špatnej začátek nepovažuju. Nechci začínat velkolepě na lístku salátu a pak se přežrat, tyhle pokusy mám dávno za sebou. Vím jak zhubnout, jenom to potřebuju dělat a do Vás vkládám velký naděje jako do psychický podpory.
Jarko mně je víc než tobě a střídavě dietim a přežírám se .. už skoro dvacet let … já už vlastně ani nevim jak se normálně jí.
Taso to je právě můj problém, létama jsem si z jídla udělala modlu, nejoblíbenější a nejjednodušší zábavu, berličku .. no prostě všechno možný.. a pracuju na tom najít něco jinýho, co by jídlo nahradilo… ale jde to ztuha.
No už jsem toho naplkala dost, jdu kouknout na čočku a věnovat se mláděti .. mějte se krásně
Příspěvek upraven 01.01.12 v 11:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ještě: Kikino, máš můj obdiv - noční směny a sesterna plná bonboniér od pacientů to byl velkej probém, připadala jsem si jako nevyspalá chudinka tož jsem si aspoň dala čokošku, abych měla nějakou radost ze života ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Sofie7 , 19.7.23 06:58
- Silver_Lining , 23.1.19 12:41
- pampeliska.x , 3.10.17 14:56
- sarynama , 24.1.17 19:58
- stran , 17.7.16 23:34
- negra , 31.3.16 18:03
- Jarka K , 13.3.15 12:18
- Rona , 10.2.15 14:06
- MUFICE , 24.8.14 12:46
- asad , 3.4.14 17:09
- kikina2004 , 3.4.14 15:52
- Mateny , 4.6.13 17:17
- pavla1708 , 29.5.13 10:19
- Ananta , 17.5.13 13:24
- Verrule , 6.5.13 23:44
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 07:02
- JancaS84
- 5
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 07:16
- Janča_6
- 16
Přístavba k rodinnému domu
- 15.7.26 22:34
- smily81
- 1
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 07:04
- Tarena
- 10
Zkušenosti Peptipen
- 15.7.26 22:13
- Lola356
- 1
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 06:25
- blumen
- 9
Gastroenterologie – jak probíhá návštěva?
- 15.7.26 19:44
- Anonymní
- 8
Rozbrečela jsem se u psychiatra
- 16.7.26 06:20
- Anonymní
- 14
Aneurysma v mozku
- 15.7.26 21:01
- Anonymní
- 10
Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě
- 15.7.26 23:37
- Alušáček
- 22
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 16.7.26 07:33
- Adull
- 117657
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 07:32
- karkarka
- 19
Dát dítě na noc k babičce bez předchozí...
- 16.7.26 07:13
- K. Rocánková
- 52
Jak se staráte o dítě vašeho partnera?...
- 16.7.26 07:11
- JancaS84
- 372
Má mě na háku, syn 2,5 roku
- 16.7.26 07:10
- inkakřivák
- 40
Co dnes vaříte?
- 16.7.26 07:06
- citlivaduse
- 65802
Tetky a mařeny z vesnice