Samoživitelka a rpg byt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.8.13 16:29

Mám ušetřeny nějké peníze, ale problém je v tom že nevím co je lepší..jít do rpg nebo klasický pronájem…koupit byt si nemůžu dovolit a u rodičů je málo místa.

• Citovat
  • Upravit
11117
7.8.13 16:30
@Anonymní píše:
@subsomi :no já tyhle věci slýchavala taky, ale právě že poslední dobou dost zlevnili a byty mají opravené, mám vybrané dva a mají nové podlahy, okna, koupelnu, i novou kuchynskou linku, vymalováno a sklep k tomu.2+kk nebo 2+1 za 6 400kc se sluzbami…

jo, jsou velke rozdily. nadavaji lidi, co bydli 30 let v tom stejnem, RPG nema zadnou snahu jim nic na dome opravit. ale pokud si sama vybiras byt a jdes do opraveneho, tak to je neco jineho.
mela bych stejny pocit jako ty - lepsi jednat s nima nez se soukromnikem, kde nikdy nevis, co bude za pul roku.
(a to sama byt pronajimam :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.13 16:30

@gorina to se nedivím…když člověk někde prožije kus života a je zvyklí…tak se těžko odchází..

• Citovat
  • Upravit
19692
7.8.13 16:31

Ja jsem poseroutka, takze bych zustala v rpg pronajmu. Kdybych sla do normalniho musela bych to mit opatrene smlouvany a to jeste od pravniku.Jak se znam :mrgreen:.
Jinak pronajmy delaji i druzstva nebo realitky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
7.8.13 16:39

Tak my jsme se stehovali nedavno pokud mate mali prijem tak budete muset platit exekutorsky poplatek to je 4000kc a znamena to ze pokud by jste neplatila najem tak vas muzou samy vystehovat a nebude se cekat na soudni vystehovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.13 16:43
@444katka píše:
Tak my jsme se stehovali nedavno pokud mate mali prijem tak budete muset platit exekutorsky poplatek to je 4000kc a znamena to ze pokud by jste neplatila najem tak vas muzou samy vystehovat a nebude se cekat na soudni vystehovani

takže jestli jsem to dobře pochopila..ke kauci 6400kc a adminst. poplatku 4300kc jeste dalsi 4000kc za nejaky exekutorsky poplatek…tak to je sila…ale diky to jsem netusila :zed:

• Citovat
  • Upravit
1785
7.8.13 16:49

No bohuzel je to tak taky jsem poprve o nejakem exekutorskem poplatku netusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.8.13 16:56

Do RPG nikdy…jsou vsude tady kolem v Ove a okoli, ex partner v jednom zije a hruza…nesmyslne vysoke najmy, ktere se neustale zvysuji, uroven bydleni hrozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.13 16:58

@444katka je to sproste..aby clovek platil za to ze ho vystehuji…i kdyz nemam staly prijem(myslim praci), tak kdybych na to nemela nejdu do toho, nevyhodila bych tolik penez za to aby me pak vystehovali… :zed: chjo…ale aspon ze to nejak de…

• Citovat
  • Upravit
1785
7.8.13 17:00

My jsme s rpg spokojene kdyz lide namaji na to si koupit svuj byt tak je to dobra alternativa a co je v dnesni dobe zadarmo ze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.13 17:02

@444katka :think: no právě…uvažuju..jestli je lepší do začátku to všechno prostě zaplatit a bydlet vklidu a platiti si pak jen byt…se musím informovat co bude když začnu mít trvalý příjem, práci…tak mi to vrátí doufám ty 4000kc…

• Citovat
  • Upravit
1910
7.8.13 17:11

Kdysi jsem žádala o RPG byt,1+1,nájem 6 500 a můj čistý příjem 14 500 se jim zdál málo, chtěli po mě ručitele a musela jsem dokládat potvrzení o výši příjmu. Ale nevím jak to mají maminy :nevim: Joo a ještě vím, že projíždějí registr dlužníků, tehdy se mě pán ptal, jestli nemám dluhy, že oni to kontrolují.

Příspěvek upraven 07.08.13 v 17:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
7.8.13 17:11

No tak to netusim ale abych rekla pravdu tak si myslim ze ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
7.8.13 17:37

Asi blbá otázka ale kolik je cca v Ově normální nájem třeba 2+1 nebo 2+kk, že se někomu zdá 14 za 90m2 moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
7.8.13 17:40

Sorry jestli tedka za 70m2 platim 7 tisic, tak se mi zda opravdu 14 moc. Kamaradka treba plati za 4+1 9200kc za mestky byt a ja mela za 3+1 rpg 14tis. tak se mi to zda porad dost velky nepomer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí