Samoživitelka a chování nového partnera
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@arinecka Hledala jsem, ale přijde mi, že můj případ je dost specifický…
- Citovat
- Upravit
@arinecka Hledala jsem, ale přijde mi, že můj případ je dost specifický…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Pokud je byt tvůj, bez okolků toho šmejda vykopni, to, co se dál u vás bude dít, je pro děti horší než rozchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše: Více
To rozhodně máte pravdu… Já to jen chtěla sdílet a přečíst si zkušenosti…
- Citovat
- Upravit
Pokud se u něho stupňuje agresivní chování, tak je potřeba s dětmi co nejrychleji odejít, ať ho mají seberaději. Není to pro ně dobré prostředí. A snažila bych se s dětmi najít si byt a tam i zůstat, i při případném dalším příteli. Ať mají děti zázemí a své vlastní prostředí a nemusí se pořád stěhovat a přizpůsobovat v cizím bytě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše: Více
Já vím, máte pravdu. Trvalo mi, než jsem se vzpamatovala. Bydlím s dětmi ve svém, odstěhovat se bude muset naštěstí on.
- Citovat
- Upravit
Najdi si tajně bydlení a pak tam postupně přesunuj důležité věci - doklady, smlouvy atd. A pak odejdi, až nebude doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera bylo pozdě. To musí být u vás doma hrozná atmosféra, ať se snažíš předstírat, že je vše v pořádku, jak chceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak super, to je ta lepší varianta. Pokud máš pocit, že by mohla nastat nějaká scéna při rozchodu, tak zkus dát děti třeba k babičce, kamarádce a zavolej si někoho na pomoc - tátu, bráchu, kamaráda… Neboj, bude to dobré, všem se vám uleví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše: Více
Proč by si měla hledat bydlení? To je její, vypadnout by měl on. Nicméně, už spolu mají sdílenou domácnost. Pokud v tom on umí chodit, jen tak sám od sebe neodejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Netahej…. Já v životě moc partnerů neměla a nejsem ten typ, co by za každou cenu tahal chlapy k dětem. A rozhodně netoužím po tom si pak co nejrychleji najít náhradu.
- Citovat
- Upravit
Detem nejvic ublizi, kdyz budou vyrustat s nekym takovym. Proste to ukonci. Deti si zvyknou. Nevim jak jsou stare, vysvetli jim to s ohledem na vek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo ještě že jsi to napsala jako anonym, podle těch detailů (samoživitelka se dvěma dětma a partner žádné nemá), jsem hned poznal, že jsi Martina Procházková z Hradce Králové
Nebýt anonymu, tak bych Martino hned věděl, pod jakým nickem sem píšeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Budu ráda, když se svěříte… Za anonym se omlouvám.