Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My jsme slavili silvestra včera ![]()
Udělali z toho tradici. Vždycky se na chatě všichni sešli 30. a vždycky se tak dobře „bavili“, že na druhý den nikdo nemohl alkohol ani vidět. Tak se tradičně oslavuje 30., akorát bez rachejtlí.
Já tady ještě něco dodělám a šupnu do postele. ![]()
Ahoj, taky jsem sama doma s malým. Ten už teda spí. Tady to bouchá už co se setmělo, ale zatím ho to neprobudilo, tak uvidíme co bude o půlnoci.
Mám puštěnou TV, popíjím vínko a dlabu jednohubky, prostě pohodička. Až se mi bude chtít, šupnu do postýlky aniž bych se musela někde trmácet mrazem ![]()
přesně tak
malej už taky akorád zabral,t ak uvidíme ještě jak po půlnoci
.TV program teda katastrofa
.Tak na konec miláček na noční být nemusí a jede domů
.no ale stejně žádná oslava nebude,máme tady lambrusco,tak ho vypijeme a zalehneme
.venku to t
eda mlátí fest.a vy mamči co máte nemocný dítka,at se co nejdřív uzdravý.asi si pustíme nějaký film na dvd,protože ten program fakt hrůza. ![]()
kamikaa píše:![]()
![]()
přesně tak
malej už taky akorád zabral,t ak uvidíme ještě jak po půlnoci
.TV program teda katastrofa
.Tak na konec miláček na noční být nemusí a jede domů
![]()
.no ale stejně žádná oslava nebude,máme tady lambrusco,tak ho vypijeme a zalehneme
.venku to t
eda mlátí fest.a vy mamči co máte nemocný dítka,at se co nejdřív uzdravý.asi si pustíme nějaký film na dvd,protože ten program fakt hrůza.
no vida,takže první co si bude mít s kým přiťuknout o půlnoci ![]()
Ahojky holky,taky jsem sama doma s malym,ten bohuzel nespi,on se boji bejt sam ted kdyz to boucha,muzika mame na horach,maká,je v praci,takze jsme sami od utery a vrati se nam az v pondeli ![]()
Akorat cekame druhe miminko,tak ja popijim caj i s malym
a nevadi mito a to teda souhlasim s tim programem hruza uz cely den a zitra taky nic moc ![]()
Jé holky moc děkuju
No my nemáme nic, ani teplotu, jen kašel. Ale to takovej že v záchvatu buď zvrací nebo se dusí ![]()
No v telce dávají každej rok prd, ale letos jsem se pobavila aspoň u Ordinace ![]()
ten program opravdu nic moc
smíchy se tu netlámu ani náhodou
ale tak je to opravdu každý rok..jj ordinace byla super ![]()
mamina25 píše:
Ahojky holky,taky jsem sama doma s malym,ten bohuzel nespi,on se boji bejt sam ted kdyz to boucha,muzika mame na horach,maká,je v praci,takze jsme sami od utery a vrati se nam az v pondeli
Akorat cekame druhe miminko,tak ja popijim caj i s malyma nevadi mito a to teda souhlasim s tim programem hruza uz cely den a zitra taky nic moc
já tu docucla po malým rychlý špunty
těhu nejsem ale na alko chut nemám
Mamina87 píše:mamina25 píše:já tu docucla po malým rychlý špunty
Ahojky holky,taky jsem sama doma s malym,ten bohuzel nespi,on se boji bejt sam ted kdyz to boucha,muzika mame na horach,maká,je v praci,takze jsme sami od utery a vrati se nam az v pondeli
Akorat cekame druhe miminko,tak ja popijim caj i s malyma nevadi mito a to teda souhlasim s tim programem hruza uz cely den a zitra taky nic moc
rychly spunty jsou vyborny,ale letos na ne nemam chut,nebo tohle druhe tehu mne furt boli zaludek,takze bublinky piju jedinu colu obcas ![]()
Holky jsem rada,ze nejsem jedina co je sama doma z ditetem,pristi rok se taky nikam nedostanu,nebo bude doma pul rocne mimi,ale to si uz mozna budu moct dat aspon sampanske
![]()
mamina25 píše:Mamina87 píše:rychly spunty jsou vyborny,ale letos na ne nemam chut,nebo tohle druhe tehu mne furt boli zaludek,takze bublinky piju jedinu colu obcasmamina25 píše:já tu docucla po malým rychlý špunty
Holky jsem rada,ze nejsem jedina co je sama doma z ditetem,pristi rok se taky nikam nedostanu,nebo bude doma pul rocne mimi,ale to si uz mozna budu moct dat aspon sampanske![]()
Tak to buedš asi pro změnu kojit, takže zase dětský šáňo. Člověk si nevybere ![]()
Já popíjím zázvorovou limonádu, taťka se nám vrátí až zítra odpoledne a předpokládám, že padne hned do postele
Už si ani nevzpomínám, kdy jsme byli na Silvestra spolu.
mamina25 píše:
Holky taky se nudim u tv hruza
mám jí tu jen jako kulisu ![]()
Tak jsem si dovolila návštěvě (jedné „kamarádce“) vyjádřit svůj názor o příjezdu její dcery. Její dcera je totiž zároveň bývalou mého partnera. Neznám jí, jen vím, že se dali loni dohromady chvilku po našem rozchodu a ona do něj byla hooodně zamilovaná. On se s ní nakonec rozešel, protože pořád miloval mě a pak jsme se zase dali dohromady (letos).
Ježiš co je špatnýho na tom, že tady, kde bydlim, nechci bývalou svého muže?!!!
Fajn je to její dcera, ta by mi nevadila, naopak, ráda se seznamuju s novými lidmi, ale protože je to i jeho bývalá, a kdoví co k němu ještě cejtí, prostě vím, že bych jí tu nedokázala přivítat s otevřenou náručí. Neumim se bohužel přetvařovat. Tudíž frajerka (matka té přítelovo bývalé) se vytočila a že se mnou už nepromluví. Bezva
Tak si tu ve vlastnim baráku sedim v kuchyni, mimo dění, a zřejmě budu o půlnoci úplně sama, protože malá spinká jak zabitá
Když už tu jsou, tak jsem s nima chtěla posedět. Hm…bohužel ![]()
Tudíž ve finále jsem na silvestra úúúplně sama. je mi do breku z té její reakce a na blití, ani spát neusnu ![]()
prodigy222 píše:
Tak jsem si dovolila návštěvě (jedné „kamarádce“) vyjádřit svůj názor o příjezdu její dcery. Její dcera je totiž zároveň bývalou mého partnera. Neznám jí, jen vím, že se dali loni dohromady chvilku po našem rozchodu a ona do něj byla hooodně zamilovaná. On se s ní nakonec rozešel, protože pořád miloval mě a pak jsme se zase dali dohromady (letos).Ježiš co je špatnýho na tom, že tady, kde bydlim, nechci bývalou svého muže?!!!
Fajn je to její dcera, ta by mi nevadila, naopak, ráda se seznamuju s novými lidmi, ale protože je to i jeho bývalá, a kdoví co k němu ještě cejtí, prostě vím, že bych jí tu nedokázala přivítat s otevřenou náručí. Neumim se bohužel přetvařovat. Tudíž frajerka (matka té přítelovo bývalé) se vytočila a že se mnou už nepromluví. Bezva
Tak si tu ve vlastnim baráku sedim v kuchyni, mimo dění, a zřejmě budu o půlnoci úplně sama, protože malá spinká jak zabitá
Tudíž ve finále jsem na silvestra úúúplně sama. je mi do breku z té její reakce a na blití, ani spát neusnuKdyž už tu jsou, tak jsem s nima chtěla posedět. Hm…bohužel
tak ja ti rozumim,taky bych nesnesla pritelovu byvalku a to s jednou mne chtel sezbamit,ze kamaradej spolu a taky i s tchyni se obcas navstevujou,ale rozhodne po jeji spolecnosti netouzim,nic si z toho nedelej,uvidis ji to prejde ![]()