Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, my byli ve Velkém Meděru, tam se nám v termálech moc nelíbilo, a potom v Gyoru, tam to bylo super.
S věkovým omezením pro miminka jsme se teda nikde nesetkali. A ještě jezdíme do Rakouska do Laa an der Thaya, tam taky žádné omezení není. My se teda s malou normálně koupali, ale poprvé jsme tam byli, když měla 10 měsíců, ale koupali se tam i mnohem menší miminka.
Do bazénků, kde je moc teplá voda, děti nemohou (ten tam byl ale asi jen 1, nebo 2), ale ve většině zbývajících byla voda kolem 34-35 stupňů, a to bylo v pohodě.
Jinak ale termály pro děti do 1 roku se nedoporučují, právě kvůli hygieně. Takže to je na zvážení každé maminky.
Ale osobně si myslím, že takto malé miminko si to ještě moc neužije a vy s přítelem se spolu nebudete moct ani vykoupat. Záleží, jestli to berete jako dovolenou s výletem do termálů, kde strávíte třeba 2 hodiny, tak v tom případě by se to dalo. Ale celý den v termálech rozhodně ne. My jsme tam byli většinou na 3 hodiny, ale jak píšu, dcerka už byla starší. ![]()
![]()
Jé holky, děkuji Vám všem moc za rady
Byly jsme celý den venku a k PC jsem se dostala až teď. Podle toho co píšete, převažuje názor spíše nejezdit, tak jste mi nasadili brouka do hlavy
Malá je moc hodná, vážně andílek
Jen nevím jak bude zvládat vedra..No a taky hodně záleží na místě, jak to tady tak čtu, tak teď babo raď ![]()
Zdravím, obnovuji diskuzi..
chtěli bychom jet s dětma na 2 dny do termálů…starší jsou v pohodě /7 a 5 let/ prcek ale bude mít v té době 2 měsíce… neptám se na koupání, to bych jej v žádném případě nekoupala, spíše mi jde o to, jestli jsou nějaká venkovní termální koupaliště, kde by mohl být v kočárku/kde by nás s kočárkem pustili/… on totiž skvěle spinká v kočárku na čerstvém vzduch / i 4 hodiny:)/,takže si myslím, že by to bylo v pohodě..
cestu neřeším.. před 14 dny jsme absolvovali 7mi hod. jízdu do Harrachova na dovču
…takže tohle je ok, i pobyt v hotelu už máme vyzkoušený..
jde mi vyloženě o nějaký tip na termální koupaliště, kde by mohl být venku v kočárku../velký meder??. bielice??
poradíte?? Děkuji:)
Zdravím, obnovuji diskuzi..
chtěli bychom jet s dětma na 2 dny do termálů…starší jsou v pohodě /7 a 5 let/ prcek ale bude mít v té době 2,5 měsíce… neptám se na koupání, to bych jej v žádném případě nekoupala, spíše mi jde o to, jestli jsou nějaká venkovní termální koupaliště, kde by mohl být v kočárku/kde by nás s kočárkem pustili/… on totiž skvěle spinká v kočárku na čerstvém vzduch / i 4 hodiny:)/,takže si myslím, že by to bylo v pohodě..
cestu neřeším.. před 14 dny jsme absolvovali 7mi hod. jízdu do Harrachova na dovču
…takže tohle je ok, i pobyt v hotelu už máme vyzkoušený..
jde mi vyloženě o nějaký tip na termální koupaliště, kde by mohl být venku v kočárku../velký meder??. bielice??
poradíte?? Děkuji:)
Co Bešeňová? nebo Podhájska? obojí venkovní, ale s kočárem nevím, asi je potřeba jim zavolat nebo napsat. ![]()
i když u té Bešeňky byli jsme tam před 10lety, teď je to tam nové ![]()
@21.6.2014 píše:… V Bešeňové jsme byli, bylo fajn, myslím, že tam by teoreticky v kočárku být venku mohl.. je to tam nové a areál je dost velký…
Co Bešeňová? nebo Podhájska? obojí venkovní, ale s kočárem nevím, asi je potřeba jim zavolat nebo napsat.
i když u té Bešeňky byli jsme tam před 10lety, teď je to tam nové
pěkné recenze jsem četla i na Pohajskou, ale nevím, jak s tím kočárem…
.. tak čekám..třeba někdo má zkušenost
…
@Selfi Jezdíme do Mederu a dětí a maminek s kočárkem tam je habakuuuk ![]()
@svituska píše:
@Selfi Jezdíme do Mederu a dětí a maminek s kočárkem tam je habakuuuk
jééé, super!!! tak to jdu hledat nějaké ubytko
.. děti budou nadšené!! děkuji za tip!!
@Selfi Ve Velkem Mederu muzes byt venku s kocarkem. Je tam hodne stromu a hodne bufetu
Tolik bufetu jsem na koupalisti jeste nevidela {ale na to ses neptala
}
@Selfi píše: … V Bešeňové jsme byli, bylo fajn, myslím, že tam by teoreticky v kočárku být venku mohl.. je to tam nové a areál je dost velký…
snad se ozve někdo, kdo tam s kočárkem byl..pěkné recenze jsem četla i na Pohajskou, ale nevím, jak s tím kočárem….. tak čekám..třeba někdo má zkušenost
…
mohu doporučit místo Slovenska Maďarsko, Sarvar Park Inn, s kočárkem můžeš být kdekoliv i uvnitř u bazénů, je tam krásné zázemí pro malé miminka. Nebo Budapešť Ramada resort ![]()
@jitule_b Do Ramady taky jezdime a byli jsme vzdy nadseni. Super misto pro rodiny s detmi… Jen teda naposledy nas dost zklamal pristup personalu, kdyz kamaradku s miminem prakticky vykazali z restaurace, kdyz tam chtela nakojit ![]()
@Agrion píše:
@jitule_b Do Ramady taky jezdime a byli jsme vzdy nadseni. Super misto pro rodiny s detmi… Jen teda naposledy nas dost zklamal pristup personalu, kdyz kamaradku s miminem prakticky vykazali z restaurace, kdyz tam chtela nakojit
Taky máme Ramadu moc rádi, jezdíme tak každý rok na podzim a v zimě a spokojenost veliká. Stejně tak Park Inn, ten je lepší v létě.
@jitule_b píše:
Taky máme Ramadu moc rádi, jezdíme tak každý rok na podzim a v zimě a spokojenost veliká. Stejně tak Park Inn, ten je lepší v létě.
Holky… o Ramadě jsem už někde četla, ale to už je pro nás dost daleko :/.. jsme z Ostravy, navíc, nějak nevím, jak je to s ubytkem v Maďarsku..
každopádně, vypadá to tam krásně!
@Selfi píše:
Holky… o Ramadě jsem už někde četla, ale to už je pro nás dost daleko :/.. jsme z Ostravy, navíc, nějak nevím, jak je to s ubytkem v Maďarsku..každopádně, vypadá to tam krásně!
Selfi v Ramadě bydlíš přímo v tom areálu, v županu přejdeš z pokoje k bazénům
Jinak to kupujeme vždy od cestovky z Ostravy -HB tour, mají asi nejlepší ceny ![]()