Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byla jsem u moře, když bylo dceři 10m. a pak čerstvě 2 roky, obě dovolené byly perfektní. A kam jet? Tak, kde se vám bude líbit ![]()
@Zuzule09 píše:
Ahoj maminy přemýšlím o tom že bych s dcerkou v létě letěla někam k moři. Co myslíte není to brzo?? A kam je to třeba ideální? Díky za odpovědí.
Proč ne
? Dvouleťák také letos pojede. Pojede, nepoletí, protože nalétano mám hodně a vím, že náš to nedá, aniž by nezbořil půl letadla a nenas.al a nezamiloval si půlku pasažérů
.
My byli v chorvatsku s rocnim a ctyrletym a mladsi si to uzil vic ![]()
Bez problémů a ideální je to všude
Doporučuji vzít plážový stan a je. ![]()
Holki a když letíme letadlem tak dítě mám na sobě že?
a potřebuje pas nebo něco podobného asijo?? A jak s jídlem navařili jste něco??
My pojedem v létě taky poprvý s prckem k moři, bude mít 2 a čtvrt roku a pojedem do Chorvatska. Brzo to podle mě už není, myslim, že to bude v poho, pokud přežije tu dlouhou cestu.
Loni sme byli s rocnim v Chorvatsku v mestecku Nin, bylo to super, plaz blizko, melka plaz a super, mela sem z toho hruzu a vsichni nas odrazovali.
Po EU mu stačí občanka, mimo EU pas. Od dvou let mají děti podle mě vlastní sedadlo, placené - kdyžtak mě prosím opravte, zatím jsme neřešili
.
@lucka83 píše:
Loni sme byli s rocnim v Chorvatsku v mestecku Nin, bylo to super, plaz blizko, melka plaz a super, mela sem z toho hruzu a vsichni nas odrazovali.
Poslala bys pls tip na ubytování
?
@Zuzule09 no pokud letadlemt ak urcite pas, pas potrebujes da se rict kamkoliv pojedes s prckem.
@Poison Ivy byli sme v soukromym apartmanu a jeli sme proste jen tak, takze moc neporadim, nebyli sme v centru ale na kraji Ninu
@lucka83 píše:
@Zuzule09 no pokud letadlemt ak urcite pas, pas potrebujes da se rict kamkoliv pojedes s prckem.
V letadle mít pas nemusí, létala jsem jen na občanku, pokud je to v EU
. Rozhodující jsou destinace
.
Ale pokud už si musíte dát něco udělat tak jako tak, tak určitě pas
.
Ahoj maminy přemýšlím o tom že bych s dcerkou v létě letěla někam k moři. Co myslíte není to brzo?? A kam je to třeba ideální? Díky za odpovědí.