SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
4.2.11 11:16

Neboj neboj,Sanus to dělá vše v tam u nich.Já psala jen že v Pardubicích je ještě jedno centrum.
Jojo taky jsem to tak měla,pěkně mě to vyšlo,na pohovoru jsem tam zrovna byla když jsem měla ms druhý den,tak hned den na to na odběr a ještě ten měsíc IUI.To vyšlo pěkně,to byl fofr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
4.2.11 13:23

Já to mám dostat ted 8.2 a na pohovoru jsme byli 31.1 takže to taky vychází dobře......Řekli mi že pokud bude vše OK tak to zkusíme taky ještě tenhle měsíc.....
Mám trošku strach jak budu reagovat na to,když to napoprvý nevyjde…i když se na to člověk připravuje stejně to bude mrzet.....Díky za povídání,končí mi pracovní doba v práci,tak zase někdy napíšu.
Ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.2.11 15:28

Moni,uplně ti rozumím.Já jsem veděla že na poprvé je maličká šance na uspěch,přesto jsem z toho byla hodně zklamaná :cry: .
Na podruhé jsem ani zklamaná nebyla,že by to vyšlo jsem vubec nepočítala.Dcerka mi tehda onemocněla,měla stafilokoka a bolavý rozkrok do živa,tak jsem s ní skončila v nemocnici.Ale ty nervy :pocitac: ,věděla jsem že není šance,tak to už jsem ani nebrečela.

Na jiných diskuzích co si píšu jsou dvě holčiny kterým vyšlo hned první IUI.Pravda že obě byly předtím na laparoskopii.Tak přesto člověk stejně doufá když ví že ale občas to vyjde :think: .

Ty máš za sebou laparku?

Nic méně říkám mám několik holek okolo sebe kterým vyšel hlavně třetí pokus.Tak s chutí do toho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.2.11 18:56

Ahojky Gábi :mavam: ,moc ti děkuji za zprávu včera. Ale teď to beru nějak víc,než mi zemřel děda.Byly jsme zrovna ve školce jak mně volala mamka a potom zpráva že …(nebudu to tady psát.)a zrovna zase ve čtvrtek.

Já ještě nevím jestli tu večer budu,kdybych nepsala šla jsem si lehnout.Tak měj hezký večer.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.2.11 19:43

Ahoj Kami,je mi to moc líto :hug:
Rozumím ti,…taky mi není moc dobře,tak pujdu nejspíš dříve spát.
Drž se zlatíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
5.2.11 12:12

Ahojky,

zatím ne.....příští týden mě teprv čeká krev a za týden ultrazvuk,fakt jsme teprve na začátku.
Já mám velkou oporu v manželovi,je skvělý a ochotný podstoupit semnou cokoliv jen aby se nám to podařilo a kdyby byli potřeba finance na IVF,tak pomůžou i moji rodiče…to člověku dává pocit jistoty a víry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.2.11 12:41

Monrei :mavam: ,tak to je paráda.Takhle by to mělo být :palec:

Muj manžel pro první dítko byl také ochotný udělat cokoliv.Ale pro druhé??? :think: Jeho názor se mi nelíbil,ale co naděláš.Prý proč se prostě nespokojím jen s jedním,tak nám druhý není dáno…
Jsem ráda že se povedlo díky těm bylinkám,protože nevím jestli by změnil názor :think: ohledně jezdění do Sanusu,tahle cesta pro něj byla ponižující :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
5.2.11 12:50

Tak toho já se nebojím…On udělá vše proto abych hlavně já byla štastná a spokojená jelikož pak je i on :lol:
Trvalo než jsem ho našla ale nikomu bych ho nedala… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.2.11 13:12
Monrei píše:
Tak toho já se nebojím…On udělá vše proto abych hlavně já byla štastná a spokojená jelikož pak je i on :lol:
Trvalo než jsem ho našla ale nikomu bych ho nedala… :-D
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
5.2.11 13:29

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem se najedla a jdu na domací práce :-( ,moc se mi nechce ale co se dá dělat.....manžel myje nádobí a já jdu prát a poklidit.
zatím páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.2.11 13:45

Jéé ty máš doma vzornáka :palec:

Tak krásné sobotní odpoledne :mavam: :mavam: :mavam: .Já se jdu natáhnout,pokouší se o nás doma chřipajzna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
5.2.11 13:47

No jo snaží se. :wink: Tak at je Vám brzo líp… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
5.2.11 15:30

Ahojky Gábi,já se omlouvám ale šla jsem nakonec včera večer spát a ráno my to nevyšlo sem napsat.

Moc ti děkuji,snažím se držet ale je to těžké beru to teď nějak hůř.

Je ti už dneska lépe,nebo je to horší?

Dneska večer už tu budu,tak jsi napíšem víc.Tak měj hezké odpoledne.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.2.11 15:37

Ahojky Kamčo :mavam: ,vubec se neomlouvej.Já si šla taky večer dříve lehnout.Noc hruza,Kristy když se probudila v noci tak furt jen kašlala a kašlala,měla trošku teplotu jen zvýšenou,tak ji nechám přes víkend v posteli a snad to bude dobré.

U mě kašel už je lepší,jen ta rýma a od ní mě bolí fest hlava.Potřebovala bych si vzít aspon 3× po dvou paralenech.Ale neměla bych až v druhém trimestru,ale tam jsem za chvilenku,tak snad by to nevadilo.Včera už jsem nevydržela a vzala si jeden po o a druhý večer,ale moc to nezabralo.Jeden nestačí když je to tak rozjetý.
Dneska tady chodím s šálou omotanou na hlavě :lol: ,aby mě ta zastydlá rýma tak nebolela.Je to trochu lepší ale mohlo by to být o víc lepší.

Poslala jsem ti něco pěkného na mail,pro zlepšení nálady :palec:

Také přeji hezké odpoledne,Dnes ve Lhotě nejsme zas až budem fit,tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
5.2.11 19:59

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak co je to trošku lepší? :hug:

Já jsem si po obědě zase lehla a dostala jsem dobrý nápad,jak jsou ty chladivý polštářky na rány.Tak jsem si ho nahřála v mikrovlnce a zavázala šálou na čelo.To mi bylo příjemný :palec: .Jak si sednu k telce zase si ho nahřeju.

Jinak nebudeš tomu věřit ale další batoh jsem Kristýnce ve čtvrtek objednala a v pátek mail.Litujeme toto zboží je již vyprodáno a už nebude :pocitac: .Mám ted další vyhlídlej na aukru,psala jsem zprávu paní co ho prodává a že byl batoh málo nošený a skutečně vypadá jako nový.Tak kéž by vyšel aspon ten.
Opravdu dávat 1400kč i více v plánu nemám,tak pokud bude vypadat jako nový,vezmu klidně ten :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.