Sama na wellness víkend?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1336
24.10.14 18:35

@elpiska Takže nejsem divná, že chci jet sama? Tak to jsem ráda..já bych i jela s nekým, ale aby mel svůj pokoj a rande u večeře a velnesu pak se rozloučit a každá po svém:) ale na tohle mi žádná kámoška nekývne :nevim: což i chápu jsou prvážne bezdetné a chtějí si užívat a ne se nekde válet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
24.10.14 18:36

Já bych jela taky hned, můj jediný odpočinek bylo 12 dní v nemocnici, když jsem byla na operaci, ale je fakt že jsem si tam odpočinula jo a zvládla jsem přečíst 10 knížek, sestry na mě koukali jak na blázna, ale stačilo říct, že jsem na mateřský a už mě chápaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.10.14 18:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.10.14 18:37

@Moni25 hele tam je to bezva, ale to už je zase moc za rohem tam by me určite chtely přejet navštívit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
24.10.14 18:37
@gina76 píše:
@MUFICE bydlím 20 km za Pha směr Mělník

Tak co Český ráj, to není daleko a je tam pěkně :pankac: Přes den se můžeš podívat někam do města nebo navštívit hrady a zámky, těch je tam dost. A večer se zrelaxovat v hotelovém wellnessu. Mrkni třeba na Slevomat, tam nabízejí různé balíčky ve wellness hotelech ;)

Pak ještě doporučuju Krkonoše (Špindl a okolí), JČ (Třeboňsko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.10.14 18:38

Wellnes mám doma, když naopak rodina odjede do kšá…

Ne, divný to nebude, ikdyž manželské páry, resp. manželky, budou monžá v pozoru, jestli nejsi na lovu právě toho jejich :mrgreen:.

Osobně bych se asi třetí den trošku nudila, chyběla by mi právě společnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.10.14 18:39
@ka2ka píše:
Já bych jela taky hned, můj jediný odpočinek bylo 12 dní v nemocnici, když jsem byla na operaci, ale je fakt že jsem si tam odpočinula jo a zvládla jsem přečíst 10 knížek, sestry na mě koukali jak na blázna, ale stačilo říct, že jsem na mateřský a už mě chápaly :lol:

Chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.10.14 18:39

@ka2ka taky jsem takto jednou odpočívala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
24.10.14 18:40

Proč divná, naopak. Já jsem v těch Poděbradech šla klidně sama na oběd do restaurace mimo náš hotel nebo odpoledne do kavárny. A skutečně jsem se tam nechodila seznamovat s chlapama. A asi jsem se dle toho i náležitě tvářila, protože mně dali pokoj, včetně šviháků lázeňských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.10.14 18:41

Každopádne jste me nakoply a jdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
24.10.14 18:42

@gina76 já když už jsem úplně hotová tak si ten wellnes i vybírám a slibuju si jak pojedu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
24.10.14 18:43

Užij si to a opravdu, na pocity, co řeknou lidi, že jsi tam sama se vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
24.10.14 18:44

Jela bych hned sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.10.14 18:49

@MUFICE A to se práve chci taky zeptat na ty slevové balíčky? Kámoška takto byla 2× s rodinou a vždy byly zklamaný,,že to je toršku jinak když je to ve sleve??Co si o tom myslíš..my vžd jezdíme normál tak práv nevím
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
24.10.14 18:51

@gina76 Nejsi divná. Chceš si odpočinout a sama víš, jaký odpočinek potřebuješ a z představ neslevuj. Pokud bys musela své představy korigovat s nějakou parťačkou, asi by to nebylo úplně ono. Soudím podle sebe. Já mívám únavové stavy, kdy chápu lidi, co odejdou z domu a nedají o sobě vědět. Takže lítám z muzea do muzea, po uzavíračce obhlížím uličky a parky a v noci padám do lůžka. Domů se vracím jak vyměněná :) Po těch letech by se mnou mnozí už i jeli, ale já nechci. Nechci dělat průvodkyni, ale jít tam, kam mně zrovna napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová