Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lukana píše:
Taky se vám jak starnete libej starší a starší chlapi? Ve 20 jsem na cryricatnika říkala - Ježíš to je ale dědek…a ted, lehce po třicítce nad nim slintam a kolikrat i nad hezkým padesatnikem…projde kolem me 25 letej kluk a ani si toho ucha nevsimnu
Taky, taky. Říkala jsem si, jak to ta příroda dobře zařídila. Ale pokud to tak někdo nemá, je 40tka naprosto ideální věk. Můžeš brát chlapy od 20 až skoro do 60. No v jakém jiném věku máš takový rozptyl, že ano ![]()
@tulipán píše:
@Sova Klára Dolansky ma charizma.
Dolanský má všechno! ![]()
Někteří chlapi zkrátka zrajou do krásy, takovej Clooney ve dvaceti nebyl žádnej extra krasavec, ale ve čtyřiceti to už bylo jiný kafe. Dále třeba Patrick Depsey, Metthew Fox,
@Sova Klára píše:
Heath Ledger, Misha Collins, Ian Somerhaled, Steven R. McQueen, Jensen Ackles, Daniel Gillies, Josh Harnet, Ben Affleck, Liam Hemsworth, Michael Malarkey,
ale největší kouzlo má pro mě asi Gerard Butler,
z českých Lukáš Vaculík, Jan Dolanský, Ondřej Brzobohatý,
nutno podotknout, že většina jen v určité věkové kategorii, někdo 20-25, ale jiní jsou nejvíce sexy třeba až kolem 40a zkrátka, těch, co by „stáli za hřích“ je celkem dost
Josh Hartnet, na toho bych málem zapomněla, do toho jsem byla zamilovaná hodně dlouho
![]()
A počítá se odpověď „s nikým“?
jakoby, já bych třeba hrozně chtěla strávit celou noc kecáním o všem možném s víc lidma včetně žen, ale rozhodně ne noc ve smyslu sexuálním.
@cell píše:
Haberu jsem žrala jako puboška. Ještě nedávno chodil jeho nejmladší syn do stejné školky jako moji a potkávala jsem ho poměrně často. Po ránu i v teplákách. A nechápala jsem, co se mi na něm mohlo líbit. Poměrně malý, v reálu nic moc, už se mi na něm líbilo už jen to jeho BMW
Mě by se asi líbil pořád, aspoň si nepolezeme do zelí
Výška nic moc, 176 cm, jako já. Ale to nevadí, klidně by mi mohl celou noc zpívat a upírat na mě zasněnej pohled. On stačí ten hlas, slovenština a texty od Heviera ![]()
Mně se líbí Jessie Pavelka - fitness trenér z extrémních proměn.
@Nimie Zrovna jsem si říkala, ze by bylo pěkné to pojmout obecně. To bych si pak vybrala Lucii Bílou, je mi blízká a vubec nevím, proč. Třeba bych na to přišla a fakt bychom prokecaly celou noc jak dávné přítelkyně ![]()
Josh Holloway, Jonathan Rhys Meyers, Keanu Reeves
z ceskych mne nenapada nikdo..zamlada se mi libil Jiri Langmajer..ale to uz je starecek jako ja ![]()
@Lukana píše:
Taky se vám jak starnete libej starší a starší chlapi? Ve 20 jsem na cryricatnika říkala - Ježíš to je ale dědek…a ted, lehce po třicítce nad nim slintam a kolikrat i nad hezkým padesatnikem…projde kolem me 25 letej kluk a ani si toho ucha nevsimnu
bohuzel ne..cim vic starnu, tim vic se mi libi mladsi ![]()
@Amys píše:
Mně se líbí Jessie Pavelka - fitness trenér z extrémních proměn.@Nimie Zrovna jsem si říkala, ze by bylo pěkné to pojmout obecně. To bych si pak vybrala Lucii Bílou, je mi blízká a vubec nevím, proč. Třeba bych na to přišla a fakt bychom prokecaly celou noc jak dávné přítelkyně
Colin Firth, Alan Rickman, Pierce Brosnan, Sean Connery, Daniel Craig, Paul Newman, Javier Bardem, Michael Nyqvist, Robert Redford, Alain Delon, Jean Paul Belmondo
@Paz píše:
Mě by se asi líbil pořád, aspoň si nepolezeme do zelíVýška nic moc, 176 cm, jako já. Ale to nevadí, klidně by mi mohl celou noc zpívat a upírat na mě zasněnej pohled. On stačí ten hlas, slovenština a texty od Heviera
176 cm nemá. Já mám 168 cm a on je velmi podobně ![]()