SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
12.2.11 21:35

Jéé svíčkovou bych si také dala :palec: .Já ji nevařím,manžel ji nemá rád.
To si vymyslela dobrý dárek,ten se bude určitě líbit :palec:

No to ti povím,to by byl pech kdyby nemohl malej v pondělí do té školky…no co by se dalo dělat,hlavně aby byl fit pak na ten karneval,to by mě mrzelo ještě víc.

Kristýnka je bez rýmy,ale když zakašle,tak kašle škaredě,ale docela málokdy už.Ale Mucosolvan ji stejně pořád dávám.Ona uplně kašlat nepřestane,to by asi musela dostat antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.2.11 22:38

Promíň že nepíši,chtěla jsem se dívat na ten film,ale pak jsem se rozhodla že půjdu do vany a zdržela jsem se u HP.

Já jen myslím že bude,ale nevím to jistě mamka my to nechtěla říc co bude.Já jí taky doma nevařím,ale chuť bych na ni měla.

Byla jsem se na Marečka podívat,tak je celý z pocený ale spinká.Tak uvidíme jak to bude vypadat ráno,snad to bude jen ten jednodenní vir.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.2.11 22:57

Tak se už budu loučit,a půjdu do postýlky už zase na mně volá.

Tak se hezky vyspi a přeji ti dobrou noc .Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.2.11 23:07

Držím pěsti at je Mareček zítra fit.Je možný že se přes noc vypotí a zítra bude jakžtakž ok.

Tak utíkej chrupkat,já si ještě chvilku zahraju tu mou hru a pak pujdu také.

Tak dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.2.11 09:05

Ahojky Gábi :mavam: ,přeji hezké dopoledne.

Tak Mareček je asi nemocný,pořád leží má zvýšenou teplotu a říkal že ho bolí v krku.Už jsem říkala ráno tchýni tak mi Marečka pohlídá,a popřeje potom babičce.

Na oběd nás zaveze jedna sestra od manžela autem,ale zpátky pojedem autobusem tak nebudu někde Marečka tahat když je nemocný.

A jak ses dneska vyspala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.2.11 09:58

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,
tak se to přeci Marečkovi rozjelo,to mě mrzí,ale tak aspon že má teplotu jen zvýšenou.Když bolí v krku,to bude asi angína,koukala jsi mu do krku?
Kristy na angíny netrpí,tak ani nevím jestli bych to poznala :nevim:
Nechte ho doma ležet,to cestování a být pak třeba několik hodin na nohách,to by mu přihoršilo :think: .To je dobře že tchýně pohlídá.Ale člověk si tu oslavu moc neužije vid?Když budeš vědět že Mareček doma leží :zed:

Musím se pustit do polévky,ze včera nám nezbyla.Mám tam porek tak přemýšlím že bych udělala porkovou :nevim: .Na zítra taky nebudu mít uvařeno.Tak už abych přemýšlela co udělám zítra.Možná jen něco jednodušího,možná rizoto.
Ty máš vymyšleno co uvaříš zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.2.11 10:11

Ahojky ,zkoušela jsem se mu dívat do krku,ale já to nepoznám.Už jsem volala i rodičům že Mareček nepřijede,tak mamka říkala že je to škoda.

Tak uvidíme zítra jak se bude cítit,ale do školky určitě nepůjde.To je teda pech,zrovna jak malujem,má to divadlo a ve středu je ten ples tak mi onemocní.

Já právě taky nevím co budu zítra vařit,asi něco rychlého protože budem už zítra stěhovat nábytek manžel má od zítřka dovolenou.

Udělej porkovou ,tu mám moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.2.11 10:25

Kristy na angíny taky netrpí,ale říká se že to tam jsou v krku takový bílý tečky,nebo by byl zarudlej více.Držím palce,dobrý by bylo kdyby mu bylo dobře aspon na středu na ten karneval,ikdyž vzhledem k tomu že dnes už je neděle,tak to nevypadá až tak nadějně :-(
Takhle to měla Kristýnka loni,přišla jak o velký karneval tady od města,i o karneval ve školce :pocitac: a to měla ty nový šast Sněhurkovský,tak jí to taky mrzelo.
Musela jsem jí pak dělat karneval doma,aby jí to nebylo tak líto :think:

Nojo,vždyt vy se pouštíte do toho malování vlastně zítra.Budeš dávat oběd i malíři?U nás si tohle všechno dělá manžel sám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.2.11 10:32

Můj taťka taky doma maloval,ale můj manžel na to holt není.Už tam v loni maloval kuchyň a jídelnu a taky chodbu,a byli jsme spokojení a je levný.

My už jsme nebyli aňi v loni na tom karnevalu,taky jsme byli nemocní tak uvidíme.Je to škoda když tam dáš penízky do tomboly,a potom tam nejsi.

Tak já už se budu loučit,a pomalu se chystat.Tak měj moc hezkou neděli a přeji dobrou chuť k nedělnímu obědu.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.2.11 11:07

No vlastně to máš pravdu,o té tombole jsi mi psala.To je škoda. Snad to ještě vyjde.

Tak si užijte oslavu,dobře si pochutnejte a pobavte :kytka:

Držím pěsti at se to Marečkovi nějak nerozjede.Tak papa a krásnou neděli přeju.
Nechte si chutnat mnam mnam svíčková :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.2.11 20:32

Pěkný večer Kamčo :mavam: ,
tak jaká byla oslava? :palec: A co Mareček,dobrý?

Představ si co já blbka dneska udělala.Smažila jsem k večeři špekáčky na gril a víš co jsem provedla. :pocitac: Já bych si :pocitac: …Přikryla jsem pánev představ si umělou pokličkou od termohrnce,vubec nechápu že mě to netrklo.

Po chvilce samozřejmě poklička poničená,okraje roztavený.Takže termohrnec bez poklice mi je na dvě věci,fakt já jsem takový tele :pocitac:

Já ho teda zas tak nepoužívala,ale třeba na smaženej květák :think: zrovna jo.

To jsem tele co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.2.11 20:45

Ahojky Gábi :mavam: ,přeji ti hezký večer.

Tak oslava dopadla dobře,a na oběd jsme měli kuřecí polévku,hrníčkový knedlík ,dušené zelí a kačenu.Žádnou svíčkovou,a tak jsem měla na ni chuť.

Mareček je nemocný po obědě zas spal a pak pořád leží,a má zvýšenou teplotu budu muset jít zítra k paní doktorce.

Od bratra jsem už dostala květinku(takový kaktus který kvete),čokládu a přáníčko k narozeninám.

To se někdy stane,že jsi člověk neuvědomí a udělá blbost.Ale nejsi,hlavně že se nic nestalo a ty ses nespálila .

A jak ses jinak dneska měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.2.11 21:19

Také bych si dala radši svíčkovou kdybych si mohla vybrat :lol: .Tu že člověk jí má málokdy,tak je mu vzácná,nechápu mého manžela že ji nemá rád :think:

Také jsem jinak měla pěkný den,dala jsem zas pár věcí na aukro,zatím žádná příhoz,ale tu kabelku už sledujou čtyři lidé,tak snad se prodá.
Také jsme byli u té mé kamarádky odpoledne.

Tak nakonec jdete s Marečekem k doktorce :think: ,chřipajzny řáděj no.A jen tak to lepší asi nebude,tohle počasí je na to jak stvořený.

Já tady přemýšlela na d zítřejším obědem a já vlastně zítra budu dělat tu večeři na domácím grilu,už se těším,ráno si naložím prsíčka,večer se k tomu rozpeče hermelím mnam mnam to bude.Nakrájím k tomu asi jen tu francouzkou bagetu,už se na to těším.
Myslím že teda od manžela nic nedostanu,ale to neva holt :think: .Je uplně bez peněz,jak tři týdny nedělal.

Jak se ti chce do malování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.2.11 21:45

Taky jsem si myslela že se s toho vyspí, a bude dneska zase fit.Tak já uvažuji že půjdu kolem sedmé,dokud tam nebude ještě plno lidí.

Mamky my dala domů do sklenice guláš,tak vytáhnu jen knedlík a polévku máme ještě za soboty.Ale na úterý budu muset něco lepšího vymyslet na oběd,protože budu dávat oběd i malířovy.

Abych ti řekla pravdu tak se mi do malováni moc nechce a hlavně pak do uklízení.Opravdu to tak blbě vyšlo to malování,v sobotu budu slavit ty svoje narozky a v pátek budu muset jsi chystat.

Gábi tak já tu zítra ráno nebudu na internetu,tak tu budu až večer.Manžel má od zítřka dovolenou ,tak to budem všechno vyklízet a chystat na to malování.

Ty myslíš na svatého Valentýna?Já taky určitě nic nedostanu ,my to totiž už neslavíme když už jsme manželé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.2.11 22:04

U nás je to taky na dlouho vždy u toho dětského doktora.Ted když ti fakt není dobře a čekáš tam dvě hodiny,to je děs :zed:

Jojo myslela jsem na Valentýna,manžel mi většinou přinesl třeba kytičku nebo drobnost,ale vím že ted nemá žádný kačky,tak pro nás udělám aspon hezký večer :palec:

My jsme se jakžtakž z té chřipajzny dostali,ale taky to stálo za prd.

Jasně jasně,písni až večer a kdyby ti manžel náhodou fakt vypnul internet,tak budu vědět že to je tím že nepíšeš.

Koukáš na Armagedon?To jsou nervy :zed: přitom jsem to už viděla,tak já zas pádím na film :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.