Samoživitelka - nemám kde bydlet, jak dál ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jestli jsi ta Ela88 z diskuze o kapičce lásky, tak potěš koště..
Myslela jsem, že samoživitelka s dvěma dětmi má jisté znalosti o plodných dnech, spermatu apod.
Nebo je to jen vtip???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsem to já, mám přítele a co je na tom, naopak bych si dítě moc přála…
- Citovat
- Upravit
To myslíš jako toho přítele, co je agresivní, pije a tek jsi od něho odešla?
Tak to je fakt terno ![]()
O byt se u nás žádána městském úřadě, tak bych tipla, že u vás to bude úřad pro městskou část Praha 10 - ale nějakou dobu to trvá, i několik let… Spíš bude lepší ten pronájem, ale jestli to půjde utáhnout…
To si musíš spočítat sama. Když bydlíš u rodičů, tak bych skoro řekla, že se vaše příjmy budou sčítat a že ti nic moc nevyjde, když bys byla sama, tak asi něco jo, ale taky to nebude nic moc… Možná se obrátit na sociálku a poptat se přímo tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ela88 píše:
jsem to já, mám přítele a co je na tom, naopak bych si dítě moc přála…
Tak teď mi spadla čelist… Co takhle přát si nejdřív hodného živitele rodiny a alespoň nějaké zázemí?
Chudáci děti… Vřele doufám že má ta kapička dost rozumu a nic z ní nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak teď jsem si přečetla se zájmem i diskuzi kapičky lásky a Elo, sorry, ale fakt ti taky nějak nerozumím… přítel agresivní, pije, máš už dvě děti a byla bys ráda, kdyby se teď mimi zadařilo????
to chceš být na tři děti sama, nebo jak? A ještě když řešíš bytovou situaci…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, ale také mi nedalo si nepřečíst diskuzi… A takhle se s prominutím „vyjadřují“ puberťačky, které nemají na práci nic jiného, než řešit přítelovo sperma, či je husté nebo řídké ![]()
A zde píšeš, že partner je agresivní, dost pije, že jsi od něj odešla a že u rodičů nechceš bydlet, tudíž nemáš kam s dětmi jít. Měla by jsi se nad sebou zamyslet. Zamyslet se nad svým chováním, svoji zřejmě nerozhodností, nad tím, zda chceš vychovávat tři děti sama nebo s chlapem, který hodně pije a je agresivní a zda by nebylo lepší si v první řadě zajistit nějaké zázemí a pak plánovat dítě…
Opravdu tě nechápu
A chudáci děti… ![]()
- Citovat
- Upravit
Bud si dela zakladatelka srandu sedi tam nejakej pubertak ktery se nudi o vikendu.Nebo je zakladatelka fakt tak hloupa ale takovyhle by fakt deti mit nemeli.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bud si dela zakladatelka srandu sedi tam nejakej pubertak ktery se nudi o vikendu.Nebo je zakladatelka fakt tak hloupa ale takovyhle by fakt deti mit nemeli.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
boooozeeeee co tady komu lidi na emimi udelali????? no me snad jebne… toto neni normalni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mimochodem, jsem z toho tak trochu mnau - v te prvni diskuzi pises, ze pritel nemel sex 5 mesicu!!! to mi vyzni tak, jako ze byl on nejakou dobu sam (tedy tech 5 mesicu) a ted jste se dali vy dva dohromady… podle toho jak jsi se svymi zkusenostmi prezentovala, bych ti dokonce ted ani neuverila, ze mas dve deti, protoze nevedet nic ani o plodnych dnech atd.. no proste narovinu rikam, ze ti neverim ani tuk (obrazne ani nos mezi ocima), no a ted tady pises, ze mas pritele, ktery pije a je agresivni - tak jak to mame chapat, ze mas chlapa, se kterym mas deti (a to vlastne ani nemuzes tusit jak jsi k nim prisla), ktery chlasta a chova se hrube, pak mas v zaloze jeste jednoho, se kterym si uzivate sex bez ochrany - i kdyz usuzuji z tvych prispevku, ze jste spolu cerstve - hrozne touzis byt tehotna, mas dve deti, chces jit bydlet jinam, nemas kam a nakonec state starej se … no vazne se trosku ztracim sorry
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem si taky říkala, jestli teda je ještě ve hře jeden přítel - ale to by snad šla bydlet k němu, ne?
![]()
Osobně si teda myslím, že když už je člověk v takové situaci (88 je rok narození?) a má možnost bydlet u rodičů, tak má být za to rád, že mají děcka střechu nad hlavou dokáže je tím pádem líp zajistit a má držet hubu a krok a těšit se, až budou mladšímu 3 roky, vezmou ho do školky a bude moct jít do práce, vydělat korunky a splašit si nějaký ten byt. A né se snažit uhnat si ještě nějaké další mimčo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angu, ja mam pocit, ze je to cele nejake vymyslene, protoze to uplne postrada jakoukoliv souvislost nebo logiku … nebo je z nas vetsina uplne tupa ci co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě jsem myslila z první diskuze , že je ti tak 17,18..Ale toto???
Bud si děláš srandu, která není k smíchu, nebo je to pravda a k smíchu je to ještě mín!!
No možná čekáš, že právě detmi se vyřeší tvá budoucnost, kterou jistě v práci a vydělávání nevidíš. Čekáš zda ti přidělí byt, čekáš na dávky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Elo,pokud je pravda to co píšeš,tak si myslím,že je tvé chování projevem velké nevyzrálosti a sobeckosti.
Za prvé-mít dvě malé děti,nemít vyřešené bydlení,to je veliký kus nezodpovědnosti.
A za druhé-velká dávka sobeckosti!My pracujeme,odvádíme sociální pojištění,bydlení jsme si museli koupit,na děti nedostáváme od státu ani korunu,chodíme do práce a potom je tu druhá skupina lidí,kteří za naše peníze chtějí žít!Socíální dávky mají být pro potřebné-tzn. někdo se může dostat ne vlastní vinou do tíživé fin. situace / např. úmrtí partnera,těžká nemoc/,má děti a potom je tu stát,který by měl v těchto situacích podpořit.Ale aby si někdo pořádil 3 děti a to,že mu nevyhovuje bydlení,tak chce DOSTAT ZADARMO byt?V tvé diskuzi jsem nevyčetla ani řádku o tom,že by si chtěla pracovat,vydělat a našetřit peníze na to,aby sis bydlení koupila,jako většina z nás.
Kdyby nebylo vás,co si bezhlavě pořizujete děti a máte ruce natažené,aby stát dal co nejvíc dávek,přídavků,bytů,tak my,co máme 1-2 děti,s velkým rozmyslem,co pracujeme,co šetříme každou korunu a čas na děti uškudlíme z našeho volna-tak my bychom potom mohli platit menší sociální pojištění a bylo by nám lépe.Respektive naše děti by se měly lépe.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, prosím vás holky o radu, jsem samoživitelka se dvěma dětmi (2 a 3 roky) v současné době žiji u rodičů, ale žít tu nechci ! Nerozumíme si generačně a já chci bydlet prostě sama. Dosud jsem bydlela s přítelem v jeho pronajatém bytě. Ale protože pije a je agresivní tak jsem s děmta odešla… Myslíte že mám nárok na nějaký byt ? Jsem z Prahy 10. A kde si mohu zažádat ? Mám nárok i na nějakou finanční výpomoc ? Příští týden půjdu podat žádost o svěření dětí do péče včetně žádosti o alimenty..