Samoživitelka a rpg byt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.8.13 17:41

Ja bych do RPGecka nesla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
7.8.13 17:44

U rpg mi porad strechou zatekalo nez jsem jim zacala vyhrozovat tak s tim nic nedalali. V zime jsme meli teplotu bytu 16 stupnu maly dokonce v pokojicku 15,tak nam milostive dali slevu 300 kc.Nez nam zacala tect tepla voda tak jsem mela skoro pulku vany napustene, ale porad to pro ne bylo vse normalni :evil: a naslo by se jeste nekolik veci.
Radsi jsem objetovala pul mega za to co jsme tam vrazili jinak by jsme tam nic nedostali a koupili si vlastni bydleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
7.8.13 18:11
@gorina píše:
@S.Ivanka byvale OKD byty.Taky jsme z neho utekly ;)

Acha tak OKD se mě netýká bydlím na opačným konci.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.8.13 19:06
@ntkv píše:
Asi blbá otázka ale kolik je cca v Ově normální nájem třeba 2+1 nebo 2+kk, že se někomu zdá 14 za 90m2 moc..

ja mam 3,5+1 a mam ani ne polovicni najem v Ostrave ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.14 07:19

RPG se rozhodlo mi neprodloužit smlouvu. Žádné písemné vyjádření mi nepřišlo. Dozvěděla jsem se o tom přes zákaznickou linku. Důvod proč se tak vedení rozhodlo mi nebyl sdělen. Říkají že jsou soukromý sektor a důvody uvádět nemusejí. Nájemní smlouva mi skončila ke 14.4.2014 a teď čekám na písemné vyjádření ředitele zda mi prodlouží smlouvu nebo né. Paradox je že mi poslali domů smlouvu k podpisu na půl roku. Dluh vůči společnosti nemám žádný. Poslední půl rok jsem se ocitla ve fin. krizi protože druh byl bez zaměstnání a já jsem byt platila z mateřské. Byt 3+1 za 9600. Nyní mám čekat 1 měsíc na vyjádření RPG zda byt opustit či zda vedení mé fin.
tísně přehodnotilo své rozhodnutí. Radím Vám dejte si žádost na byt na město ať neskončíte podobně jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí