Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Gábi
,já jsem se ještě do emailů nedívala,tak až to tu do píši hned se podívám.
Já hlavně kupuji takové ty loupací párečky,mají je u nás v obchodě a jak je na ně akce tak koupím celý ten balík . Pak jsi je nasáčkuji a dám do mrážáku a pak jen vytahuji jak máme na ně chuť.
Já asi udělám dušenou mrkev z hráškem a vařené brambory.Ale musím koupit ráno v obchodě tu mrkev,doufám že bude pěkná.Protože u nás ta zelenina je fakt hrůza,a nechávají to za plnou cenu.
Psala jsi že máš v mražáku to mleté maso,tak udělej karbenátky a bramborovou kaši na oběd.
Tak já už mám taky rýmu,pořád mi teďk kape s nosu a musím mít pořád u sebe kapesníky.
Jé Kamčo tak to mě mrzí,jsem tě určitě nakazila přes emimino ![]()
Asi jo,docela bych měla na ty karbanátky i chut,nastrouhám do nich sýr a budou takový jemnější,to budou ještě lepší,nebo čevabčiči udělám.Jedno z toho.Dala bych si i tu plněnou roládu jak dělám,ale bojím se abych ji mohla jíst.Posledně sekanou jsem nepozřela ![]()
Taky kupuju ty loupací a pak je mám v mrazáku,ale ani je nesáčkuju,oni jdou trhat od sebe i zmrzlý,takže je vždy jen odtrhnu.Ted měli v akci ty se sýrem a ty máme rádi i studený ![]()
Tak to u nás si na ovoce a zeleninu nemužu stěžovat,většinou v bille ji mají ukázkovou,ikdyž to co není v akci je tam drahý jak pra..
.V penny mají lepší ceny,ale zas tam není tak pěkná ![]()
Celá ráno a odpoledne nic,a teď večer mám na jednou rýmu ale já jí nechci.
Tak jsem se dívala na email,tak ten batoh je fakt super dobře jsi koupila. :palec
Tak to věřím že měla Kristýnka velkou radost,mně se líbí taky.
U nás je právě ta síť Hruška a tam ta zelenina taky celkem jde,ale ta Jednota to je fakt hrůza.To tu zeleninu radši nechci,většinou jsi teď kupuji mraženou.Už jse těším až to budum mít na zahradě,a každé ráno jsi zajdu pro čerstvou zeleninu.
Nevím jestli jsem ti už psala,že jsem si zasadila semínka červené a zelené papriky.Rajčata asi zasadí jedna sestra od manžela,a přinese nám zase sazeničky.
Koukáš na něco?
Tak to já zas nemužu napsat že celý den nic…o rýmě už sakra vím ![]()
Prodejny Hruška,to u nás ani není,ani v Pardubicích ne.
Tak jsem ráda že se ti batoh líbí a je fakt velkej,dobrej ![]()
Nekoukám na nic,Ordinaci tu nesleduju.Tak na Nově cinemě měla být nějaká komedie se Sandrou Buloc,ale ve skutečnosti tam dávají Prezidentuv muž s Norissem.Tak sedím u pc a pařím jednu hru na facebooku.Vykoupaná už jsem,i hlavu mám umytou,tak mám poměrně volno ![]()
Jojo psala že jsi sázela
to já mám na zahrádce jen pažitku a pak kytičky,ale my tu zahradu ještě nemáme hotovou i záhonek mám teprve od lonska
,ale už mi tam vyrostly loni kosatcea ještě něco,to nevím jak jsem jmenuje
.Komvalinky mi loni nevyrostly,ale byly ze semínek tak možná až letos a mám i jiné koupené cibulky,tak snad budu mít letos krásný záhonek
.Mám tam i malou skalku…jo až bude zahrádka hotová,bude pěkná ![]()
Já už taky hlásím že už jsem vykoupaná,zase jsem jsi tam četla HP.Chtělo by to jsi koupit výhřivku do vany,nebo tam jednou asi zmrznu .
Tchýně taky pěstuje ve předu na zahrádce květiny,hlavně růže které mám moc ráda,potom narcisy,pivoňky, a astry.A v zadu na zahradě máme většinou zeleninu a moc brambor.
Batoh opravdu moc hezký,my ještě nebudem kupovat až příští rok když budem mít ten odklad.
A kapeš jsi něco do nosu proti té rýmě?
Já jsi budu muset zajít zítra do lékarny,a něco jsi koupit.
Tak co jsi vymyslela na ten oběd na konec?
Já si to myslela
,z toho bude možná ta rýma…z tý studený vody ![]()
No Kristýnce jsem kupovala dětské nosní kapky a prý si je jednou denně mužu stříknout i já,jenže
jednou denně to je na nic.Tak si mažu stále pod nos tu tygří čínskou mast a ta protáhne hodně,tak aspon to.
Zítra nastrouhám další várku zázvoru a budem dál baštit
To je takhle naprd,pak po třech měsících už přeci něco mužeš,ale ty první tři měsíce téměř nic.Čtvrtý měsíc mám příští týden,tak to už je v poho ![]()
Jak to máš ty,kdypak čekáš nečekáš ms
,ted někdy vid?
Zítra asi ty karboše udělám,pokud si to ráno nerozmyslím ![]()
Tak já se převléknu a pujdu na kutě.Přeju ti krásné spaní a pěkný večer s HP
![]()
Taky jsi zítra koupím ten zázvor,jestli samozřejmě nezapomenu.
Tak ti přeji dobrou noc a hezky se vyspi.Já už půjdu taky ,už nebudu číst až zase zítra.Tak .Papa.
![]()
Ahojky Gábi
,přeji ti hezké páteční dopoledne.
U nás se nějak mračí a v noci dokonce pršelo,ale na sluníčko to nevypadá.
Koupila jsem v obchodě tři velké mrkve,tak udělám na ten oběd dušenou mrkev s hráškem a vařené brambory.
Mareček má dneska na oběd vdolky,tak jsem mu říkala že to má spapat že to je stejné jak ty koblížky co měla babička(tchýně)a ty papal.
Byla jsem i v lékarně tak mám kapky,a koupila jsem jsi též takovou tu tyčinku do nosu která ti protáhne ty dutiny.Ale myslím jsi že mám i vnitřní teplotu,protože mám pořád v puse takový sušák že musím pořád pít.
Nevím měla bych to asi dostat přes víkend nebo v pondělí je 14,tak uvidíme jestli příjde včas nebo zas budu mít zpoždění.
Dobré dopoledne Kamčo
,
Tak já jak tradičně už jsem nachystaná napsat asi pul hodiny,ale počítač jaksi pomalu spolupracuje,pak už je rychlej,ale to poprvý než to naběhne to nechápu.
Taky čuchám tu tyčku do nosu,ale ted se mi hodně osvědčila ta tygří mast,uplně protáhne nos.Tu mast jsem kupovala takhle v těch trhách,něco možná jak si byla na té hasičárně,tam ji taky mohli mít.
Tak čekám kdy dorazí naše mamka,musím už začít vařit.Už jsem si nastrouhala sýr a musím se pustit do kabošu,ale smažit to ještě nebudu.
Někde jindu tu mastičku asi nekoupím,včera jsem se na ní nevzpoměla.No nevadí,snad my pomůže i ta tyčinka a ty kapky.
Půjdu posbírat vajíčka,a pak se pustím do škrábaní brambor a strouhání té mrkve.Asi to hodím do mixéru,nechce se my to strouhat na struhadle.
Tak nakonec děláš ty karbenátky,to se mamka určitě moc pochutná.Já bych taky prosila o malý vzoreček,ovšem jestli zbyde.
Pořád nevím co udělám zítra na ten oběd,chtělo by to něco co už jsme dlouho neměli.
Myslím že tu mast by mohli mít i vietnamci,tady ty trhy to je vesměs mě přijde zboží co prodávaj i oni,tak zkus k nějakým zajít.
Ona je levná,stojí třeba 10kč,taková ta maličkatá jestli si pamatuješ jak to vypadá.
Ted jsem si koupila pro jistotu hned dvě,protože tu první co jsem kupovala na začátku těhotenství už téměř nemám.
A jak ta tvá rýmka,je to krapet lepší?To je ještě asi brzo vid?
Ani jsem ti nepsala,v neděli jdem asi na karneval.Pak je tady ještě jeden 20.myslím tak zajdem s Kristýnkou na oba,ona miluje tyhle akce ![]()
Jojo karbanátek pošlu,už je mám uhnácaný,brambory oloupaný a ted se jdu pustit do polévky ![]()
Tak to je dobře že měli pěknou mrkvičku že si ji mohla koupit ![]()
Vím jak ta mastička vypadá,tchýně mi jí totiž ukazovala.Ale měla už jí vypotřebovanou,tak mám smůlu.U nás jsou jedni vietnamci ale až tam vzadu,a ještě jsem u nich nebyla spíš chodíme do Kravař.
Ta rýma je pěkně na houby,musím mít stále u sebe kapesníky jak mi pořád kape s nosu.To je fakt tím počasím,člověk neví jak se má obléc a nebou tou vanou a HP. ![]()
U nás ve školce je už plakát že bude karneval s klaunem Hopsalínem,ve středu 16 února.Tak mi taky určitě půjdem,Mareček už říkal že se těší a že půjde za berušku ale to mu rozmlouvám že ať jde radši za indiána.
Tak já se už budu loučit,ať ještě dodělám oběd protože Mareček jde dneska domů po o.
Tak měj hezké odpoledne s maminkou a přeji dobrou chuť k obědu.Měj se hezky.Pa.
![]()
Dneska jsem nějak rozlámaně spala,bolí mě trochu za krkem
Už v noci jsem to vnímala,tak si to musím namazat tou větrovou mastí třeba konskou
Před chvilkou volala naše mamka,že zaspala,tak že přijede po o,ty duchodci mají život vid?Spát do 11 ![]()
Ona si oběd stejně dá,protože se už nebude zdržovat s vaření nějakého jídla,ale trošku se zdrží. Říkám jí do telefonu že pro ně mám na zítra oběd krabičku slepice na paprice,jen si musí knedlík koupit,tak se rozplívala blahem,oni ji mají moc rádi ![]()
Mě se polévka vaří,tak jdu do ní zavažit žblunkáče…noky
a pujdem pomalu bašit,dám smažit karboše zatím a bude to akorát.
Jinak u nás taky od rána prší,ne žádnej prudkej liják,ale od rána prší ![]()
Tak krásný páteční den a dobrou chut k obídku
![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak jsi strávila dnešní den?My ani nikde venku nebyly.Počasí nic moc,ikdyž přes den zima nebyla.To až ted večer a zase u nás prší ![]()
Mamka přijela okolo jedný,tak jsem ji pohostila obídkem,moc si pochutnala,ale já čoveče ne.Polévka vynikající,ale ty jídla z mletýho masa,mě ted nějak nechutnají
.No chut jsem si zpravila větrníčkem
,mamka se cestou stavila v cukrárně a donesla cukrovíčko ![]()
Přemýšlím co si dám k večeři
.Mamka na večeři už nezustávala,před chvílí ji manžel vezl tady na nádraží,aby nemusela v dešti.Od nás je to na nádraží docela kus cesty.
Na co budeš koukat dnes večer?
Tak jsem zvědavá jestli se to odečte,už jsem to psala asi před pul hodinou
Ahojky Gábi
,přeji ti krásný večer.
Tak ti musím říc,že manželovi volal dneska pán malíř takže budem v úterý malovat obývak a koupelnu s wc.
Tak jsem říkala paní učitelce že bych chtěla Marečka do středy od hlásit ze školky, že bude u babičky v Bolaticích.Tak jdeme domú jsme na schodišti a volá paní ředitelka,že budou mít v pondělí ve školce divadlo a jeto placené tím třídním fondem že by bylo škoda kdyby Mareček o to divadlo přišel.Tak nakonec ještě v pondělí půjde do školky a půjde po o ,a odpoledne pak pojede za babičkou.
Odpoledne jsem zase měla uklízecí vytřela jsem celý barák a vysala,a venku jsme taky nebyly.Sice u nás nepršelo,ale bylo pořád pod mrakem .
Koukám se na jedničku,na ten nový seríál o koních.A ty koukáš na něco?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.