Samoživitelka a chování nového partnera
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Nejprve se poděl o svůj příběh, protože to zatím zavání, sběrem pro diplomovou práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pitřice píše: Více
Přesně. A navíc, co řešit, pokud nový partner vykazuje tyto povahové rysy, tak si ho přece nenasáčkuju k dětem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše: Víceže, asi bych měla i co psát, ale nemám důvod se svěřovat - ještě k tomu anonymovi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
No a ty mas pocit, ze je u tebe neco spatne? Je tady x diskuzi na tohle tema, tak si nejakou procti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
přesně, ať si hezky pohledá ve starých diskusích
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S někým, kdo vykazuje tyto rysy bych nebyla za žádné situace, zvlášť ne s dětmi, které ani nejsou jeho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka se ptá jen kvůli sobě, tohle vůbec nevypadá jako nějaký průzkum…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 Je škoda, že hned reagujete takhke uštěpačně… Já ty komentáře čtu a nestačím se divit… Text jsem upravila. Takže ne, článek nepíšu.
- Citovat
- Upravit
@Betty MacDonald Děkuji za názor, nicméně partnera jsem si k dětem nasáčkovala v době, kdy bylo jeho chování v pořádku. Byla jsem zamilovaná a zamilovaly si ho i moje děti. Problém se vyklubal později a nenápadně se začal stupňovat…
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
nejprve se chci omluvit za anonym, ale mám obavy, že by mě podle příběhu mohl poznat někdo známý nebo dokonce partner.
Chtěla bych vás poprosit o vaše zkušenosti s partnerem, který byl bezdětný a vstoupil do vašeho života v době, kdy jste byla samoživitelka.
Zajímá mě, jestli jste se setkaly s nějakým problematickým chováním vůči vám nebo vašim dětem, ať už šlo o agresi, psychické násilí, manipulaci, narcistické rysy, žárlivost na děti nebo cokoliv jiného velmi zvláštního, co vztah negativně ovlivňovalo.
Já jsem samoživitelka se dvěma dětmi a žijeme už druhým rokem bezdětným partnerem, u kterého se začalo stupňovat agresivní chování (k fyzickému nedošlo) a psychický nátlak. Je pro mě těžké odejít, protože děti ho mají rády. Je to ale na delší povídání. Já jsem teď ve fázi, kdy vím, že vztah ukončím… Dávám si na čas, protože v případě tohoto partnera bude potřeba to promyslet, aby to co nejméně ublížilo dětem…
Tuto diskuzi zakládám hlavně proto, že chci využít síly “nejsem v tom sama”, přestože toxický vztah nikomu nepřeju… Snad to takhle stačí a díky za vaše zkušenosti
Příspěvek upraven 12.07.26 v 20:28