Sahá si na ouška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9079
24.6.11 10:43

Malá si na ně sahá když je unavená anebo jdem usínat. Nejprve jsem si myslela, že s nimi třeba něco má, ale normálně si jich nevšimne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
24.6.11 11:27

Zkusím tedy vypozorovat, jestli to dělá, když je unavená … :palec:
Ona si sahá na horní část ucha, jakoby si do něj brnká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
24.6.11 23:39

ahojky, Tobík si taky doteď šahá na uši když je unavený, nebo když usíná tak si je přímo drží, někdy si ouška tak kroutí a natahuje,až se divím, že je má ještě u hlavy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.6.11 10:27

Ahoj,malá si taky pořád tahá za ouška,měla už dvakrát zánět a prasklej bubínek,takže jsem z toho byla na nerva a každou chvíli lítala na ušní,nakonec nám doktorka řekla,že bude mít s ušima asi problémy a při každém nachlazení musíme kapat i do oušek otobacit.

• Citovat
  • Upravit
2481
26.6.11 08:32

Tak na ouška si sahá různě, nezáleží, jestli je unavená nebo neeee :( :( … Prostě, kdy jí napadne, tak si je šmudlá :nevim: Holt to tak asi je a nic s tím neudělám, třeba s tím přestane po nějaký době :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.6.11 10:35
lucije28 píše:
Tak na ouška si sahá různě, nezáleží, jestli je unavená nebo neeee :( :( … Prostě, kdy jí napadne, tak si je šmudlá :nevim: Holt to tak asi je a nic s tím neudělám, třeba s tím přestane po nějaký době :palec:

Malá si pořád strká prstíky dovnitř do uší a šťourá tak dlouho,až si je rozdrbe do krve,má pořád v ouškách strupy :zed:

• Citovat
  • Upravit
1
17.7.14 21:02

Ahojky přesně řeším stejný problém s naším malím, poslední týden si taky pořád sahá na ouško ale jen při kojení než usne, tak si myslím že ho to spíše uklidnuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.1.22 17:13
@rozmary píše:
Ahoj,malá si taky pořád tahá za ouška,měla už dvakrát zánět a prasklej bubínek,takže jsem z toho byla na nerva a každou chvíli lítala na ušní,nakonec nám doktorka řekla,že bude mít s ušima asi problémy a při každém nachlazení musíme kapat i do oušek otobacit.

Prosím jak se pozná takový zánět ouška u kojence??? Malá si často na ouška sahá jak je ospalá ale teď má 6 dní rýmu a prsty si cpe dovnitř i hned jak se vzbudí prostě to dělá jinak… Přes den spi méně ale jinak se mi nezdá že by jí něco tak bolelo akorát ta rýma… Děkuji za odpověď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí