Sanus Jihlava

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6216
22.5.10 09:42

Ahoj holky :mavam: ty jo,je sobota a já musím odpoledne do práce.Už mě to tak nebaví-a lidi jsou někdy děsně protivný.Kdyby byla na výběr jiná práce tak ji beru okamžitě,prodávání není žádná slast :-(Už by to chtělo být doma… :andel:

• načítám...
11223
22.5.10 11:50

Ahoj Jani ,neboj však se dočkáš ,už za chvilku :potlesk:
Já ležim doma už 10 měsíců a zbytečně :cry:
a jak pokračuješ?

• načítám...
6216
23.5.10 15:41
dagmi píše:
Ahoj Jani ,neboj však se dočkáš ,už za chvilku :potlesk:
Já ležim doma už 10 měsíců a zbytečně :cry:
a jak pokračuješ?

Ahoj Dagi,píchám o stošest :lol: Dneska už to byla naprostá brnkačka!!V úterý jedu na ultrazvuk a pak nevím co mě čeká dál.Možná příští týden odběr,ale fakt zatím nic nevím… :nevim: Ty jsi už tak dlouho doma?To jsi bez práce nebo na neschopence??Ale trochu ti to závidím :wink:

• načítám...
12681
23.5.10 18:33

ahoj holky, tak jsem byla včera v práci dneska jsem zase a noc, to mě moc nebaví.taky jsem zvažovala jestli má cenu vůbec chodit do práce když chci otěhotnět, ale ještě že jsem šla už by jsem byla doma 10 měsíců a stejně nic, takže jsem si alespoň něco vydělala a rychleji mě to utíká, ale každej měsíc si říkám, už aby jsem další nemusela jít do práce :roll:

• načítám...
11223
23.5.10 19:04

Ahojky Jani jsem na neschopence ,protože se šéf domákl ,že se snažíme o mimčo a tak mi začal dělat zle a obírat mě o peníze.Tak jsem zdrhla protože s těma nervama bych neotěhotněla ani omylem.

Po ultrazvuku se dozvíš kdy půjdeš na odběr,nebo kolik injekcí budeš ještě potřebovat.Jednoduše budeš vědět jak jsou na tom vajíčka :wink:

• načítám...
6216
23.5.10 19:36

No tak to už se na to úterý těším,další krůček blíž! :pankac: No nevím,jestli taky nebudu za chvilku mezi neschopnými-začalo mě bolet v krku,rýma a celkově nic moc… :-? Manžel šel na noční a já mám za úkol sledovat hokej.Teď jsem zjistila že nebude pojišťovna štěstí,takže asi ten hokej :think:

• načítám...
6216
23.5.10 19:46
goldenka píše:
ahoj holky, tak jsem byla včera v práci dneska jsem zase a noc, to mě moc nebaví.taky jsem zvažovala jestli má cenu vůbec chodit do práce když chci otěhotnět, ale ještě že jsem šla už by jsem byla doma 10 měsíců a stejně nic, takže jsem si alespoň něco vydělala a rychleji mě to utíká, ale každej měsíc si říkám, už aby jsem další nemusela jít do práce :roll:

Tak třeba už to nebude dlouho trvat a můžeš to hodit za hlavu :wink: Já dělala noční 12-tky a denní 12-tky 4 roky a teď už bych to asi nedala,je to strašně dlouhý…brr

• načítám...
11223
24.5.10 12:21

Ahoj Jani ,tak především všechno nej nej k svátku :kytka: :kytka:
ať se podaří to vytoužený mimčo :srdce:

Hned po transferu dostaneš neschopenku,to ti napíšou hned po zákroku :palec:
Hlavně ten první den nic nedělej a v klidu hajej s prdelkou na hoře :wink:

• načítám...
6216
25.5.10 15:47
dagmi píše:
Ahoj Jani ,tak především všechno nej nej k svátku :kytka: :kytka:
ať se podaří to vytoužený mimčo :srdce:Hned po transferu dostaneš neschopenku,to ti napíšou hned po zákroku :palec:
Hlavně ten první den nic nedělej a v klidu hajej s prdelkou na hoře :wink:

Ahoj Dagi děkuji moc :-D Dneska jsem měla ultrazvuk a vše je v pořádku a prý to zatím vypadá na pěknou úrodičku!!! :palec: Však mě taky pobolívá břicho a na těch snímkách opravdu dost je vidět…Tak jen tak dál!!! :dance:

• načítám...
11223
25.5.10 17:22

super a kdy jdeš na další kontrolu?

• načítám...
6216
25.5.10 18:01

další mám v pátek…to budu mít za sebou 9 injekcí.kolikrát jsi byla na tom ultrazvuku ty než byl odběr?Jsem ale zvědavka zvědavá viď? :wink:

• načítám...
11223
26.5.10 11:39

jen se ptej od toho tady kecáme :mrgreen:
já byla na ultrazvuku 2× a po druhým už jsem večer dostala konečnou injekci a za 24 hodin od injekce jsem šupajdila na vyndání.
Jak se cítíš? Máš už takovej tupej tlak ve vaječnících?

• načítám...
6216
26.5.10 15:08

No tak veječníky mě tlačí celkem slušně,někdy to v nich až jakoby píchne.Takže asi hezky „kynou“ :-) Ten páteční UTZV bude taky druhý,tak uvidíme.Já se pořád nemohla dočkat kdy to vypukne a teď je to nějaký moc rychlý najednou… :think: A co ty?Kdy bude další čekačka?Abych už taky mohla držet palce tobě :palec:

• načítám...
11223
26.5.10 15:41

tak jestli ti vaječníky táhnou tak to už bude rychlí,tipuju že v pátek večer ti píchnou poslední injekci do zadečku a v sobotu vyndání :palec: ,budeš si dávat prodlouženou kultivaci?

Já čekám na MS mám jí dostat v úterý nebo ve středu,tak doufám že přijde v čas.

• načítám...
6216
26.5.10 15:57

No tak to mi ani neříkej,že to bude taková bleskovka…Na celý víkend jsme chtěli odjet ke známým do Prahy,ke kterým už se chystáme snad rok a ono by to zase nevyšlo.Ale třeba to bude až po víkendu :think: Tu kultivaci asi nechám na nich,oni jsou profíci a já bych nerada něco promeškala.Peníze nehrajou žádnou roli,už tak to stojí dost,takže cena za kultivaci je v pohodě.A až dostaneš MS tak podpoří růst sliznice a huráá na to? :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.