Sama doma na Silvestra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
31.12.10 22:06

My jsme slavili silvestra včera :mrgreen:
Udělali z toho tradici. Vždycky se na chatě všichni sešli 30. a vždycky se tak dobře „bavili“, že na druhý den nikdo nemohl alkohol ani vidět. Tak se tradičně oslavuje 30., akorát bez rachejtlí.
Já tady ještě něco dodělám a šupnu do postele. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
31.12.10 22:06

Ahoj, taky jsem sama doma s malým. Ten už teda spí. Tady to bouchá už co se setmělo, ale zatím ho to neprobudilo, tak uvidíme co bude o půlnoci.
Mám puštěnou TV, popíjím vínko a dlabu jednohubky, prostě pohodička. Až se mi bude chtít, šupnu do postýlky aniž bych se musela někde trmácet mrazem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
31.12.10 22:14

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přesně tak :mrgreen:malej už taky akorád zabral,t ak uvidíme ještě jak po půlnoci :-D .TV program teda katastrofa :cert: .Tak na konec miláček na noční být nemusí a jede domů :dance: :dance: .no ale stejně žádná oslava nebude,máme tady lambrusco,tak ho vypijeme a zalehneme :-D .venku to t :-D eda mlátí fest.a vy mamči co máte nemocný dítka,at se co nejdřív uzdravý.asi si pustíme nějaký film na dvd,protože ten program fakt hrůza. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
31.12.10 22:17
kamikaa píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přesně tak :mrgreen:malej už taky akorád zabral,t ak uvidíme ještě jak po půlnoci :-D .TV program teda katastrofa :cert: .Tak na konec miláček na noční být nemusí a jede domů :dance: :dance: .no ale stejně žádná oslava nebude,máme tady lambrusco,tak ho vypijeme a zalehneme :-D .venku to t :-D eda mlátí fest.a vy mamči co máte nemocný dítka,at se co nejdřív uzdravý.asi si pustíme nějaký film na dvd,protože ten program fakt hrůza. :mavam:

no vida,takže první co si bude mít s kým přiťuknout o půlnoci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
31.12.10 22:18

Ahojky holky,taky jsem sama doma s malym,ten bohuzel nespi,on se boji bejt sam ted kdyz to boucha,muzika mame na horach,maká,je v praci,takze jsme sami od utery a vrati se nam az v pondeli :-(
Akorat cekame druhe miminko,tak ja popijim caj i s malym :mrgreen: a nevadi mito a to teda souhlasim s tim programem hruza uz cely den a zitra taky nic moc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
31.12.10 22:18

Jé holky moc děkuju :hug: No my nemáme nic, ani teplotu, jen kašel. Ale to takovej že v záchvatu buď zvrací nebo se dusí :zed:
No v telce dávají každej rok prd, ale letos jsem se pobavila aspoň u Ordinace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
31.12.10 22:21

ten program opravdu nic moc :-? smíchy se tu netlámu ani náhodou :pocitac: ale tak je to opravdu každý rok..jj ordinace byla super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
31.12.10 22:22
mamina25 píše:
Ahojky holky,taky jsem sama doma s malym,ten bohuzel nespi,on se boji bejt sam ted kdyz to boucha,muzika mame na horach,maká,je v praci,takze jsme sami od utery a vrati se nam az v pondeli :-(
Akorat cekame druhe miminko,tak ja popijim caj i s malym :mrgreen: a nevadi mito a to teda souhlasim s tim programem hruza uz cely den a zitra taky nic moc :cert:

já tu docucla po malým rychlý špunty :-D těhu nejsem ale na alko chut nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
31.12.10 22:25
Mamina87 píše:
mamina25 píše:
Akorat cekame druhe miminko,tak ja popijim caj i s malym :mrgreen: a nevadi mito a to teda souhlasim s tim programem hruza uz cely den a zitra taky nic moc :cert:
já tu docucla po malým rychlý špunty :-D těhu nejsem ale na alko chut nemám

rychly spunty jsou vyborny,ale letos na ne nemam chut,nebo tohle druhe tehu mne furt boli zaludek,takze bublinky piju jedinu colu obcas :mrgreen:
Holky jsem rada,ze nejsem jedina co je sama doma z ditetem,pristi rok se taky nikam nedostanu,nebo bude doma pul rocne mimi,ale to si uz mozna budu moct dat aspon sampanske :jazyk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
31.12.10 22:26

Holky taky se nudim u tv hruza :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
31.12.10 22:27
mamina25 píše:
Mamina87 píše:
mamina25 píše:
já tu docucla po malým rychlý špunty :-D těhu nejsem ale na alko chut nemám
rychly spunty jsou vyborny,ale letos na ne nemam chut,nebo tohle druhe tehu mne furt boli zaludek,takze bublinky piju jedinu colu obcas :mrgreen:
Holky jsem rada,ze nejsem jedina co je sama doma z ditetem,pristi rok se taky nikam nedostanu,nebo bude doma pul rocne mimi,ale to si uz mozna budu moct dat aspon sampanske :jazyk: :dance:

Tak to buedš asi pro změnu kojit, takže zase dětský šáňo. Člověk si nevybere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
31.12.10 22:30

Já popíjím zázvorovou limonádu, taťka se nám vrátí až zítra odpoledne a předpokládám, že padne hned do postele :mrgreen: Už si ani nevzpomínám, kdy jsme byli na Silvestra spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
31.12.10 22:31
mamina25 píše:
Holky taky se nudim u tv hruza :pocitac:

mám jí tu jen jako kulisu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
31.12.10 22:41

Tak jsem si dovolila návštěvě (jedné „kamarádce“) vyjádřit svůj názor o příjezdu její dcery. Její dcera je totiž zároveň bývalou mého partnera. Neznám jí, jen vím, že se dali loni dohromady chvilku po našem rozchodu a ona do něj byla hooodně zamilovaná. On se s ní nakonec rozešel, protože pořád miloval mě a pak jsme se zase dali dohromady (letos).

Ježiš co je špatnýho na tom, že tady, kde bydlim, nechci bývalou svého muže?!!! :pocitac: Fajn je to její dcera, ta by mi nevadila, naopak, ráda se seznamuju s novými lidmi, ale protože je to i jeho bývalá, a kdoví co k němu ještě cejtí, prostě vím, že bych jí tu nedokázala přivítat s otevřenou náručí. Neumim se bohužel přetvařovat. Tudíž frajerka (matka té přítelovo bývalé) se vytočila a že se mnou už nepromluví. Bezva

Tak si tu ve vlastnim baráku sedim v kuchyni, mimo dění, a zřejmě budu o půlnoci úplně sama, protože malá spinká jak zabitá :cry: Když už tu jsou, tak jsem s nima chtěla posedět. Hm…bohužel :-(

Tudíž ve finále jsem na silvestra úúúplně sama. je mi do breku z té její reakce a na blití, ani spát neusnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
31.12.10 22:48
prodigy222 píše:
Tak jsem si dovolila návštěvě (jedné „kamarádce“) vyjádřit svůj názor o příjezdu její dcery. Její dcera je totiž zároveň bývalou mého partnera. Neznám jí, jen vím, že se dali loni dohromady chvilku po našem rozchodu a ona do něj byla hooodně zamilovaná. On se s ní nakonec rozešel, protože pořád miloval mě a pak jsme se zase dali dohromady (letos).

Ježiš co je špatnýho na tom, že tady, kde bydlim, nechci bývalou svého muže?!!! :pocitac: Fajn je to její dcera, ta by mi nevadila, naopak, ráda se seznamuju s novými lidmi, ale protože je to i jeho bývalá, a kdoví co k němu ještě cejtí, prostě vím, že bych jí tu nedokázala přivítat s otevřenou náručí. Neumim se bohužel přetvařovat. Tudíž frajerka (matka té přítelovo bývalé) se vytočila a že se mnou už nepromluví. Bezva

Tak si tu ve vlastnim baráku sedim v kuchyni, mimo dění, a zřejmě budu o půlnoci úplně sama, protože malá spinká jak zabitá :cry: Když už tu jsou, tak jsem s nima chtěla posedět. Hm…bohužel :-(

Tudíž ve finále jsem na silvestra úúúplně sama. je mi do breku z té její reakce a na blití, ani spát neusnu :-(

tak ja ti rozumim,taky bych nesnesla pritelovu byvalku a to s jednou mne chtel sezbamit,ze kamaradej spolu a taky i s tchyni se obcas navstevujou,ale rozhodne po jeji spolecnosti netouzim,nic si z toho nedelej,uvidis ji to prejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová