Sanitkou do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
25.8.14 00:05

@ana11 Bacha, tlak už ti stoupá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.8.14 00:06
@ana11 píše:
Ale rychlá by zadáčo mohla, viď? :evil: :cert:

To je síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.14 00:07
No samozřejmě, že ti taxík nepojede zadarmo, proč by jako měl? Pokud se potřebuješ dostat s přítelem do porodnice, on není schopen odřídit auto, sežeňte si kamaráda nebo rodinu, která vás odveze. Tak jako všichni normální lidé, nebosi našetři pětibábu na taxík. Tohle fakt nechápu, že vám to lidi není blbý. A ne, přítele ti nevezmou a ano, budou opět nasratí. A promiň mi, asi to nechceš sklyšet, ale oprávněně. Pokud budeš mít překotný porod, bůh ti přej sanitku se schopným doktorem, ovšem půl roku dopředu si plánovat, jak si z nich udělám taxík, to je dost :zed:
@Spokojení píše:
@terinka4444 Rychlou jsem volala při prvním porodu, jela jsem sama a neměla jsem se jak dostat. Právě proto se ptám jak to je, protože teť ji volat nechci, když vím že ho nevezmou. Nechci si z nich dělat taxi, ale nějak se tam dostat musím. Do porodnice je to skoro 20km a taxík mi sem taky nepojede zadarmo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
@Daduka píše:
@ana11 Bacha, tlak už ti stoupá :jazyk:

No protože jsem blbá :zed:, že jsem to takhle před spaním otevírala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
@Spokojení píše:
Tak to se zkusím poptat u doktora, nebo přímo v porodnici. Tam snad budou vědět. Uvidím. Chápu že musí mít papír, ale logicky těžko mi něco napíšou, když nevím kdy to na mě přijde. Já sice auto mám, ale přítel s ním nejezdí, netroufne si. Zní to divně, ale je to tak. :) raději to řeším teť, i když je ještě spousta času, než pak lítat a shánět na poslední chvilku co a jak.

tak to máš logicky smůlu, soukr. doprava ti na zavolání nepřijede. Takže leda klasickou a bez doprovodu. Snad je přítel svéprávný a nebydlíte v Africe aby tam nic nejelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
25.8.14 00:08
@Spokojení píše: … taxík mi sem taky nepojede zadarmo.

No tak už si teď měsíčně odkládej nějakou částku, abys na odvoz do porodnice měla. A je jedno, jestli to dáš taxikáři nebo sousedovi či známému. Nebo ty peníze můžeš investovat do kondičních jízd pro přítele. A nebudeš muset řešit, jak se do porodnice dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
25.8.14 00:10

Normálně a slušně jsem se zeptala, tak se z toho nemusíte hned hroutit a dělat ze mě bůh ví jakou zlodějku nebo jak to nazvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.8.14 00:15

Netroufne si ridit auto, ale mit dite si troufne… Umet ridit patri k zakladni vybave chlapa, jen at trenuje!! Co kdyz pak bude muset nekam rychle odvezt miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.8.14 00:15
@ana11 píše:
Ale rychlá by zadáčo mohla, viď? :evil: :cert:

Ale no tak, nebuďte na ni zlí. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.8.14 00:19
@Anonymní píše:
Netroufne si ridit auto, ale mit dite si troufne… Umet ridit patri k zakladni vybave chlapa, jen at trenuje!! Co kdyz pak bude muset nekam rychle odvezt miminko?

No cožpak o to - zakladatelka píše, že ona řídí, ale tak celkem chápu, že k porodu se doveze málokterá. Takže s nemocným mimčem pak zajede ona. Já bych spíš ze zvědavosti chtěla vědět, co znamená, že budoucí tatínek „si netroufne řídit“ její auto. Co je to za takový spešl důvod, aby se jim z nějakých veřejných prostředků měla hradit přeprava do porodnice, když mají na logistiku pěkných pár měsíců :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Pri tretim porodu jsem mela doma manzela i tatku, oba maji ridicak i auto, nemocnice jen 19km, ale manzel mi presto zavolal rychlou, jednalo se o prekotny porod v 36tt. V 6.30 zacaly bolesti, v 7h uz tlaky na konecnik. Sanitka me dovezla, stahli mi kalhoty a rodila jsem. Manzel pribehl, kdyz bylo skoro po. V sanitce jsem celou dobu stala, sice vyhrozovali, ze pokud si nelehnu a nenecham se pripoutat, tak nepojedou, ale ja si uz nemohla ani sednout natoz lehnout… a byli uplne v pohode, v kontaktu s porodnici. Nikdo mi nerekl, proc me nedovezl manzel a nechala jsem se zdarma odvezt. A u prvniho porodu pred 14lety me vezla taky sanitka, to jsme auto nemeli. Manzel jel tenkrat se mnou a nikomu to nevadilo, naopak mu to nabidli sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
@zvědavá borůvka píše:
Ale no tak, nebuďte na ni zlí. :*

Nemohla jsem si pomoci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.8.14 00:21
@Spokojení píše:
Normálně a slušně jsem se zeptala, tak se z toho nemusíte hned hroutit a dělat ze mě bůh ví jakou zlodějku nebo jak to nazvat.

Nic si z nich nedělej :hug:
V porodnici, kam budeš chodit na monitory si řekní o tel. na odvoz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.8.14 00:22

@mickeymouse nepřijde ti, že tvé zážitky jsou trošku jinšího ražení, než co tady plánuje zakladatelka? Ona auto má, to za prvé. Překotný porod asi není až tak běžná záležitost, to za druhé. Překotný porod je jasná indikace pro to, aby se volala rychlá. Běžný porod, nota bene s vlastním autem před domem a řidičem doma, dle mého na volání RZS není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.8.14 00:23
@ana11 píše:
Nemohla jsem si pomoci :oops:

Stane se, jsme jen lidi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek