S miminkem do termálů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
17.5.11 19:14

Ahoj, my byli ve Velkém Meděru, tam se nám v termálech moc nelíbilo, a potom v Gyoru, tam to bylo super. :palec: S věkovým omezením pro miminka jsme se teda nikde nesetkali. A ještě jezdíme do Rakouska do Laa an der Thaya, tam taky žádné omezení není. My se teda s malou normálně koupali, ale poprvé jsme tam byli, když měla 10 měsíců, ale koupali se tam i mnohem menší miminka. :wink: Do bazénků, kde je moc teplá voda, děti nemohou (ten tam byl ale asi jen 1, nebo 2), ale ve většině zbývajících byla voda kolem 34-35 stupňů, a to bylo v pohodě. :-) Jinak ale termály pro děti do 1 roku se nedoporučují, právě kvůli hygieně. Takže to je na zvážení každé maminky. :think: Ale osobně si myslím, že takto malé miminko si to ještě moc neužije a vy s přítelem se spolu nebudete moct ani vykoupat. Záleží, jestli to berete jako dovolenou s výletem do termálů, kde strávíte třeba 2 hodiny, tak v tom případě by se to dalo. Ale celý den v termálech rozhodně ne. My jsme tam byli většinou na 3 hodiny, ale jak píšu, dcerka už byla starší. :wink:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
17.5.11 20:34

Jé holky, děkuji Vám všem moc za rady :hug: Byly jsme celý den venku a k PC jsem se dostala až teď. Podle toho co píšete, převažuje názor spíše nejezdit, tak jste mi nasadili brouka do hlavy :think: Malá je moc hodná, vážně andílek :andel: Jen nevím jak bude zvládat vedra..No a taky hodně záleží na místě, jak to tady tak čtu, tak teď babo raď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
10.10.14 09:47

Zdravím, obnovuji diskuzi..

chtěli bychom jet s dětma na 2 dny do termálů…starší jsou v pohodě /7 a 5 let/ prcek ale bude mít v té době 2 měsíce… neptám se na koupání, to bych jej v žádném případě nekoupala, spíše mi jde o to, jestli jsou nějaká venkovní termální koupaliště, kde by mohl být v kočárku/kde by nás s kočárkem pustili/… on totiž skvěle spinká v kočárku na čerstvém vzduch / i 4 hodiny:)/,takže si myslím, že by to bylo v pohodě..
cestu neřeším.. před 14 dny jsme absolvovali 7mi hod. jízdu do Harrachova na dovču :)…takže tohle je ok, i pobyt v hotelu už máme vyzkoušený..

jde mi vyloženě o nějaký tip na termální koupaliště, kde by mohl být venku v kočárku../velký meder??. bielice??

poradíte?? Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
10.10.14 09:47

Zdravím, obnovuji diskuzi..

chtěli bychom jet s dětma na 2 dny do termálů…starší jsou v pohodě /7 a 5 let/ prcek ale bude mít v té době 2,5 měsíce… neptám se na koupání, to bych jej v žádném případě nekoupala, spíše mi jde o to, jestli jsou nějaká venkovní termální koupaliště, kde by mohl být v kočárku/kde by nás s kočárkem pustili/… on totiž skvěle spinká v kočárku na čerstvém vzduch / i 4 hodiny:)/,takže si myslím, že by to bylo v pohodě..
cestu neřeším.. před 14 dny jsme absolvovali 7mi hod. jízdu do Harrachova na dovču :)…takže tohle je ok, i pobyt v hotelu už máme vyzkoušený..

jde mi vyloženě o nějaký tip na termální koupaliště, kde by mohl být venku v kočárku../velký meder??. bielice??

poradíte?? Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
10.10.14 09:58

Co Bešeňová? nebo Podhájska? obojí venkovní, ale s kočárem nevím, asi je potřeba jim zavolat nebo napsat. :think:
i když u té Bešeňky byli jsme tam před 10lety, teď je to tam nové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
10.10.14 10:01
@21.6.2014 píše:
Co Bešeňová? nebo Podhájska? obojí venkovní, ale s kočárem nevím, asi je potřeba jim zavolat nebo napsat. :think:
i když u té Bešeňky byli jsme tam před 10lety, teď je to tam nové :think:
… V Bešeňové jsme byli, bylo fajn, myslím, že tam by teoreticky v kočárku být venku mohl.. je to tam nové a areál je dost velký…
snad se ozve někdo, kdo tam s kočárkem byl..

pěkné recenze jsem četla i na Pohajskou, ale nevím, jak s tím kočárem… :).. tak čekám..třeba někdo má zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
10.10.14 10:03

@Selfi Jezdíme do Mederu a dětí a maminek s kočárkem tam je habakuuuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
10.10.14 10:38
@svituska píše:
@Selfi Jezdíme do Mederu a dětí a maminek s kočárkem tam je habakuuuk :)

jééé, super!!! tak to jdu hledat nějaké ubytko :).. děti budou nadšené!! děkuji za tip!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.10.14 10:53

@Selfi Ve Velkem Mederu muzes byt venku s kocarkem. Je tam hodne stromu a hodne bufetu :mrgreen: Tolik bufetu jsem na koupalisti jeste nevidela {ale na to ses neptala :mrgreen: }

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
10.10.14 11:03
@Selfi píše: … V Bešeňové jsme byli, bylo fajn, myslím, že tam by teoreticky v kočárku být venku mohl.. je to tam nové a areál je dost velký…
snad se ozve někdo, kdo tam s kočárkem byl..pěkné recenze jsem četla i na Pohajskou, ale nevím, jak s tím kočárem… :).. tak čekám..třeba někdo má zkušenost :)

mohu doporučit místo Slovenska Maďarsko, Sarvar Park Inn, s kočárkem můžeš být kdekoliv i uvnitř u bazénů, je tam krásné zázemí pro malé miminka. Nebo Budapešť Ramada resort :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
10.10.14 11:51

@jitule_b Do Ramady taky jezdime a byli jsme vzdy nadseni. Super misto pro rodiny s detmi… Jen teda naposledy nas dost zklamal pristup personalu, kdyz kamaradku s miminem prakticky vykazali z restaurace, kdyz tam chtela nakojit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
10.10.14 12:14
@Agrion píše:
@jitule_b Do Ramady taky jezdime a byli jsme vzdy nadseni. Super misto pro rodiny s detmi… Jen teda naposledy nas dost zklamal pristup personalu, kdyz kamaradku s miminem prakticky vykazali z restaurace, kdyz tam chtela nakojit :-(

Taky máme Ramadu moc rádi, jezdíme tak každý rok na podzim a v zimě a spokojenost veliká. Stejně tak Park Inn, ten je lepší v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
11.10.14 11:10
@jitule_b píše:
Taky máme Ramadu moc rádi, jezdíme tak každý rok na podzim a v zimě a spokojenost veliká. Stejně tak Park Inn, ten je lepší v létě.

Holky… o Ramadě jsem už někde četla, ale to už je pro nás dost daleko :/.. jsme z Ostravy, navíc, nějak nevím, jak je to s ubytkem v Maďarsku..

každopádně, vypadá to tam krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
11.10.14 14:12
@Selfi píše:
Holky… o Ramadě jsem už někde četla, ale to už je pro nás dost daleko :/.. jsme z Ostravy, navíc, nějak nevím, jak je to s ubytkem v Maďarsku..každopádně, vypadá to tam krásně!

Selfi v Ramadě bydlíš přímo v tom areálu, v županu přejdeš z pokoje k bazénům :) Jinak to kupujeme vždy od cestovky z Ostravy -HB tour, mají asi nejlepší ceny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí