Sankce za splacení meziúvěru ČMSS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
527
25.8.16 07:30

@Edita27 : Lišáci dávají mezivúvěry s fixacemi, je na to úprava v úvěrových podmínkách. To asi máte na dlouho, že?
Jako vyvázat se od Lišáka jde (i bez fiktivního prodeje), jen je to za pokutu 5% z cílové částky. Pak nastává otázka, zda se to vyplatí. Pokud máte do překlopení 2 a méně let, tak se to nevyplatí, pokud 2-3 roky, pak záleží na úrokových podmínkách Lišáků a nad 3 roky to většinou vyjde o pár desítek tisíc lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
25.8.16 10:20

@Edita27 poslala jsem několik mimoř. splátek na vkladový účet, např. cč byla 300tis, což tedy byla i částka půjčovaná, poslala jseem tam tolik, že bylo na účtě cca 280tis a pak už jen rvalo pár měsíců, než se to ofiko převrbilo na řádný úvěr-to bylo nyní a tak jseem použila jejich formulář-Žádost s placení úvěru, oni mi briskně vyčíslili kolik jednorízově tedy doplatit no a je po problému.

• Citovat
  • Upravit
527
25.8.16 11:23

@redbulka : jasné, v malých cč je to v pohodě. Ale jak má někdo cílovku 2 mil, tak vklad nějakých 10 tis s tím prakticky pohne velmi, ale opravdu velmi málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
25.8.16 12:23
@Vrtacka píše:
@redbulka : jasné, v malých cč je to v pohodě. Ale jak má někdo cílovku 2 mil, tak vklad nějakých 10 tis s tím prakticky pohne velmi, ale opravdu velmi málo.

my tam posílali mnohem víc než 10 táců, takovou almužnu, cccc, seš směšná; a o 2 mil.tu píšeš jen ty - další blbost!

• Citovat
  • Upravit
219
25.8.16 12:39

@redbulka Proč ty urážky?? Zřejmě jsi vůbec nepochopila předchozí obecný komentář..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
25.8.16 19:39

No u nás se jedná o 2 mil. Náš poradce mě tvrdil, že se to prostě udělat nedá-samozřejmě, protože by přišel o platícího zákazníka a jemu z toho jde nemalá částka. Dokonce mě tvrdil jak nám nepomůže ani jednrázová platba atd. Potřebuji někoho kdo mi s tím poradí. Máme to na dlouho tak i pokuta by se nám vyplatila.Ted přeplácíme cca 3-4 tis. měsíčně oproti ostatním bankám, A to je opravdu mnoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
25.8.16 19:42
@redbulka píše:
my tam posílali mnohem víc než 10 táců, takovou almužnu, cccc, seš směšná; a o 2 mil.tu píšeš jen ty - další blbost!

Bylo by dobré kdyby se sem napsaly pouze rady k otázkám a ne text tohoto tipu.Za rady budu velmi vděčná. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
25.8.16 21:05

My jsme nakonec pokutu zaplatili. Z milionu to bylo 50tisic. Bolelo to, ale stalo to za to. O Lisce už nechci ani slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel