SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
16.2.11 20:12

Ahojky Gábi, :mavam: tak jak ses dneska měla při středě?

Jak bylo půl pátý odpoledne tak jsem jsi vzpoměla,že právě začal ten jejich dětský ples.Marečkovi jsem to radši aňi neříkala,aby mu to nebylo líto.

Tak Mareček má pořád zvýšenou teplotu,celý den ležel v postýlce a odpoledne po obědě spal tři hodiny.Moc toho aňi nesnědl jen trochu polévky a suchý rohlík.

Tak už máme vymalováno ložnici i koupelnu tu už mám i uklizenou abychom se mohli okoupat.A zítra ráno na jedu na okna a velký úklid,a potom budem pomalu stěhovat nábytek zpátky.

Mám ale strach jak budu mít ty okna zítra,abych ještě víc neonemocněla.Je mi teď hůř,a už jsem říkala manželovi jestli my v pátek nebude dobře že tu oslavu v sobotu zruším.

A co budeš zítra vařit na oběd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.2.11 20:39

Ahoj Kamčo :mavam: ,teda tak to ti nezávidím.V tomhle počasí a hlavně v tomhle stavu mýt okna :zed: ,to není dobrý.To se bojím že na tom budeš ještě huř než jsi ted.

Já jsem ani vařit nechtěla protože zbylo ještě rizoto,ale manžel přivezl plnou tašku zmrzlých potravin ze Lhoty že likvidujou mrazák jenže to nemám kam samozřejmě dát.Stačili jsme se kvuli tomu s manželem trochu chytit :pocitac: .No nic,nevešlo se mě tam větší kus hovězího na polévku tak to ji zítra uvařím.

Víš co já koupila pět těch kuřat před pár dny a máš mrazák hned plnej a manžel ted přivezl maso,za který jsem ráda ale i 4sáčky zeleniny na lečo.
Který mimochodem nevařím protože ho nemáme s Kristy rádi a tři druhy paprik nemám samozřejmě na co zdělat,když je nejíme.Tak se ho to dotklo víš :pocitac: jako že mi přijde zbytečně rvát do mrazáku 4pytle paprik když je nezdělám na nic :-x

Dnes se těším do postele,včera jsem vubec nemohla usnout,takovou dobu jsem byla vzhuru,to už se mi ted vubec nestávalo.Taky mám skoro celý den krizi.

Teda Marečka to dlouho drží,to ti povím.To je dobře že jsi mu nepřipoměla ten maškarní ples,akorát by mu to bylo líto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.2.11 21:07

Ahojky,mamky my taky říkala že ty okna mám umýt jen zevnitř ale jak to bude vypadat.Jsou ty okna zvenku dost špinavé,a zevnitř taky po těch malířích tak to musím trochu umýt nebudu moc dlouho větrat.

Já vím sama že to je s těma chlapama někdy dost těžké ,a nenechají jsi to pořádně vysvětlit.Tak nemáš třeba nějakou kamarádku,které by jsi to dala a manželovi to neřekla a kdyby se ptal tak řekneš že už to máš spotřebované.

Paní doktorka říkala do středy,tak uvidíme zítra jestli to nebude lepší. Pořád je v postýlce ,tak to je dobře že to aspoň vyleží.

Koukáš jse na něco?

Já čtu HP,tak už jsem v polovině knížky.

Zítra budem mít to vepřové maso,a uvařím rýži tak budu jenom ohřívat.Polévku máme kuřecí,a bude ještě i na pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.2.11 21:51

No to je prča…mám objednaný z nějakých jatek kam pojedou tchýně s tchánem hovězí odřezky,kg za 65kč cca a hezký hovězí maso.Možná o víkendu bude,tak já mu pak řeknu,že ty sáčky paprik prostě musíme vyndat.Se tady rozčiloval že to není v mrazáku srovnaný atd.Mu říkám v mrazáku rovnám maso jen když odmrazuju nebo ho je tam málo,ale když je narvanej k prasknutí,tak s tím těžko něco uděláš :think:
Já jsem samozřejmě ráda za maso zadarmo,byly tam plátky vepřový,ovce,játra,pár balíčku na polévku,ale když se to tam nevejde :think: ,tak rvy tam ještě 4pytle paprik :-?

No nic necháme tohodle téma :think: .
Zítra už vstáváme do školky,Kristýnka se moc těší,ani neříkala že by chtěla jít po o :lol: ,ale asi bude chtít.Musím ji nachystat všechny věci,předtím jsme to museli si vše odnést,tak abych na to ráno nezapoměla,radši to udělám hned :think:

Tak to máš dobrý že zítra jen ohříváš :palec: ,taky nebudu mít ale moc práce.Maso dám do papináku a basta :lol: a polévka bude taky rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.2.11 22:32

Ty se koupeš vid s HP? :lol:

Pujdu chrupkat,chtěla jsem jít dnes dřív,sice jsem vyšetřila jen pul hodinky,ale aspon něco :lol:

Tak krásné sny a dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.2.11 22:43

Tak jde Kristýnka zítra do školky,to už se určitě těší ale jen doufej že tam neonemocní.Já zas musím v pátek do školky zavolat,a Marečka zase odhlásit tak jsi přestav že půjde potom až 7 března.Jsou i u vás ty jarní prázdniny,nebo to je podle kraje teď jsi nejsem vůbec jistá.

Gábi já tu zase ráno nebudu promiň,napíši ti zase večer.Musíme to dát zítra všechno do pořádku,a stěhovat zpátky ten nábytek tak my to opravdu nevýjde.

Tak já už se rozloučím a půjdu už do postýlky,jsem i docela unavená a vezmu jsi ještě tu tabletku Coldrex.

Tak jse hezky vyspi,a měj se zítra dobře.Dobrou noc!!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.2.11 22:45

Ano,byla jsem ve vaně.Tak dobrou noc!!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.2.11 19:33

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak co už máte byteček jako klícku? :palec: :lol:

Já si tak plánovala jak dnes už vytřu a zase to nedopadlo.Teda neflákala jsem se to zas ne,mám vyžehlíno zas vše,tak to jsem moc ráda,ale kdy já se dostanu k tomu vytírání :nevim:

Jsem zas ospalá,mám krizi fakt nějak poslední dny.Taky je mi trochu blivno dnes,po večeři si dám dnes nanučka na srovnání :palec:

Ted jsem byla na skok u té mé kamarádky,volala mě že se bojí jestli nemá dcerka neštovice,tak jestli bych na to nezaskočila se podívat,že ona to nepozná.No je chudinka nějaká trochu osypaná,ale na neštovice to nevypadá.

Co Mareček,je to už lepší? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.2.11 20:19

Ahojky Gábi :mavam: přeji pěkný večer.

Mám uklizený obývák i okoupelnu,nábytek máme nastěhovaný zpátky ale nemám ještě dáne ve skříňkách knížky a sklo a ty různé drobnosti.Okna jsem myla jen tak na rychlo,aňi jsem nevytahovala sítka z oken.

Mareček už teplotku nemá ale pořád pěkně kašle,a už se dokonce díval odpoledne na kouzelnu školku.Odpoledne zase spal skoro tři hodiny,tak jsem jsi aspoň v klidu umyla ty okna.

A jak se líbilo Kristýnce ve školce?

A co budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.2.11 20:41

Tak to jsi dobrá :palec: a Mareček taky že už je konečně bez teploty :palec:

Já vařit nebudu,je tady ta hovězí polévka a zbytek rizota,tak do zásoby vařit nebudu.
Na neděli jsem přemýšlela že bych upekla kačenu,mám tam ještě pulku,tak mi aspon ubyde v mrazáku.Ale co na sobotu,to :nevim: :nevim: ?
Ty máš vymyšleno co uvařit na víkend?

Kristýnce se ve školce moc líbilo,dokonce povídala že tam chce zítra spát,ale že si to přes noc ještě rozmyslí :lol: ,tak kdoví jak to nakonec s tím spinkáním ve školce bude :lol:

Kdypak jde Mareček na kontrolu?To budete doma asi celý příští týden vid?A co ty,nezhoršil se ti zdravotní stav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.2.11 21:10

To víš že jsem ráda že jsem to všechno zvládla,a že už to mám za sebou.Ale ještě zítra musím půdu a schody na chodbě,ale to mám za chvilku udělané.

Zítra ráno pojeden nakoupit do Kravař ,tak jsem se rozhodla že koupím nějaké zákusky na sobotu a jen upeču roládu a udělám vaječnou tlačenku a sýrovou pomazánku.Teď jsem jsi vytáhla ty levné recepty a hledám nějaký dobrý recept na kuřecí maso co bych udělala na večeři a udělám toho víc ať mám i na neděli na oběd.

Ale nevím co udělám zítra na oběd,když budem ráno pryč tak nebudu mít čas moc vařit.Zeptám se manžela jestli by mu nevadily brambory s mlékem.

Na kontrolu jdeme až v pondělí,ale antibiotika má až do středy tak určitě bude ještě doma.A pak už dětem začínají jarní prázdniny tak jsi prodlouží volno ještě o týden.

Taky bude mít pak Kristýnka jarní prazdniny jak my?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.2.11 21:21

Kamčo pošli mi prosím do soukromých zpráv recept na tu vaječnou tlačenku.Někdy bych jí ráda udělala,ikdyž jsem ji nikdy nezkoušela.

Já furt nevím kdy jsou tady jarní prázdniny,ve školce to napsaný ještě není,ale co kraj tak to je ruzné.Sestra z Plzně,tak ty mají jarní prázdniny tento týden.

A jak se těším na sobotní oslavu?Máš tušení co dostaneš od manžílka,nebo jsis něco vybrala?Muj manžel ten to jde většinou koupit se mnou.Loni mě moc potěšily ty hodinky Festyny co jsem od něj dostala :palec:

Taky ještě nevím co manželovi koupit,on má v dubnu narozky :think: Ráda bych něco od Ferrari nebo Harley davidson,ale ted jsem a budu bez peněz,tak to tentokrát musím pořídit za lepší cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.2.11 22:08

Měla jsi teď taky výpadek emimina,chtěla jsem ti už napsat mobilem zprávu ale ještě jsem to zkusila a zas mi ta stránka naběhla.

Já ti ten recept na vaječnou tlačenku pošlu,ale nebude ti vadit až zítra.Ještě jí přes den udělám,a večer ti jí písnu.

U nás jsou ty jarní prázdniny od 28února-4 března,školka sice bude otevřena ale bude omezený provoz a bude na té druhé školce a ta je celkem daleko ale Mareček už je odhlášený.

Manžel mi říkal že nemá pro mně zatím nic,že zítra jak pojedem do těch Kravař že jsi mám něco vybrat a jestli nic jsi nevyberu že mi dá peníze.

Moc se na sobotu netěším,bude to zase náročné ale aspoň to budu mít za sebou.Ještě zítra se mnou má narozky strejda,tak k těmu jdeme příští týden slavit v sobotu jeho narozky.

Ale pořád nemám ještě co udělám na večeři,pořád se dívám do sešitu a nic jsem ještě nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.2.11 22:25

Ted jsem výpadek neměla,ale jinak mě to dnes odpoledne taky vypadávalo :zed: .
Holčiny z jiné diskuze co občas písnu,tak to taky psaly,tak je to tak nějak všude asi.

To máte samou oslavu vid ted?Já abych byla upřímná,tak tyhle velký oslavy taky tam nemusím.Je moc chystání okolo toho a mě s tím nikdo nepomuže,tak to je vždy docela záhul :roll: Mě to čeká v březnu na Kristýnky narozky :jazyk: ,ale to se těším moc jak bude reagovat na tu koloběžku :hug:

Pujdu si za chvilku lehnout.Je mi nějak těžko :zed: ,odmaluju se a vyčistím klofáky,zřejmě se pak :poblion: ,ale třeba se mi uleví aspon trochu :think:

Tak ti přeju krásné sny a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.2.11 22:52

Mně to teď vypadlo znovu,tak jsem ti nemohla dřív odepsat.

Tak já jse zase ozvu zítra večer,přes den mi to tu nevýjde se dostat.

Tak se měj zítra moc hezky a přeji dobrou noc!Taky už půjdu,nebudu číst HP ale půjdu do postele.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.