Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE jo na ty jsem zapomněla, tam se mi samotné moc nechtělo ![]()
@gina76 Taky jsem přemýšlela, že někam pojedu sama, protože nemám kamarádku která by jela. Plánuju jet někam po vánocích a napadl mě i silvestr, jenže to bych se sama asi nudila. Taky mám představu odpočinek a relaxaci v bazénu a vířivce, žádný ponocování. Co se třeba domluvit spolu?
http://www.vykupto.cz/…otelu-morris?…
Jela bych sem, párkrát už to měli v akci, vypadá to pěkně ![]()
@MUFICE zrovna tam byla kámoška a prijela trošku zklamaná, byla tam teda s rodinnou tak možná proto
ale na fotkách to vypadalo pekne
Dneska někdo dával na fb moc pekný hotel ale je to až u Znojma.. ![]()
@MUFICE píše:
http://www.vykupto.cz/…otelu-morris?…Jela bych sem, párkrát už to měli v akci, vypadá to pěkně
tam jsme byli s manželem, jako není to špatné ale žádná sláva taky ne ![]()
Holky chci jet od nedele nebo utery do sv. kateriny, nechcete se nektera pridat? jsem z brna, Martina ![]()
@Martaska83 píše:
Holky chci jet od nedele nebo utery do sv. kateriny, nechcete se nektera pridat? jsem z brna, Martina
Už jsi tam byla?
Já dvakrát a nadšená jsem nebyla, mají dobrý marketing, ale cena absolutně neodpovídá kvalitě služeb.
Jeste ne, chci od utery do ctvrtka. esterka.z.brna ty bys mohla kdy?
Ja slysela a cetla samou chvalu, s cim jsi nebyla spokojena? dekuju
@Martaska83 Za mě tam byly pozitivní jen dvě věci - dobré jídlo a hezké prostředí, areál je uprostřed lesů.
Zklamalo mě ubytování, poprvé jsme bydleli v hlavní budově, to ještě šlo, i když jsem očekávala větší komfort, podruhé jsem byla ubytovaná v jedné z vedlejších budov, a to byl děs. Jednak vybavení, ale hlavně akustika, slyšela jsem vše, co se kde šustlo ve vedlejších pokojích a na chodbě. Zvlášť výživné to bylo brzy ráno, kdy začaly hulákat uklízečky na chodbě a pustily si tam nahlas radio, to byl opravdu parádní začátek dne.
Dále se mu nelíbily prostory wellness, hodně malé, žádný bazén.
Co mi také nevyhovovalo, že se nedá parkovat někde blízko areálu, musíš nechat auto na odlehlém parkovišti a k hotelu Tě odveze jejich autobus.
Není tam skoro nikde signál, pokud ale jedeš na relaxační pobyt, tak to je možná spíš výhoda
.
V neposlední řadě cena - fakt dost vysoká, já si ráda zaplatím za kvalitní věci, ale tady poměr cena/výkon absolutně pokulhával.
Za mě už nikdy více, mám sježděných hodně hotelů a sem bych se už nevrátila. Podruhé jsem tam jela jen proto, že jsem tam měla školení. Každý je ale samozřejmě jinak náročný a vyhovuje mu něco jiného.
Co mohu doporučit je např. hotel Zochova chata na Slovensku: