Samovolný potrat a další těhotenství

21
23.7.18 14:13

Samovolny potrat a další těhotenství

Zdravím:) vím že diskuze na podobné téma už tu je ale já bych se chtěla přesněji zeptat: měla jsem samovolny potrat v 7tt nebyla jsem na žádné krytazi (nebo jak se tomu říká) jak jsem potratila tak jsem dalších asi 7 dní dál krvacela a je možné to brát jako „opožděnou“ menstruaci? Je tedy možné že teď po 3 týdnech co jsem přestala krvácet jsem zase těhotná? Děkuji za odpoveď z vašich zkušeností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.7.18 14:17

Možné to může být, ale přeci jen bych si asi pro svoje uklidnění došla na gyndu, jestli je vše v pořádku a jestli odešlo vše, co mělo odejít. Aby tam něco nezůstalo a pak z toho nebyl třeba zánět.

• Citovat
  • Upravit
21
23.7.18 14:24

U doktora jsem byla hned jak jsem cítila že jsem potratila a ten mi řekl že " je vše v pořádku " a že to mužem zase začít zkoušet ale nic vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 15:00
@Fraulein píše:
U doktora jsem byla hned jak jsem cítila že jsem potratila a ten mi řekl že " je vše v pořádku " a že to mužem zase začít zkoušet ale nic vic

Určitě bych teda nějakou chvíli vyčkala a pak si zkusila udělat test.Třeba Vám to hned vyšlo.

• Citovat
  • Upravit
19983
23.7.18 16:02

@Fraulein a byla si na nějaké kontrole že odešlo vše? Jinak mozne to je, ale to ti řekne nejspíš jen test i když teď si myslím že je brzy. Třeba tak za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí