Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Žirafátko píše:u nás měly dokonce děti společný kartáček na zuby
(teď už mají své vlastní, paní učitelka byla pohoršená, že se mi to nelíbilo)
@Nelisa jo jo, vždycky vzala dítě, v druhý ruce kartáček, namočila, natřela pastou, ošudlala zuby a vzala další dítě, namočila, natřela pastu, ošudlala zuby.
Prej měla za 10 minut celou třídu, takhle je to mnohem delší
![]()
@Žirafátko no fuj, už jenom ta představa, to bych byla radši kdyby dítko nemělo vyčištěný zuby než toto no fuuuuj
@Žirafátko píše:
@Nelisa jo jo, vždycky vzala dítě, v druhý ruce kartáček, namočila, natřela pastou, ošudlala zuby a vzala další dítě, namočila, natřela pastu, ošudlala zuby.
Prej měla za 10 minut celou třídu, takhle je to mnohem delší![]()
Ta se teď chuděra nadře, co?
No už jen ta představa je dost nechutná.
![]()
@Žirafátko píše:
Prej měla za 10 minut celou třídu, takhle je to mnohem delší![]()
to mazec
![]()
u nás ve školce si zuby nečistí, to mi přijde snad lepší než tohle ![]()
@Žirafátko píše:ale hrnečky máme svoje!
![]()
tak hlavně, že hrnečky máte svoje
ale kartáček jen jeden
![]()
U nas maji vsichni stejny školkový hrneček, ale kazdý na něm má nakreslenou svojí značku ![]()
U nas ma taky kazdy svuj. neprijde mi hrozny, ze maji skolkovy, ale nechapu ten pocet,5?proc? na tolik deti? no trvala bych na svem, nebo bych nakoupila a dala to jako darek do skolky.nebo skoc za pani reditelkou a domluv se. popripade to prober i s rodicema.je to divny.
@Žirafátko píše:u nás měly dokonce děti společný kartáček na zuby
(teď už mají své vlastní, paní učitelka byla pohoršená, že se mi to nelíbilo)
Já teda snesu hodně, ale tohle je teda fakt humus.
![]()
A kartacky u nas ma kazdej svuj:-D i pastu a kelimek, ale prej si navzajem pastu uchutnavaji:-D…
Kdyz kolikrat vidim ve skolce dite co mu tecou zeleny nudle rozmazany po obliceji, sotva dycha a pak by mel pit ze stejnych sklenicek jako ostatni tak se mi chce brecet teda. a to ze ve skolce casto radi ruzne nemoci.
@Žirafátko píše:ale hrnečky máme svoje!
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.