Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak zakladam diskuzi, pro nas osamele matky ktere budeme s detmi doma na silvestra doma, kdezto tatinkove se zucastni alkoholovych mejdanu. Nejradsi bych s malou nekam odjela, ale to je nerealne jelikoz mam na Novy rok sluzbu
takze musim byt v 6 rano strizliva!
Takze pekneho Silvestra!a kdo chcete pripojte se ![]()
Příspěvek upraven 30.12.10 v 23:00
nesmutn , já sice sama doma nebudu, ale Silvestr mne nijak extra nebere.. Vždycky se něco vysr.. úpředloni jsme po Silvestru přijeli do vyhořelého bytu a já byla v 7 měsíci..
Loni jsme jezdili s tátou po pohotovostech- byl v posledním stádiu rakoviny a měl šílené bolesti, takže návrat z pohotovosti byl v 22.30
a Letos? Jsme doma a nic nechystám.. sice jsme udělali nákup, přijede k nám kamarád, ale nejdraději bych to zrušila
Tak u nás se koná alkoholová pitka zde
Poprosila jsem muže, aby se opil někde v Praze se svými kamarády, ale pozval je sem a bordel tu je už ode dneška. Malá spinká, a oni jsou v druhém (záložním) domečku.(Tudíž není nic slšet) Ale nemám ani chuť jim povlíkat peřiny, když mi na stopro dítě v noci vožralí vzbudí. A zítra petardy. Výborný.
Tudíž tohohle silvestra fakt nesnášim už dopředu. ![]()
Tak my poprvé máme pozvané známé. Kdykoli předtím jsme byli doma nebo v práci. Nějak mě to nebere. Nejhorší jsou petardy a následné uklidňování zvířat. Sousedi to určitě budou pálit do aut.
No, doufám, že první silvestr s kamarádama se povede. Jídla a alkoholu je hafo.
prodigy to je radost, meli si privezt spacaky:D a poslala bych je na mraz… u nas kdyz manzel nebude doma tak si zalezem s Gitkou do postele, vezmu ji k sobe aby se pak nebala az to bude vsude bouchat, rozhled z okna mame dobry takze vse uvidime, ale planuji jit spat kolem 22 a spunty do usi
me silvestr nebere a manzela taky ne, koukame na tv, hrajem stolni hry., zapijeme to detskym sampusem a jdem spat..... hele devcata budi petardy vase deti?
Ahoj, tak já asi doma sama budu. Nový rok se mi nějak slavit nechce a nejradši bych uložila malýho a šla taky spát. Toho mýho bych nejradši někam vyslala. No, uvidíme jak to bude zítra. Ale vůbec by mi to nevadilo. On chce jet k jeho rodičům jako o Vánocích, mě se ale nechce.
ahojky,
My budeme doma, měli jsem sice pozvání na „párty“,ale s měsíčním miminkem nikde trajdat nebudu. Což známí nějak nemůžou pochopit ![]()
Takže, když neusnu hned v osm večer, stavím se tady za vámi. ![]()
jizvíková píše:
me silvestr nebere a manzela taky ne, koukame na tv, hrajem stolni hry., zapijeme to detskym sampusem a jdem spat..... hele devcata budi petardy vase deti?
To se dozvím zítra
Jako jestli budu kvůli petardám celou noc na nohách a uklidňovat vystrašené dítko, tak se asi proskočim!!! ![]()
u nas bylo taky zvani na party, ale prece nepojedu do nejakeho pajzlu s 9mesicnim ditetem to radsi zustanu doma sama. No ale mozna je tak kolem 5 odpoledne pujdem na chvili pozdravit a pak hura domu:)
A kaslu na nejake chlebicky a jednohubky otevru si cabernet savignona, a koupim dva tri nejake lepsi syry
Příspěvek upraven 30.12.10 v 23:11
No Prodigy toho se taky bojim, kluci jsou lekavi… uz vidim jak rve jeden a hned druhej a pak budu rvat ja
prodigy222 píše:jizvíková píše:To se dozvím zítra
me silvestr nebere a manzela taky ne, koukame na tv, hrajem stolni hry., zapijeme to detskym sampusem a jdem spat..... hele devcata budi petardy vase deti?Jako jestli budu kvůli petardám celou noc na nohách a uklidňovat vystrašené dítko, tak se asi proskočim!!!
Bud klidna mala to loni prospala a to mela bez meisce rok ![]()
a berete si zitra deticky do postele? nebo je nechate v postylce?:)
consi: to je jasny jeste v sestinedeli nekde litat, to je o pruser:)
me spis mrzi, ze nebude Novorocni ohnostroj nad hradem ten byl krasnej:) takova nase tradice
Příspěvek upraven 30.12.10 v 23:14
Monjie píše:
u nas bylo taky zvani na party, ale prece nepojedu do nejakeho pajzlu s 9mesicnim ditetem to radsi zustanu doma sama. No ale mozna je tak kolem 5 odpoledne pujdem na chvili pozdravit a pak hura domu:)
A kaslu na nejake chlebicky a jednohubky otevru si cabernet savignona, a koupim dva tri nejake lepsi syry
My jsme si staky řekli, že si uděláme mísu šopáku a pak si každej vezme na co má chuŤ. Nemá to u nás cenu něco vychystávat, pak to okorá a ráno se tím
cpe na snídani, protože se to přeci nevyhodí
Příspěvek upraven 30.12.10 v 23:11
Monjie píše:
a berete si zitra deticky do postele? nebo je nechate v postylce?:)
Jsem naprostým odpůrcem dítě si brát na noc k sobě do postele, ale pokud bude zítra strachy plakat, tak rozhodně udělám výjimku…a rozhodně ráda ![]()