Samostatné hrnečky ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4222
14.9.12 10:48
@Žirafátko píše: :lol: u nás měly dokonce děti společný kartáček na zuby :lol:(teď už mají své vlastní, paní učitelka byla pohoršená, že se mi to nelíbilo)
8o 8o 8o :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.9.12 10:49

@Nelisa jo jo, vždycky vzala dítě, v druhý ruce kartáček, namočila, natřela pastou, ošudlala zuby a vzala další dítě, namočila, natřela pastu, ošudlala zuby.
Prej měla za 10 minut celou třídu, takhle je to mnohem delší :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
14.9.12 10:50

@Žirafátko no fuj, už jenom ta představa, to bych byla radši kdyby dítko nemělo vyčištěný zuby než toto no fuuuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.9.12 10:50
@Žirafátko píše:
@Nelisa jo jo, vždycky vzala dítě, v druhý ruce kartáček, namočila, natřela pastou, ošudlala zuby a vzala další dítě, namočila, natřela pastu, ošudlala zuby.
Prej měla za 10 minut celou třídu, takhle je to mnohem delší :think: :lol:

Ta se teď chuděra nadře, co? :lol: No už jen ta představa je dost nechutná. :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.9.12 10:52

:P ale hrnečky máme svoje! :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.9.12 10:52
@Žirafátko píše:
Prej měla za 10 minut celou třídu, takhle je to mnohem delší :think: :lol:

to mazec :mrgreen: :mrgreen:
u nás ve školce si zuby nečistí, to mi přijde snad lepší než tohle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4222
14.9.12 10:53
@Žirafátko píše: :P ale hrnečky máme svoje! :P :lol:

tak hlavně, že hrnečky máte svoje :lol: :lol: :lol: ale kartáček jen jeden :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.9.12 10:57

U nas maji vsichni stejny školkový hrneček, ale kazdý na něm má nakreslenou svojí značku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.9.12 11:02

U nas ma taky kazdy svuj. neprijde mi hrozny, ze maji skolkovy, ale nechapu ten pocet,5?proc? na tolik deti? no trvala bych na svem, nebo bych nakoupila a dala to jako darek do skolky.nebo skoc za pani reditelkou a domluv se. popripade to prober i s rodicema.je to divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
14.9.12 11:03
@Žirafátko píše: :lol: u nás měly dokonce děti společný kartáček na zuby :lol:(teď už mají své vlastní, paní učitelka byla pohoršená, že se mi to nelíbilo)

Já teda snesu hodně, ale tohle je teda fakt humus. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.9.12 11:04

A kartacky u nas ma kazdej svuj:-D i pastu a kelimek, ale prej si navzajem pastu uchutnavaji:-D…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.9.12 11:06

Kdyz kolikrat vidim ve skolce dite co mu tecou zeleny nudle rozmazany po obliceji, sotva dycha a pak by mel pit ze stejnych sklenicek jako ostatni tak se mi chce brecet teda. a to ze ve skolce casto radi ruzne nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.9.12 11:26
@Žirafátko píše: :P ale hrnečky máme svoje! :P :lol:
:lol: :lol: :lol: A víš to jistě? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Že třeba nepijou jen z jednoho, aby se nepředřely? 8) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.9.12 11:30

@Nelisa nevím. Já tam vlastně ani nikdy děti neviděla pít 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.9.12 11:38

@Žirafátko No to ale veeelmi podezřelé. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin