Sama s dcerkou a dalším na cestě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
14.3.21 15:48
@karkarka píše:
Ano, naprosto vážně. Tady má každá druhá rizikové hned po poch. canem testu. Ale jen se jim nechce makat.

Styď se :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
14.3.21 15:49

@prokr to určitě. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
14.3.21 15:49

@Annabela11 ano, ale těch je menšina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.3.21 15:50
@Annabela11 píše:
@karkarka Teda.Ja též makat nemohla u prvního jsem krvácela a dost brzy se otvírala u druhého jsem měla skoro to samé. Ver mi že jsou ženy co makat nemohou když jsou těhotné.

Je to marný, je to marný, je to marný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
14.3.21 15:50

@prokr jistě, muj názor nezmenis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.3.21 15:54
@karkarka píše:
@prokr jistě, muj názor nezmenis.

Pochopitelně…když je někdo bl.bej, tak se z toho nevyspí :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
14.3.21 15:56
@prokr píše:
Pochopitelně…když je někdo bl.bej, tak se z toho nevyspí :D.

Když je někdo blvej a spí s kde kým… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
14.3.21 15:57
@prokr píše:
Styď se :(

Souhlasím. Bohužel tato se stydět nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
14.3.21 15:58

@karkarka je každého věc, zda má rizikové nebo ne. Záleží naštěstí na lékaři, ne na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.3.21 15:58
@Kockazvysocan píše:
Když je někdo blvej a spí s kde kým… :nevim:

Co v tomto směru víš o zakladatelce? Nic. Tak nepi.dej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.3.21 16:00
@prokr píše:
Co v tomto směru víš o zakladatelce? Nic. Tak nepi.dej :D

tak ať se nám holka předvede. Třeba jí obligátně selhala antikoncepce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
14.3.21 16:01
@prokr píše:

Proc napadas jen proto, ze ma nekdo jiny nazor? I kdyz s ni nesouhlasim, tak staci napsat ten svuj opacny, ne? Me se treba gynekolog pri prvnim tehotenstvi ve 12. tydnu rovnou zeptal, jestli chci neschopenku. Nemela jsem zadne problemy. Odmitla jsem a sam mi rekl, ze jsem rarita, ze kdyz se nezepta on, ptaji se rovnou zeny. Ja treba vim, ze spousta zen ma rizikova tehotenstvi, krvaceni apod., zrovna nyni v rodine jedno resime, ale zdaleka ne vsechny, ktere na te neschopence jsou ji potrebuji. Proste si chteji hladit brisko z pohodli domova. Ale to si muzou dovolit pouze ty zabezpecene. Pokud zakladatelka ma rizikove, tak jsem psala, alimenty, bydleni, prispevek na deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
14.3.21 16:04
@Kockazvysocan píše:
No bohužel to vliv při posuzování mít nebude, takže pak je tu dost podstatná část natek, co jsou na dávkách, protože proč ne, že?
A pleteš se, nejsem ani dokonalá matka, protože, co to znamená? A ani nemám dokonalé manželství. Jsem matka samoživitelka se dvěmi dětmi. Ale vždy jsen se o sebe a své děti dokázala postarat bez žebrání.

Naprosto souhlasím. Ono to chce trochu přemýšlet, něco vybudovat a aspoň částečně se zajistit, protože se může stát kdykoliv cokoliv. Roztáhnout nohy a nechat si naštěkat do boudy zvládne každá, ale umět se postarat, to už ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
14.3.21 16:07
@prokr píše:

No inteligentka se odkopala. Když dojdou argumenty, nastupuji vulgarity. Nedokážeš přijmout, že má někdo jiný názor než ty. Smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.3.21 16:07
@Kosopemi píše:
Proc napadas jen proto, ze ma nekdo jiny nazor? I kdyz s ni nesouhlasim, tak staci napsat ten svuj opacny, ne? Me se treba gynekolog pri prvnim tehotenstvi ve 12. tydnu rovnou zeptal, jestli chci neschopenku. Nemela jsem zadne problemy. Odmitla jsem a sam mi rekl, ze jsem rarita, ze kdyz se nezepta on, ptaji se rovnou zeny. Ja treba vim, ze spousta zen ma rizikova tehotenstvi, krvaceni apod., zrovna nyni v rodine jedno resime, ale zdaleka ne vsechny, ktere na te neschopence jsou ji potrebuji. Proste si chteji hladit brisko z pohodli domova. Ale to si muzou dovolit pouze ty zabezpecene. Pokud zakladatelka ma rizikove, tak jsem psala, alimenty, bydleni, prispevek na deti.

Na hrubý pytel hrubá záplata. Přečti si jak se vyjadřuje ona.
A je na každé nastávající matce a na na lékaři, kdo bude doma na rizikovém. Nikomu jinému do toho vůbec nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí