Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malá si na ně sahá když je unavená anebo jdem usínat. Nejprve jsem si myslela, že s nimi třeba něco má, ale normálně si jich nevšimne.
Zkusím tedy vypozorovat, jestli to dělá, když je unavená … ![]()
Ona si sahá na horní část ucha, jakoby si do něj brnká ![]()
ahojky, Tobík si taky doteď šahá na uši když je unavený, nebo když usíná tak si je přímo drží, někdy si ouška tak kroutí a natahuje,až se divím, že je má ještě u hlavy ![]()
Ahoj,malá si taky pořád tahá za ouška,měla už dvakrát zánět a prasklej bubínek,takže jsem z toho byla na nerva a každou chvíli lítala na ušní,nakonec nám doktorka řekla,že bude mít s ušima asi problémy a při každém nachlazení musíme kapat i do oušek otobacit.
Tak na ouška si sahá různě, nezáleží, jestli je unavená nebo neeee
… Prostě, kdy jí napadne, tak si je šmudlá
Holt to tak asi je a nic s tím neudělám, třeba s tím přestane po nějaký době ![]()
lucije28 píše:
Tak na ouška si sahá různě, nezáleží, jestli je unavená nebo neeee![]()
… Prostě, kdy jí napadne, tak si je šmudlá
Holt to tak asi je a nic s tím neudělám, třeba s tím přestane po nějaký době
Malá si pořád strká prstíky dovnitř do uší a šťourá tak dlouho,až si je rozdrbe do krve,má pořád v ouškách strupy ![]()
Ahojky přesně řeším stejný problém s naším malím, poslední týden si taky pořád sahá na ouško ale jen při kojení než usne, tak si myslím že ho to spíše uklidnuje
@rozmary píše:
Ahoj,malá si taky pořád tahá za ouška,měla už dvakrát zánět a prasklej bubínek,takže jsem z toho byla na nerva a každou chvíli lítala na ušní,nakonec nám doktorka řekla,že bude mít s ušima asi problémy a při každém nachlazení musíme kapat i do oušek otobacit.
Prosím jak se pozná takový zánět ouška u kojence??? Malá si často na ouška sahá jak je ospalá ale teď má 6 dní rýmu a prsty si cpe dovnitř i hned jak se vzbudí prostě to dělá jinak… Přes den spi méně ale jinak se mi nezdá že by jí něco tak bolelo akorát ta rýma… Děkuji za odpověď ![]()