Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Brokianaa píše:
My byli se synem když měl rok v Orebići a to bylo úplně v pohodě. Teď pokud našetříme tak chceme jet znova, ale trošku mám strach… bude mít v té době sice 4 roky, ale mentálně bude tak na max. dvou, jak v čem… A má teď dost vztekací období takže se trochu děsím cesty… Ale pojedem tak jak vždycky dva dny a mezitím někde přespíme plus přestávky… No bylo by ještě fajn kdyby se malý odnaučil zdrhatAle tři roky jsme v podstatě nikde nebyli tak bych byla fakt hodně ráda kdyby to vyšlo…
Jak jste chránili dvouleťáky před sluncem?
k tomu poslednímu dotazu, já koupila dětem plavky na celé tělíčko s ochranným faktorem 50 plus. takže koukaly jen nožky a ruiččky, ty jsem ani nemazala, jen klobouk na hlavičku, a nespálili se nikdy. akorát nevýhoda, že byli i po dovolený bílí jak tvaroh, ale lepší než spálení. a nemusela jsem je mazat ![]()
To není dovolená
a bez tak tomu dvouletému je jedno jestli si hraje na pláži nebo doma u rybníka
tak jako tak musíš být dítěti pořád za zádama ![]()
@131105 píše:
To není dovolenáa bez tak tomu dvouletému je jedno jestli si hraje na pláži nebo doma u rybníka
tak jako tak musíš být dítěti pořád za zádama
To sice ne, ale když je mu to jedno, tak si můžou užít aspoň rodiče… Teda pokud je schopný tatínek a nenechá vše na mamince…
Tak každý má svůj vlastní názor stou starší jsme vyrazily na dovolenou když jí byly 4roky nebyl čas stavba zaměstnání tedˇ pojedem možná mimču je půl roku
tak si myslím, že zůstanem doma ![]()
Ahoj holky oživuji diskuzi. Chci jet s dvouletou dcerou někde k moři. Chtěla jsem Turecko ale tam se ted trochu bojím. Uvažovala jsem Recko, Mallorku nebo i Kanáry? Zase se bojím delšího letu nevím jak to dcerka zvládne. Máte někdo zkušenost? Dcera bude mít v dubnu 2 roky. Nevím jestli letet v červnu nebo až v září. Další problém je - vůbec mi nechce jíst. Jediné co na oběd s ní je vývar a to musí být vyhladovělá, večer dávám mléko. Mám strach že mi na dovči nebude nic jíst
Dále nechodíme ještě na nočník. Sedne si na něho oblečená ale svlečená ani náhodou jak jste to řešili na dovolené? Kdybychom leteli v září (to je za 8 měsíců) tak se leccos ještě změní. Každopádně kam letšt, at je tam pro malou zábava, bazénky dětské, skluzavky, třeba i detský klub. Děkuji
Ahoj, malý byl u moře poprvé cca ve 2 měsících. Od té doby jezdíme k moři, lépe řečeno na moře pravidelně a on to miluje. Nejraději by na jachtě bydlel.
A co se týká destinace tak všude je to svým způsobem krásné.