Sama s dvěma dětmi - co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
7.4.17 09:08

OSPOD a právník, hned.
Myslím, že nemá právo te jen tak vyhodit, ještě s tím, že do dvou týdnů - to od něj moc vstřícný postup fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
7.4.17 09:08
@Anonymní píše:
@debra.morgan Neměla jsem důvod, nevycházíme spolu ve zlém, jen spolu nedokážeme vzájemně žít. Přemýšlela jsem o tom, ale řekl, že to bude rozumnější, až já půjdu do práce a osamostatním se sama, že by nám vzali i slevu na děti… ten byt není tedy ani jeho, je to poděděný byt po jeho babičce.. ale vlastní ho jeho rodiče. Nevěřila jsem tomu, že by to udělal, byli jsme tak domluvený, že to tak ještě rok bude, než dám mladší do školky a já půjdu opět do práce.. jenže jeho přítelkyně nechce bydlet u jeho rodičů ( tam zatím bydlí on ), no a na to aby platil druhý byt nemá…

Proc nemáte podanou žádost o péči a rozvod? Jak dlouho jste od sebe? Klidně se ti může stat, že ho chytne něco a nastehuje se zpět do bytu i s milenkou, aby tě vyštípali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
7.4.17 09:10
@atominnka píše:
OSPOD a právník, hned.
Myslím, že nemá právo te jen tak vyhodit, ještě s tím, že do dvou týdnů - to od něj moc vstřícný postup fakt není.

No, pravdou je, že není tak jednoduchý ji z bytu dostat oficiální cestou. Nicméně může dělat takový veci, že raději odejde zakladatelka hned :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.4.17 09:13
@Anonymní píše:
@debra.morgan Neměla jsem důvod, nevycházíme spolu ve zlém, jen spolu nedokážeme vzájemně žít. Přemýšlela jsem o tom, ale řekl, že to bude rozumnější, až já půjdu do práce a osamostatním se sama, že by nám vzali i slevu na děti… ten byt není tedy ani jeho, je to poděděný byt po jeho babičce.. ale vlastní ho jeho rodiče. Nevěřila jsem tomu, že by to udělal, byli jsme tak domluvený, že to tak ještě rok bude, než dám mladší do školky a já půjdu opět do práce.. jenže jeho přítelkyně nechce bydlet u jeho rodičů ( tam zatím bydlí on ), no a na to aby platil druhý byt nemá…

tak v tom případě, pro tvé vlastní dobro doufám, že máte pořešené finance, aby si po dobu manželství nenabral půjčky a neplatil je… to by pak byly i tvoje dluhy a i u tebe by zvonili exekutoři… jako je fajn, že dokážete (nebo aspoň dokázali jste) nejít společnou řeč, přestože už se nemilujete a nebydlíte spolu, ale mít finanční zodpovědnost, za chlapa, se kterým nežiji a on má milenku…no hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.17 09:13

@Moniňoň Nene to je výše rodičáku, z toho školka baj oko i s kulturou 1500 měsíčně. Je tam zvyklý a miluje to tam, takže školku určitě rušit nebudu. Jinak ano, trvalé bydliště tu mám já o děti. Zkouší teď na mě leda co.. nejdřív, že ten byt potřebují rodiče, že ho chtěí zrekonstruovat a dále pronajímat, pak že tam tedy chce jít on s tou přítelkyní, jenže ona ještě nepracuje, tak nemá možnost se s ní kde stýkat, protože u něho a ani u ní to prostě není ono. No mám dost. Byt je jeho rodičů, tak asi pujdu za nima…

• Citovat
  • Upravit
22614
7.4.17 09:16
@Moniňoň píše:
No, pravdou je, že není tak jednoduchý ji z bytu dostat oficiální cestou. Nicméně může dělat takový veci, že raději odejde zakladatelka hned :(

to může, ale pokud s ním zakladatelka vychází, tak by snad nemusel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.17 09:18

@atominnka No zde jde převážně o nátklak ze strany jeho přítelkyně, jí se prý nelíbí životní podmínky v jejich vztahu, chce něco víc, mít společné bydlení a tak. A on o ní nechce přijít..

• Citovat
  • Upravit
22614
7.4.17 09:19
@Anonymní píše:
@atominnka No zde jde převážně o nátklak ze strany jeho přítelkyně, jí se prý nelíbí životní podmínky v jejich vztahu, chce něco víc, mít společné bydlení a tak. A on o ní nechce přijít..

Oukej, asle má taky dvě děti a o ty by mělo jít především

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.17 09:21

@atominnka Tak o ty se nestaral skoro nikdy, šlo mu jen o sebe. Prý se postará tím, že mi dá ty 4000,– a zbytek mi prý dá stát… příspěvek na bydlení, na děti.. no maluje si to moooc růžově. :roll:

• Citovat
  • Upravit
56126
7.4.17 09:22
@Anonymní píše:
@Moniňoň Nene to je výše rodičáku, z toho školka baj oko i s kulturou 1500 měsíčně. Je tam zvyklý a miluje to tam, takže školku určitě rušit nebudu. Jinak ano, trvalé bydliště tu mám já o děti. Zkouší teď na mě leda co.. nejdřív, že ten byt potřebují rodiče, že ho chtěí zrekonstruovat a dále pronajímat, pak že tam tedy chce jít on s tou přítelkyní, jenže ona ještě nepracuje, tak nemá možnost se s ní kde stýkat, protože u něho a ani u ní to prostě není ono. No mám dost. Byt je jeho rodičů, tak asi pujdu za nima…

nechod za rodici, jdi za pravnikem, chapes, to je jedina cesta. za rodici az potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56126
7.4.17 09:23
@Anonymní píše:

holka, na to kasli. on ma hlavne zavazky kVam. proboha, najmi pravnicku, ona mu napise, co jsou jeho zavazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.17 09:25

@jkra Tak já na něj ale nemám peníze, mám opravdu jen ten rodičák, bydlení - neboli energie platí manžel. Základní nákupy dělá také on a zbytek si platím z rodičáku, ale nikdy mi nic nezbyde. :(

• Citovat
  • Upravit
7859
7.4.17 09:27
@Anonymní píše:

Když chce mít nějaký frajer 2 ženy, tak by na to měl mít primárně prachy :zed: (oni i ti arabové, když na to nemají příjmy, tak si musí vystačit jen s jednou ženskou, byť teoreticky jsou povolené až 4 8) )
Ach jo… držím palce v této situaci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
7.4.17 09:29

Dokud nejste rozvedení, vyhodit tě nemůže.
Proč dáváš 4tis za školku, když nepracuješ? :think:
Práci hledáš?
Jak se bude starat o děti on, aby jsi i ty mohla vydělávat.
Jak dlouho ten váš současný stav manželství nemanželství trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56126
7.4.17 09:29
@Anonymní píše:
@jkra Tak já na něj ale nemám peníze, mám opravdu jen ten rodičák, bydlení - neboli energie platí manžel. Základní nákupy dělá také on a zbytek si platím z rodičáku, ale nikdy mi nic nezbyde. :(

holka, tak si penize na to z pristiho rodicaku vem, to je investice, ktera se Ti vyplati. pripadne jdi hend v pondeli na socialku, tam Ti vysvetli, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat