Sama na wellness víkend?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1336
24.10.14 18:21

@Busy Bee Děkuji kouknu se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.10.14 18:21

Fakt jeď!!! :kytka:
jinak já to ještě měla okořeněný, mám dvě děti (skoro 4roky a 18měs) a v pátek když jsem vyrazila volali ze školky, že malej řve, že ho bolí břicho :zed: nakonec z toho nic nebylo ale nervy jsem měla pěkný..
a bonus byl, že si je manžel zkusil sám hlídat celej víkend a poznal, že to není taková sranda, hodně to pomohlo i po této stránce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
24.10.14 18:23
@Moni25 píše:
@gina76 byla jsem sama v resortu Sv. Kateřiny, paráda.. nikdo se divně nekoukal, i když na večeři jsem vždy v restauraci odpovídala že nikdo další nebude :mrgreen:
a za mě to byla paráda..
jak to probíhá? nevím co přesně Tě zajímá, jak by to mělo probíhat..
jinak jen zmíním že konkrétně tento resort je hooodně drahej a i když jsem si to užila a služby na 1000% super, prostředí nádherný, tak možná bych se spokojila i s něčím levnějším :pankac:
a druhá věc že po příjezdu jsem za dva dny s nervama byla tam kde před odjezdem, ale jako relax to byl, to musím nechat.. ;)
kdyžtak se na cokoliv ptej :kytka:

Ta sv. Kateřina je super, ale já tam byla s rodinou a do toho wellnesu jsem chodila sama, chlap hlídal kluka na pokoji :mrgreen: Ubytování nám nepřišlo extra drahé, akorát restaurace byla trošku dražší. Jediné co mi vadilo bylo to parkování a dojíždění shuttlem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.10.14 18:24

@Moni25 jako jindy bych jela i tak daleko ale bojím se že to snad ani neujedu…už me trošku dr nafetoval abych nejak zvládala,,budu ráda když ujedu tech 100 a to je tak max chtěla bych i blíž,,ale tohle vypadá výborne rozhodne si to nechám v záloze…o peníze nejde..peníze budou ale my ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
24.10.14 18:25
@gina76 píše:
@Akivasha přesne tech večeří se trošku bojím :)

Neboj, najis se, v pokoji se v klidu podivas s dvojkou vina na film bez toho, abys padesatkrat odkvacila dat napit, najist, utrit zadek, precist pohadku a v deset nebudes vedet o svete ;).
Hergot musim taky nekam vyrazit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1336
24.10.14 18:26

Holky bojím se že když ukážu ten resort doma tak se mi nakýbluje celá moje rodina se mnouuuuuu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
24.10.14 18:26

Jinak letos jsem byla se sestřenkou a známými ve sklípku na JM a to nemělo chybu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
24.10.14 18:27

Tak my jezdíme každý podzim do termálů…dámská jízda…
ale jak píšeš…relax, masáže, večer pokec u vínka a nebo postel s knížkou…co kdo chce
a sama bych klidně jela taky…a ráda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.10.14 18:28

@Chocoloco Mluvíš mi z duše :mrgreen: :mrgreen: nejak se mi to vymiká a ty jsi byla sama už?? promin ztrácím se v odpovědích tak nevím jestli jsi to už nepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
24.10.14 18:28

@gina76 Odkud jsi, poradila bych ti i jiné hotely, co nemáš tak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
24.10.14 18:30

@gina76 Kdysi jsem byla tak unavená a vyčerpaná, že jsem se vypravila na 4 dny do Paříže. Nikdo do ní se mnou nechtěl, tak jsem letěla sama. Pravda, byl to zájezd s historikem umění. Ale nikoho jsem neznala, nemusela jsem se o nikoho starat, s nikým mluvit, mohla jsem se, ale nemusela účastnit programu, parádně jsem si pročistila hlavu a bylo mi báječně. Lítám jednou dvakrát ročně a jsou to moje lázně. Neboj se samoty, někdy je výborná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.10.14 18:31

@Moni25 no tak to by se presne stalo me naposled když jsme měly nekam odjet malej si zlomil lebku 8o..takže se jelo víš kam :mrgreen: mám tedy výhodu v mém manželovi, že on se opravdu postará,,je to taková máma a já se tu proste horutím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.10.14 18:33

@MUFICE bydlím 20 km za Pha směr Mělník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.10.14 18:34

@gina76 podle mě tam někde něco bude, lázně Mšené, to máš kousek ne? na to jsem taky slyšela chválu..
ve finale i kdybys jela někam, kde bude jen sauna a vířivka ten klid je tak boží že je to fuk :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
24.10.14 18:34

Byla jsem sama na 3 dny v Poděbradech a bylo to bezva. A to, že sedím sama u stolu v jsem skutečně neřešila a užila jsem si to. Měla jsem zarezervovaný pobyt teď na svátky, ale jsem nemocná, tak jsem to musela zrušit a hodně mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová