Šahá si na pindíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
12.4.09 20:44

Ty děti to jsou koumáci. :D :D :D No to máš pravdu, jeětě teď vidím kolikrát starý chlapy, jak si na něj hrahou. To už mi ale příjde nechutné. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
12.4.09 21:02

Náš Matýsek pinďu „objevil“ když mu bylo 5 1/2 měs., přesně na Nový rok :D Moc jsem to neřešila do té doby, než jsem zjistila, že ho tak rval a natahoval, že má zespodu u kořene prasklou kůži :( takže teď na něj trochu dohlížím, aby mu neubližoval moc :lol: Jinak si říkám, že to je možná i dobže, kvůli uvolnění předkožky, on ji má dlouhou, tak mám trochu obavy, jak to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.4.09 21:42

Přesně jak píše Vulpes, já mám tu zkušenost, že starší si hrál s Piňdou okolo 1,5 roku skoro pořád a za odměnu jsme nemuseli přetahovat a nic, načež ve třech letech měl krásně volnou předkožku. Kdežto mladší si na něho vlastně vůbec nesahá a uvolněnou předkožku nemá ani trošku. Jasně že na veřejnosti je to blbý, ale doma by mi bylo milejší, kdyby si ho tahal sám a já nemusela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
13.4.09 22:01

Holky a od kdy se klukúm přetahuje? A jakým způsobem a jak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.4.09 16:32

Asi ti poradi lip maminky starsich kluku, ale me rikala Dr. nekdy v 8 mesicich, ze mam pomalu zacit, treba pod vodou ve vane 8)
Tak jsme pomaloucku zacali a ted uz jde Domcovi krasne a lehce pretahnout predkozka.
Ale my asi meli stesti, ze ji mel volnou, nikde neprirostlou a tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.4.09 16:56

Tak mám dr. říkala že do tří let nesahat a pak se uvidí. U Honzíka nebylo potřeba cokoli řešit, ale teď u Toma se tím neřídím, protože to fakt nemá ani trošku volný, tak zkouším přetahovat vždy po koupání (ve vaně mi to za nic nejde). Takže každý večer (teď koupem každý den, neb jsou jak mouřeníni s pískoviště) a jen tam kam až to jde. Je mu to hodně nepříjemný, ale už to děláme od začátku roku a malilinko se to uvolnilo, ale zatím fakt nic moc, jinak diskuzí na toto téma je tu na emimi spousta, tak kdyžtak pohledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
22.10.13 13:16

necelé tři roky - a má furt ruku v kalhotách

Jakým způsobem nejlépe tříletému vysvětlit, že si nemá pořád do kalhot hrabat na pindíka? Nechci to nějak zveličovat, ale kdyby se šťoural pořád v nose, tak by mi to taky vadilo… prostě se to mezi lidmi nedělá a já nějak nevím, jak mu to vysvětlit.
Neustále ho napomínám, ale je to tak 30× denně a už mám strach, ať na to ještě víc neupozorňuju…

(PS: manžel to vůbec nedělá, prohrabe si to tam asi v klidu na záchodě nebo někde za rohem, netuším. schválně jsem dávala pozor, jestli třeba nevědomky si tam nešahá, že by ho malý napodoboval… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.13 13:17

@budi :mrgreen: tak to jsem zvědavá, kdo co poradí, protože je to marný, je to marný, je to marný :mrgreen: minimálně u nás. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
22.10.13 13:21

Já mám 20měsíčního a rozbalí si plínku a větrá pindíka, taky jsem zvědavá, co ti kdo poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.13 13:27
@suricata píše:
Já mám 20měsíčního a rozbalí si plínku a větrá pindíka, taky jsem zvědavá, co ti kdo poradí
:mrgreen: můj začne přemýšlet a okamžitě žmoulá.. ještě se jakž takž hlídá ve škole, ale doma je to děsné :zed: prostě chlap :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
22.10.13 13:27
@martina.se píše:
@budi :mrgreen: tak to jsem zvědavá, kdo co poradí, protože je to marný, je to marný, je to marný :mrgreen: minimálně u nás. :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :palec: Asi tak! :mrgreen:
@budi Náš mladej to teda dělal až ale v 4,5 letech. Naštěstí to trvalo jen krátce, asi 2 měsíce. Já mám mamku dětskou sestru a ta mi právě říkala, že nejhorší je na to hodně upozorňovat. Pak mi to stejné řekla i sestřička od mojí doktorky. Prý to dítě dělá jakoby „z nudy“. Nevím, jak moc to pomůže tobě, ale u nás to fakt zabralo. Čím víc jsem mu za to nadávala, tím víc to dělal. Když jsem si ho nevšímala, najednou byl klid. Ale zase na druhou stranu kamarádčin syn si takhle s ním „hraje“ snad od 2 let, teď je mu 8 a dělá to stále. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
22.10.13 13:31
@MDK píše:
Ale zase na druhou stranu kamarádčin syn si takhle s ním „hraje“ snad od 2 let, teď je mu 8 a dělá to stále. :nevim:

to mám vyhlídky :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
22.10.13 13:36

Ááách jo,
to mám vyhlídky!

takže základní rada nechat to být, nevšímat si, neupozorňovat?

vzhledem k tomu, že jsem se kvůli dítěti zbavila svého zlozvyku (šťourání v nose), aby to nenapodoboval, tak si říkám, že jsem si mohla ušetřit námahu… on si ten malý prevítek našel něco jiného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.13 13:36

@MDK mému je 7 :zed: a pořád a pořád. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
22.10.13 13:38
@suricata píše:
to mám vyhlídky :roll: :mrgreen:
:mrgreen: Chlapi si to potřebujou zkontrolovat, jestli je vše, jak má být. :pankac: Právě ta kamoška mi ukazovala fotku, sedí tam její syn a jeho 2 bratránci, koukají na pohádku a všichni ruku v trenclích. :lol: Jo, a ještě vedle nich seděla její 2-letá dcera a ta měla ruku mezi nohama taky. 8o Prej s nima tráví tolik času pohromadě, že už to má automaticky odkoukaný. :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí