Sama na wellness víkend?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
17.8.15 19:37

Já bych jela hned. Bez chlapa dětí, kamarádek… 2 dny jen sama pro sebe. Co víc si přát? Uplně jste mě nahlodaly holky. Ale jedině nějakej fakt luxus, at to stojí za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
17.8.15 19:43

Já jela tam, kde byli skoro samí důchodci. A i to bylo fajn. Naprosto žádné děti, jen dospělí. Soukromí naprosté, měla jsem krásný jednolůžák. Jsem strašně ráda, že jsem si to tehdy prosadila a nenechala to až na…jindy, později, někdy..Ne, HNED.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.8.15 19:47

Já bych mohla jet hned, nic mi nebrání, jenom ten blbej pocit, že tam budu sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
17.8.15 19:49

@lucik2011 proč blbej pocit? Když takhle budeš uvažovat, fakt si to neužuješ. Je to paráda..procedury, procházky, spát jak chceš, koukat na co chceš..A jsou to dva dny, ne týden. Uteče to rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.8.15 19:56

@andelka83 Tak manžel mě posílá i na týden pryč, ale to bych nejela, max. na ten víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.8.15 19:57
@lucik2011 píše:
Já bych mohla jet hned, nic mi nebrání, jenom ten blbej pocit, že tam budu sama

copak pořád potřebuješ sebou nějaký ocasy, doprovod, společnost, kamarádky? Pořád o něčem mlít pantem? Užij si naopak to, že na Tebe nikdo nemluví, budeš si dělat co chceš a v klidu pročistíš hlavu. Být sám v lázních není nic neobvyklého, naopak. Ženský, tady je vidět, jak to permanentní mateřství devastuje mysl, vždyť se neumíte odtrhnout ani na pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
17.8.15 19:59

@lucik2011 na mě by byl týden hodně, tak dlouho jsem nebyla bez dětí (natož sama). Ale víkend je super. Neskutečně jsem si psychicky odpočala, a věnovala se jen sama sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.8.15 20:13

@andelka83 Ten víkend by stačil, ale musela bych najít něco kde fakt nejsou rodiny s dětma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
17.8.15 20:14

@lucik2011 já myslím, že v lázních moc děti nebudou. To nejsou procedury pro ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.8.15 20:20
@lucik2011 píše:
@andelka83 Ten víkend by stačil, ale musela bych najít něco kde fakt nejsou rodiny s dětma

tak zkus Poděbrady. Klasické krásné lázeňské město, luxusní je třeba dům Felicitas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
11.12.16 14:57

Vikend sama nejlepe Stredni Cechy

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Mam dve maly holcicky a v dubnu se nam narodi treti. Premyslim, ze bych vyrazila jeste v lednu na 1(-2) noci nekam sama. Nemam si jak jinak odpocinout, nabrat sily a vazne vypnout, nemame absolutne zadne hlidani a ja uz vazne nekdy nemuzu. Bydlim v Praze a tak kdybyste vedely o nejakem prijemnem, peknem, cistem miste s hezkym pokojem, dobrou kuchyni, dobrym personalem, pripadne bazenem (jsem v 6m. a tak zadne sauny ani atrakce nechci, jen voda by byla fajn, ale neni to podminka), cenove cca 2.000Kc. Jeste premyslim, ze bych radeji nez autem jela vlakem nebo autobusem. Urcite nehledam nic na Morave nebo podobne daleko, spis stredni Cechy, at si fakt poradne odpocinu. Nechci ani zadny extra super okoli, potrebuju ticho, klid, soukromi, spat, jist, spat jist, nebyt vyrusovana a doufejme, ze nic jinyho nebudu muset delat a resit :) Tak kdyz Vas neco overeneho a pekneho napadne, budu rada za tipy. Moc diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
11.12.16 15:55

@Inaris Moc dekuji, vecer se na to podivam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
11.12.16 16:05

@Inaris Nevis - da se tam dojet busem/vlakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.12.16 15:32

Vikend sama v okoli Prahy, pripadne Stredni Cechy

Ahoj holky, jeste jednou :) obnovuji diskuzi. Mam dve male holcicky a v dubnu se nam narodi treti. Premyslim, ze bych vyrazila jeste v lednu na 1(-2) noci nekam sama. Nemam si jak jinak odpocinout, nabrat sily a vazne vypnout, nemame absolutne zadne hlidani a ja uz vazne nekdy nemuzu. Bydlim v Praze a tak kdybyste vedely o nejakem prijemnem, peknem, cistem miste s hezkym pokojem, dobrou kuchyni, dobrym personalem, pripadne bazenem (jsem v 7m a tak zadne sauny ani atrakce nechci, jen voda by byla fajn, ale neni to podminka), cenove cca 2.000Kc. Jeste premyslim, ze bych radeji nez autem jela vlakem nebo autobusem. Urcite nehledam nic na Morave nebo podobne daleko, spis okolo Prahy, pripadne stredni Cechy, at si fakt poradne odpocinu. Nechci ani zadny extra super okoli, potrebuju ticho, klid, soukromi, spat, jist, spat a jist, nebyt vyrusovana a doufejme, ze nic jinyho nebudu muset delat a resit :) Tak kdyz Vas neco overeneho a pekneho napadne, budu rada za tipy. Moc diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová