Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to je moc dobře že jsi byla pochválená za oběd.Nám taky všem chutnalo.Kristýnka si dala ty těstoviny i k večeři ![]()
No s tím batohem mě to štve,ono jich je moc na trhu,ale já nechci kupovat batoh za 1400kč.Tak koukám po těch správně vyrobených ale cenově výhodnějších.A koukaj asi všechny maminy,protože prostě nejsou.Ale tak kdyby je aspon nenabízeli ![]()
Kromě batohu,toho mám už docela víc nakoupeno nebo teda objednáno.
Jéé,tak to bodlo,polední odpočinek
vid?Mě se zavíraj hrozně oči každý večer,nevydržím ted vubec ![]()
Musím ty těstoviny taky zkusit,když říkáš že je to výborné a moc vám to chutná. ![]()
Tak to je teda blbý když to stále nabízejí a nemají to na skladě.Aňi ti nenapsaly mejla nic,že to momentálně nemají to je teda jednání. ![]()
To víš že mně to moc bodlo takový odpočinek,když jsem v noci špatně spala jen doufám že to bude dneska lepší.
Já jsem se už dívala Marečkovi na jídelníček ve školce,a zjistila jsem že mají v pátek taky volno jak škola.
Mají nějaké bongolské zapečené těstoviny,aňi nevím pořádně co to vlastně bude mít na ten oběd.
Určitě je udělej,doporučuju
Vždy to ještě přichutím aby to bylo výraznější a mnam mnam ![]()
U nás jak dělají ve školce ted ty upravy okna zeteplení…tak příští týden začínají na druhém pavilonu,kam chodíme my.Tak udajně od čtvrtka hornáci jdou do prvního pavilonu už hotovýho a dolnáci do třetího.Tak je Kristy natěšená,v prvním se jí líbí.
To další pondělí 7.2.jdu na ten screening,tak mám trošku strach aby bylo vše v pořádku
.
Tak dlouho na to člověk čeká ![]()
Tak já chvátám směr ložnice.Jak to vidíš dnes ty?
Zítra asi hned ze školky se stavím v té práci,musím tam dát papír na peníze,tak si myslím že budu podepisovat výpověd.Ono je to logický,proč by si mě tam nechávali a paltili za mě když nemusí.
Tak ti zítra písnu jak to tam probíhalo.
Tak se hezky vyspinkej
![]()
Budu ti držet samozřejmě palečky,a nic se neboj bude všechno v pořádku.
![]()
Já už jsem tu knížku HP před chvílkou dočetla,mám jí předčtěnou za deset dní.To jsem fakt nevěřila že jí tak celkem rychle přečtu,když má 571 stránek.Byla opravdu dost napínavá,že jsem nemohla od ní odtrhnout oči. ![]()
A jí zítra ti budu držet palečky,ať je vše v pohodě. ![]()
Půjdu se ještě osprchnout a taky už půjdu do postýlky.
Tak se hezky vyspi a zase zítra jsi písnem.Pa.
![]()
Ahojky Gábi
,tak jsem se dneska vyspala dobře,akorát že jse mi nechtělo ráno vstávat jak mně zvonil budík.
Tak jak máš to vyřízené,a jak se tam k tobě chovali?
Představ si stavila jsem se při cestě ze školky v knihovně,a další díly HP má ještě někdo půjčené.Paní v knihovně mně řekla až ty knížky dotyčný vrátí,že mi dá vědět dala jsem jí mejla.Tak teď nemám co číst,nebo jsi dám pauzu ve čtení. ![]()
Dneska máme obě volno v kuchyňi to je paráda viď? ![]()
Dobré dopoledne Kamčo
.Už jsem doma asi pul hodky,ale to je hrozný než se to poprvé načte.To jsem stihla uklidit nákup a umýt pár kousku nádobí co nedávám do myčky.
V práci to proběhlo uplně v klidu.Dostala jsem teda výpověd,ale to mě bylo jasný.Pak mi říkala že s papírama na peníze vždy chodit sem do práce a že mi po tu dobu ochrané lhuty budou oni platit.
Takže jsem spokojená,sice to asi bude peníz nic moc,ale lepší něco než nic.
Téda a to si říkala že ji jen tak nepřečteš vid?
Vidíš to jak jsi dobrá ![]()
Chystám se že uklidím vyžehlené prádlo a pujdu žehlit.Mám tam zas hromadu jak vyžehleného tak nebyžehleného ![]()
Mám chut na rybyčkovou pomazánku
,tak dnes udělám k večeři ![]()
Dneska jse mi taky ten internet nějak pomalu načítal,musela jsem dýl čekat tak jsem jsi přitom uvařila kávičku. ![]()
Tak to je dobře že to v práci proběhlo dobře,a každá kačka je dobrá to máš pravdu. ![]()
Taky jsem se divila že jsem to tak rychle přečetla,bylo to chytlavé že jsem musela číst pořád dál a dál.
Ale teď budu muset čekat až dotyčný čtenář ty další knížky vrátí, tak budu doufát že mu to nebude dlouho trvat.
Já teď zas utírám všude prách,a odpoledne ještě vysaji dokuď mi Mareček zas všude nerozhází hračky.
Je u vás taky taková mlha?Pořád se to u nás drží,tak ještě že dneska nemusíme nikde jet.
Můžu ti poslat taky nějaké věci na vyžehlení? ![]()
Ne ne prosimtě,mám tady dostatečnou zásobu prádla
.Pustila jsem si k tomu Novu,je tam nějaký thiler o bombě v letadle
docela nervák.
Ani jsem ti nepsala,Kristýnka má strašnou radost když ji nechám aby si sama vyluxovala svuj pokojíček
Je to roztomilý,děkuje mi že jsem ta nejhodnější maminka
že ji nechám sama aby si pracovala
.Jojo kéž by ji to vydrželo.
Zkus to taky s Marečkem.
To ti věřím že jsi netrpělivá že bys to potřebovala hned číst dál
,ale neboj,snad to má taky takovej žhavej čtenář a dočkáš se brzy ![]()
Týjo to byl nervák
.
Prádlo mám vyžehlený,juchajdá ![]()
Tak se nabaštím a pomažu do školky.Tak se s tebou rozloučím a popřeju dobré chutnání ![]()
Hezké pondělní odpoledne
![]()
Ale já jsem ti ho tam už poslala,hned jak jsem ti to psala.
Je tam jen pár utěrek a triček od Marečeka,košile od manžela jsem už neposílala ![]()
Zase mi tu neblikalo to očičko,tak jsem zase nevěděla že jsi mi psala.
Mareček dostal v loni na vánoce ten děský vysavač,ale s velkým ještě nevysával.Zkusím to ale nevím jestli Marek bude chtít,ještě se aňi neptal že by to zkusil.
Taky doufám že ten čtanář to bude mít rychle přečtené,abych mohla dál hltat HP. ![]()
Tak já se budu taky loučit a jdu smažit ty řízky.
Tak přeji dobrou chuť k obědu a odpoledne se měj moc hezky!Pa. ![]()
Ahoj Kamčo
,tak teda dobře
máš to vyžehlené
,máš u mě plusko že manželovi košile jsis nechala doma ![]()
Jinak super ten odkaz
,ted jsem to zhlídla.Perfektní
Vidíš jak máte slavnýho syna
,už v televizi
super
Copak jsi vymyslela že na zítra uvaříš?Musím to ještě vykoumat.Kristy jde nakonec do školky už jen zítra.Pozítří to jedeme k tomu zubaři a čtvrtek a pátek nás učitelka prosila že jak se budou stěhovat na první pavilon tak kdo muže at si nechá dětátko doma,že ani na to vystoupení trénovat nebudou,až od pondělka.
Tak mám docela i radost že si přispíme ![]()
Ahojky Gábi
,tak moc děkuji,a snad ti to příště vrátím a já ti zase něco vyžehlím. ![]()
Máme TV Lokál i v televizí a hraje to místo Primy,ráno od 6-8hod.a odpoledne jen hodinu od 17-18.h tam jsou informace třeba kdy jsou plasty,nějaký ples a hlavně tam natáčí ty různé akce jak je teď třeba Mareček ve školce a závodějí tam na zahradě.Jenomže to chcou po roce 2012 zrušit protože bude to analogové vysílání,tak to potom bude asi jenom na internetu.
Taky jsem už byla několikrát spatřena v televizi,ale že mně to nenapadlo dřív. ![]()
Mareček musí chodit do školky až do čtvrtka,protože mají ve školce třídní schůzky pro rodiče. A budou tam i děti ukazovat rodičům obrázky které nakreslil během roku ve školce a asi i něco nacvičily.Každá třída to měla jiný den ,a jablíčko to má právě ten čtvrtek.
Já jsem právě ještě nepřemýšlela co udělám zítra na oběd,ještě nevím. ![]()
Teda vy jste přímo herecká rodina
,tak až tam příště budeš,dej mi zas echo ![]()
Mnam Mnam,jsem si nacpala bříško
,snědla jsem dva chleby s pomazánkou ![]()
Zítra mě končí na aukru ten batoh pro Kristy,tak jsem zvědavá jak to dopadne.Jestli se batohu Kristýnka dočká brzy ![]()
Tak jsem vymyslela že zítra možná uvařím rizoto
,nějak se mi nechce složitě vyvářet.Dej mi inspiraci až vymyslíš co budeš vařit ty,že bych eventuelně změnila plány ![]()
Tam je třeba jem malý záběr jak tam jdem vidět,ale jestli někde budem tak ti to zase pošlu. ![]()
Tak ti budu držet palečky ať ti to na tom aukru výjde,koupit to za levný peníz.
A z toho internetu se ještě neozvaly?
Dala bych jsi plněné papriky,ale to jsi musím nechat přejít chuť a jinak zatím fakt nevím. ![]()
Co to máme za novinku na emiminu,všimla sis?
Koukáš na četnické humoresky,já zase ne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.