Samovolný potrat v 6tt - pojďme se podpořit ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.7.21 21:39

Můj dokor mlčel. Přijela jsem na ambulanci a potratila právě tam. Doktor ze mě vytáhl (velmi bolestivě, mimochodem) „to“, hodil „to“ do koše a za tím hodil gumové rukavice. Pak si sedl k počítači a psal.

A já říkám: „Pane doktore…?“ Nic.
Tak říkám „Pane doktore…? Eee, halóó…? Můžu se zeptat…?“ Nic.
Tak říkám: „Pane doktore…? Můžu dostat něco na bolest?“ Nic. Ticho, absolutní ignorace.
Přišly dvě sestry a že mám vstát z křesla. Tak se hrabu, nejde mi to, oni na mě koukají a já říkám „Já jsem se chtěla zeptat, jestli můžu dostat něco na bolest…?“ A doktor prošel kolem a říká „Píchněte jí Tramal.“ A odešel.

Jako, hustý.

Ty sestry mě položily na lehátko, pořád od krve a všeho, vyvezly mě na chodbu, která slouží jako chodba i čekárna zároveň (milion cizích lidí, spousta těhotných) a tam mi jedna hodila (doslova) formuláře na takové té podložce s klipem a říká „Vyplňte to“ Já jsem se třásla, bolestí a šokem (a teď už asi i tím zacházením), a tak říkám „Já asi nebudu moc psá…“, ale ona se otočila a odcházela chodbou pryč, normálně v půlce mojí věty.

Požádala jsem o vyplnění nějakou náhodnou kolemjdoucí z té čekárny, nadiktovala jsem jí to, já jsem neudržela tužku, jenom jsem to podepsala.

Jako fakt… :roll:

(taky mě rovnou bez ultrazvuku poslali hned ten den na revizi, možná to ani nebylo potřeba, ale me už bylo všechno jedno. Rozbrecela jsem se až na sále, a tam byli naopak velice hodní.)

• Citovat
  • Upravit
50
27.7.21 21:51

Ahojki, v dubnu ZT s revizí v 9tt pro neprosperující těhotenství, po prodělaném těžkém zánětu ledvin, chování v nemocnici katastrofa.
Před 3 týdny potvrzen 6tt, opět neprosperující těhotenství, následně v plánu revize, ale 2 dny před ní jsem prodělala SP.
Už ani nevím jestli to chci ještě zkoušet… 😔

Příspěvek upraven 27.07.21 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pk8
27.7.21 22:17

Ahojky, ja byla ve stredu 14.7.na gynde a bylo mi potvrzeno tehu, srdicko tloukloa vse v poradku… ve ctrvrtek 15.7.vecer jsem zacala spinit a v nedeli 18.7.v den odjezdu na dovcu se mi rozjel samovolny potrat😞 nastesti to proběhlo samo a bez kyretaze. Dovca takova vselijaka(u more bez koupani) ale neda se … snad se brzy zadari. Pan doktor rikal ze zalezi na nas ale ze by nechal odejit jeste jednu ms a pak az dalsi snažení.. nekdo mi zas rika ze hned.. tak nevim. Pana doktora mam úžasného tak dam asi na nej. Je to tezke obdobi ale zvladneme to holky!!❤️️ Verim ze bude brzy lepe pro nas vsechny ❤️️

• Citovat
  • Upravit
Pk8
27.7.21 22:22

@Saris12 moc drzim palečky ❤️️ Urcite to dobre dopadne… vsem co prožívají takovéto obdobi bych prala meho pana doktora. Prožívá to se mnou a je uplne uzasny a hodny a citlivý. Sice uz brzy asi pujde do důchodu a jezdim za nim 1,5hod busem ale dokud to pujde chci chodit jen k nemu. Takze jeste jednou, drzim pesticky a preji jen hodne doktory a hezke zacházení 😊

• Citovat
  • Upravit
2250
28.7.21 07:05

@Pk8 Děkuji, snad už tohle bude prosperující tehu. Já být tebou, tak tu jednu ms počkám. Určitě tím nic nezkazis. Přeji hodně štěstí! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.21 07:19
@Anonymní píše:
Můj dokor mlčel. Přijela jsem na ambulanci a potratila právě tam. Doktor ze mě vytáhl (velmi bolestivě, mimochodem) „to“, hodil „to“ do koše a za tím hodil gumové rukavice. Pak si sedl k počítači a psal.

A já říkám: „Pane doktore…?“ Nic.
Tak říkám „Pane doktore…? Eee, halóó…? Můžu se zeptat…?“ Nic.
Tak říkám: „Pane doktore…? Můžu dostat něco na bolest?“ Nic. Ticho, absolutní ignorace.
Přišly dvě sestry a že mám vstát z křesla. Tak se hrabu, nejde mi to, oni na mě koukají a já říkám „Já jsem se chtěla zeptat, jestli můžu dostat něco na bolest…?“ A doktor prošel kolem a říká „Píchněte jí Tramal.“ A odešel.

Jako, hustý.

Ty sestry mě položily na lehátko, pořád od krve a všeho, vyvezly mě na chodbu, která slouží jako chodba i čekárna zároveň (milion cizích lidí, spousta těhotných) a tam mi jedna hodila (doslova) formuláře na takové té podložce s klipem a říká „Vyplňte to“ Já jsem se třásla, bolestí a šokem (a teď už asi i tím zacházením), a tak říkám „Já asi nebudu moc psá…“, ale ona se otočila a odcházela chodbou pryč, normálně v půlce mojí věty.

Požádala jsem o vyplnění nějakou náhodnou kolemjdoucí z té čekárny, nadiktovala jsem jí to, já jsem neudržela tužku, jenom jsem to podepsala.

Jako fakt… :roll:

(taky mě rovnou bez ultrazvuku poslali hned ten den na revizi, možná to ani nebylo potřeba, ale me už bylo všechno jedno. Rozbrecela jsem se až na sále, a tam byli naopak velice hodní.)

Ježíši, to je příšerný. To je na stížnost. Nemohla byste prosím napsat, v jaké nemocnici to bylo? Takový věci by se měly říkat konkrétně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.21 13:58
@Žižkovská žena píše:
Ježíši, to je příšerný. To je na stížnost. Nemohla byste prosím napsat, v jaké nemocnici to bylo? Takový věci by se měly říkat konkrétně.

Motol, 2014

• Citovat
  • Upravit
28.7.21 16:07
@Anonymní píše:
Motol, píše: Více

Je mi to fakt moc líto, co se Vám stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.21 14:02

Ahoj zakladatelko, já si tím procházím asi teď. Měla jsem 10 dnů zpoždění, test pozitivní, za pár dní test negativní a dnes silná menstruace, čekám na zítra na kontrolu, kam jsem měla dojít na potvrzení, no obávám se, že už nebude co a jen doufám, že to odejde s MS, nerada bych na revizi :) Miminko nebylo plánované, ale určitě by bylo chtěné a po tom šoku, když jsem objevila pozitivní test, mě to zamrzelo.

No máme jednoleťáka, tak určitě ještě vydržíme, než začneme plánovat parťáka :)

• K
  • Citovat
  • Upravit
38
4.8.21 17:23

Ella

Ahoj take jsem už skoro tři měsíce po potratu ale bohužel se to neobešlo bez zásahu doktoru… byla jsem v šestém týdnu když doktor řekl že čekám miminko byla jsem nejšťastnější na světě… užívala jsem si to naplno… chodila jsem normálně na kontrole kde bylo vždy vše ok ale ta poslední byla bych ve 14tt když mi Dr řekl že neslyší srdíčko… to byla nejhorší slova za celý život… V čekárně jsem se zhroutila pritelovi do náruče vůbec jsem nevěděla co mám delat brecela jsem týden v kuse bylo mi na nic… teď se bojím znovu otěhotnět kdyby se to opakovalo ale tak strašně chci miminko 😔 😔 😥 :cry: 🥺 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.8.21 19:17

Sdílím svůj příběh, milá anonymní zakladatelko :srdce:. Vím, že by mi tehdá pomohlo něco takového si přečíst a vědět, že v tom nejsem sama.

https://pallasa.medium.com/…7be2114fa39b

A tady, co mi pomohlo konkrétně: https://pallasa.medium.com/…a53d7da5cacc .

Držím palce, ať čas co nejdříve bolestivé šrámy zacelí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.9.21 13:25

Dobrý den s přítelem sme se snažili o miminko pak sme zjistili ze čekáme miminko bylo to krásné ❤️️ Moc sme se na miminko těšili ale bohužel sem samovolně potratila v 7 týdnu a hodně mě to zaznamenalo 😔 nemůžu se přes to přejít furt se mi to vrací a nevím jak zapomenout strašně mě to moc bolí prosím vás chtěla bych poradit jak na to nemyslet 😭a jak zpátky otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
21.9.21 09:32

Ahoj holky, hlásím se do klubu… taky v červenci svatba, to jsem ještě nevěděla, že už jsem těhotná, zkusili jsme to, vyšlo to na poprvé, to jsme ani nečekali… v srpnu SP cca v 6. týdnu, zážitkově v zahraničí…čekala jsem na první MS a teď už se zase snažíme… přece jen to člověku vleze trochu na mozek, i když nejsem ten typ, co by často testoval, měřil teplotu nebo cokoliv jinýho atd., ale zase mám pár rizikových faktorů, nejsem nejmladší, tak má člověk obavy, aby aspoň to jedno dítko počal a v pohodě donosil, když vidím, jak ten čas letí :zed: :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
21.9.21 13:13

Ahoj, já prodělala ZT s revizí v červenci. Mám teď spíš problém, že se bojím to zkoušet znova. Bojím se, že se to stane znovu a vůbec se zatím na nějaké těhotenství netěším. Můj přítel miminko moc chce a já samozřejmě taky, ale radši bych těch devět měsíců přeskočila, jestli mě chápete. Máte to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.9.21 09:57

Ahoj holky já se k vám přidám, potrebuji se trochu vypsat. Je mi 21, snoubenci je 22 snažíme se s června. Na konci srpna se povedlo, dělala jsem si po vynechané MS několik testů, všechny slabě pozitivní. Tak jsem novinu řekla mé polovičce, no radost neskutečná. Za pár dní mě začal bolet podbřišek. Skončila jsem na pohotovosti s akutní zánětem močového měchýře. Kvůli tomu jsem se objednala dříve na gyndu, abych měla jistotu, že je vše v pořádku. Mezitím jsem si doma dělala testy, které nesilily (měla jsem už z toho divný pocit) na gyndě jsem byla 6+0 a nebylo vidět nic, jen zvýšena sliznice a žluté tělísko, HCG 170, doktor je a optimista, tak mě objednal na čtvrtek, že se uvidí. Včera (6+3) jsem byla tedy znovu, nález stejný, HCG kleslo. V pondělí mám jít na kontrolu. Říkal že buď ZT (spíše tedy biochemické, když jsme neviděli ani gest. Váček) nebo mimoděložní :,( Takže hrozný smutek, doma jsme oba včerejšek proplakali, pak jsem začla špinit a dostavila se „MS“ žádné hrozné bolesti nejsou, je to jako klasická MS, tak snad to bylo jen biochemické a vyřeší se to samo a brzo se povede a dopadne to už dobře!
Myslíte, že to může být v následku toho silného zánětu močového měchýře? Že toho bylo na tělo prostě moc? V pondělí na kontrole mi vše vysvětlí, ale to jsou ještě 3dlouhe dny 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty