Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE A to se práve chci taky zeptat na ty slevové balíčky? Kámoška takto byla 2× s rodinou a vždy byly zklamaný,,že to je toršku jinak když je to ve sleve??Co si o tom myslíš..my vžd jezdíme normál tak práv nevím
![]()
@gina76 Nejsi divná. Chceš si odpočinout a sama víš, jaký odpočinek potřebuješ a z představ neslevuj. Pokud bys musela své představy korigovat s nějakou parťačkou, asi by to nebylo úplně ono. Soudím podle sebe. Já mívám únavové stavy, kdy chápu lidi, co odejdou z domu a nedají o sobě vědět. Takže lítám z muzea do muzea, po uzavíračce obhlížím uličky a parky a v noci padám do lůžka. Domů se vracím jak vyměněná
Po těch letech by se mnou mnozí už i jeli, ale já nechci. Nechci dělat průvodkyni, ale jít tam, kam mně zrovna napadne.
@gina76 my byli jednou na wellnes díky slevovému balíčku a bylo to supr
žádný problém nebyl
@ka2ka píše:
@gina76 my byli jednou na wellnes díky slevovému balíčku a bylo to supržádný problém nebyl
My to měli taky bez problému, akorát bylo zrovna tropické vedro a pokoj neměl klimošku, tak to byla jediná vada. Měli jsme tam i degustaci ve sklípku, bazén a ještě něco dalšího.
@MUFICE tak já kouknu na ty balíčky,,je už abych tam bylaaaa ![]()
@sloninka prozradíš mi kde v Podebradech? tam to mám ráda to by me zajímalo? Dekuji ![]()
Hotel Park - je to alternativní medicína, ale fakt perfektní. Akorát je trochu spešl jídlo, které nemusí vyhovovat všem. Doporučuji jejich speciální masáže. Já jsem ten víkend dostala od sestry k narozeninám a byla jsem fakt mile překvapena. A to jsem ostřílený lázeňský harcovník - od r. 2003 jezdím každý rok na třítýdenní léčebný pobyt.
@Moni25 Nevím,jestli jsem špatně nekoukala, ale v té Kateřině není bazén?
To by mě tedy vadilo hodně, krytý bazén je pro mě základ welnes a relaxace ![]()
@krtek7489 Mě zrovna bazen nevadí když už je zima..uvítám hlavne horkou vířivku ![]()
Je tam wellness centrum s 2párami, 2 saunami a vířivka.. plus procedury - je to podle mě na nich hodně postavené, masáže, různé rituály propojující páru a oleje..
pak se dá jezdit na koních, golfové hřiště, v zimě tam mají běžky a další venkovní aktivity..
fitko, jóga atd..
@Moni25 píše:
Je tam wellness centrum s 2párami, 2 saunami a vířivka.. plus procedury - je to podle mě na nich hodně postavené, masáže, různé rituály propojující páru a oleje..
pak se dá jezdit na koních, golfové hřiště, v zimě tam mají běžky a další venkovní aktivity..
fitko, jóga atd..
My tam byli v létě a měli i 2 vířivky venku na střeše
Uvnitř byla sauna, pára, velká vířivka, masáže, relaxační místnosti. A venku a ve vedlejší budově ty sportovní aktivity, co píšeš.