Sama doma na Silvestra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
1.1.11 00:33

U nás je už skoro klid, holky to všechno zaspaly. Jdu taky do hajan.
Mon, nechceš teda zavolat ty? Třeba se manžel užírá tím samým. Přece si nějakou hádkou nenecháte zkazit vstup do nového roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
1.1.11 00:36

Tady se taky spí :mrgreen:

Monjie, co naděláš, chlapi jsou chlapi, no ale zamrzí to :-?
Tak hlavně ať zítra nemáte tichou domácnost. Jak na Nový rok, tak po celý rok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.1.11 00:40

no u nas nehrozi ticha, ale italska, stejne jsem ale cely den v p… prijdu vecer.Nakonec jsem volala ja a rekla mu bohuzel,rekla ze to byl nejhorsi silvestr jsem v pulnoci rvala jak zelva ze jsem tak osamela se me zeptal, jestli se na nej opravdu zlobim

tak vypada to ze dite usnulo, takze Krasny Novy rok! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
1.1.11 00:43
Monjie píše:
no u nas nehrozi ticha, ale italska, stejne jsem ale cely den v p… prijdu vecer.Nakonec jsem volala ja a rekla mu bohuzel,rekla ze to byl nejhorsi silvestr jsem v pulnoci rvala jak zelva ze jsem tak osamela se me zeptal, jestli se na nej opravdu zlobimtak vypada to ze dite usnulo, takze Krasny Novy rok! :hug: :hug:

a kdy přijde domů??hlavně neplakej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.1.11 00:56

netusim, takze jdu spat a vecer a diky za pekny silvestrovsky virtualni vecer 8-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
8.12.12 01:00

Ahoj holky, taky budete o svátcích sami doma??? S manželem jsme spolu 13 let a poprvé budu slavit Silvestra sama, musí do práce do Polska :evil: ale zase je dobrý, že nebude na Silvestra protože chlapi co ho střídají nebudou na Vánoce :think: a jak vůbec budete slavit??? My jsme byly posledních 5 let doma u TV, pár chlebíčů, cukroví a pak jsme šli zabalení do deky na terasu koukat na ohňostroj - pohodička. Zábava, koncert ani oslava v hospodě nějak nedopadli, všichni se většinou ožerou už odpoledne :( a je po zábavě. Docela mě mrzí, že tu manžel nebude, když máme prvního Silvetra s malým ale on stejně bude malej spinkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulkap
15.12.12 16:13

Já bývám na silvestra sama doma snad od svých 13 let, kromě 3 silvestrů, kdy jsem tu měla buď návštěvu, nebo jsem byla u přítele, takže vlastně 7 silvestrů sama doma a nevadí mi to, mám to tak i o Vánocích od 13 let ( teda až do 16:30) ikdyž od mých 18tin celý den:D a nevadí mi to čumím na telku a jsem spokojená:Dčlověk si musí bážit toho klidu co má, než někde venku se kodrcat a mrznout a být mezi miliony lidí a ještě hrozí že na Vás vletí petarda

• Citovat
  • Upravit
Campina17
27.12.12 20:50

Tak holky a máme tu silvestra 2012 budete tu někdo??Já budu s přítelem doma protože první rok je s náma malej (dva měsíce) ale přítel říkal že příští silvestry bude chodit s klukama ven strašně jsme se kvůli tmu pohádali ale jak to tady čtu tak je asi normálka že jste doma s dětmi a chlapi jdou ven tak myslíte že to mám nechat plavat a na silvestry ho pouštět s klukama? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2752
27.12.12 21:51

No já jsem chtěla jít na Silvestra mezi kamarády s manželem :lol: že by tchýně s tchánem přijeli k nám a hlídali. Ale manžel o tom nechtěl ani slyšet :evil: že malýho doma nenechá, když všude okolo budou střílet petardy. Od tý doby co se malej narodil, nechce ho nikomu půjčovat :cert:. Takže je to u nás tak, že buď jdu s kamarády / máme společné kamarády / já a on hlídá nebo jde on a já jsem doma. Když má jít on - musím ho doslova vykopat ze dveří :( nejraději by snad malýho sám i kojil :( ale bohužel musel odjet dnes do práce a vrátí se 7.1. takže budu na Silvestra taky sama doma. Ale pustím si telku a bude :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Campina17
27.12.12 22:32

Tak to ten můj není tak závislej na malým spíš pořád mi říká když budeš někam chtít jít tak fajn ale uvědom si že máš doma syna.Tak já budu ted od ledna chodit do posilky tak uvidíme jak to zvládne on se spíš bojí s ním zůstat sám. :?

• Citovat
  • Upravit
328
31.12.12 20:45

Tak děvčata, zdá se že je nejvyšší čas oživit tuto diskuzi :mrgreen: Tak se přiznejte, kdo z vás je teď doma jen s dětmi? Kdo z vás má z toho trošku splín? A kdo z vás je takhle dobrovolně a kdo nedobrovolně? :) Já začnu: jsem uprostřed rozvodu, (ex)manžel si už dávno našel jinou a je samozřejmě s ní (musím podotknout, že spolu stále ještě bydlíme, stěhování bude za pár dní), takže já jsem sama doma s malou. A jelikož tu mám všechny kamarádky taky maminy, které jsou doma s dítětem (i když ty mají u sebe alespoň svého chlapa), nehrozí ani že by ke mě někdo přišel… a sice to pro mě byl den jako jakýkoliv jiný, od rána do večera s dcerkou, ale teď když už spí mě malinko přepadá smutek… no takže si jdu pro sebe udělat pár jednohubek, dám si skleničku vína a budu doufat, že ten nadcházející rok bude alespoň o něco lepší než ten uplynulý… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.12.12 20:54

Ahoj, já sice sama nejsem, ale jako bych byla. Manžel se jako každý rok dívá na nudné programy v televizi a tak jsem radši na netu.
Tak strašně ráda bych někdy někam šla, ale ten můj chlap nikdy nikam nechce tak jsem každý rok naštvaná a je mi hrozně smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
31.12.12 21:32
@Campina17 píše:
Tak to ten můj není tak závislej na malým spíš pořád mi říká když budeš někam chtít jít tak fajn ale uvědom si že máš doma syna.Tak já budu ted od ledna chodit do posilky tak uvidíme jak to zvládne on se spíš bojí s ním zůstat sám. :?

A on když někam jde, tak nemá doma syna? Já se z toho pos… kládám.

• Citovat
  • Upravit
115
31.12.12 21:47

@shaari Ahojky jsem na tom podobne dcerka doma spinka, prilet pred par mesici odesel a tak nejak to na me vse dnes pada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová