Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Gábi
je to už trochu lepší tak uvidíme jak to půjde dál.
Moc ti děkuji za email,ten o tom žákovi sedmé c jsem poslala manželovi.
Taky se hlavně brzy uzdravte s Kristýnkou,a dávaš jsi ten zázvor?Já musím klepat my jsme všichni zdravý,ale ředitelka říkala že jsou ve školce zase neštovice.
Tak to je my líto s tím batohem,budu ti držet palečky ať ti to výjde na tom aukru.
A co budeš zítra vařit na oběd?
No nemyslela jsem si že sehnat batoh do cca 800-900kč bude zřejmě nadlidský výkon ![]()
Na zítra jsem si dnes naložila vepřový nudličky na pomerančích
mnam mnam.Musím kouknout jestli mám hranolky a když ne
,udělám pár bramboráku.
Polévku mám z dneška kuřecí vývar.Tak těžký vyváření mít nebudu.
Co budeš vařit ty?
Zázvor jsem baštila ale ted nemám novej nastrouhanej,tak až zítra si ho zas připravím.
Představ si dnes spala Kristýnka do pul jedenáctý
,ona teda spala v noci hrozně,tak snad dnes to bude lepší.Zatím nekašle ![]()
Možná by to měl Mareček lepší kdyby si odstonal neštovice ještě ve školce,měl by to za sebou.Říká se když to dostanou až jako starší chlapci,mohlo by jim to poškodit spermie,ale to se nestane,určitě si to odstonáte v dětství ![]()
Dneska jsem udělala krutí guláš,a manžel mi řekl že by mu to nevadilo kdyby byl i zítra ale zas bych neměla oběd na pondělí.Asi vytáhnu vepřové maso a k tomu rýži a polévku budem mít vepřovou.
Já bych taky byla radši kdyby to Mareček teďka dostal,tak uvidíme doktorka mi řekla že to nemám vůbec řešit.
Tak ať se Kristýnka taky brzy uzdravý,a spánek jí jenom prospěje.Mareček zas byl vzhůru o půl sedmý,ale pak aspoň ještě ležel do půl osmý.
Ve čtvrtek ředitelka oznamovala že už předškoláci,nebudou odpoledne spát a budou plnit nějaké úkoly a když bude venku pěkně tak budou chodit na zahradu.
Koukala ses na hodinu pravdy?
Já mám taky na pondělí ještě knedlíky s uzeným.
Dneska jsem je nikdo nejedl.Já s Kristy jsme si daly jen polévku a manžel byl včera popít se synovcema,tak měl dnes bolehlav
tak nechtěl jíst nic ![]()
Tak je to dobře,protože v pondělí přijedu hádám až tak kolem druhé z Pardubic.
Koukám na Jamese Bonda 007,to já mužu
.Kristy mě taky přemlouvala že se chce dívat na hodinu pravdy
,ale jsem ji to nedovolila,dnes přes den nespala,ani jsem ji teda nenutila když prospala skoro celé dopoledne,tak ted lehla a padla ![]()
Jdu si dát kivi at mám nějaký vitamínky
,jinak ted za dva dny jsem snědla pomalu dvě kg mandarinek
tak to by bylo aby mě ta chřipajzna skolila
Já mám taky na pondělí ještě knedlíky s uzeným.
Dneska jsem je nikdo nejedl.Já s Kristy jsme si daly jen polévku a manžel byl včera popít se synovcema,tak měl dnes bolehlav
tak nechtěl jíst nic ![]()
Tak je to dobře,protože v pondělí přijedu hádám až tak kolem druhé z Pardubic.
Koukám na Jamese Bonda 007,to já mužu
.Kristy mě taky přemlouvala že se chce dívat na hodinu pravdy
,ale jsem ji to nedovolila,dnes přes den nespala,ani jsem ji teda nenutila když prospala skoro celé dopoledne,tak ted lehla a padla ![]()
Jdu si dát kivi at mám nějaký vitamínky
,jinak ted za dva dny jsem snědla pomalu dvě kg mandarinek
tak to by bylo aby mě ta chřipajzna skolila
Já asi na tu gyndu v pondělí nepůjdu,nechám to až na březen ale pak tam už jít opravdu musím.
Tak jen hezky papej vitaminky,to ti nemůže uškodit a mandarinky jsou dobré lepší než pomeranče.Taky mám ráda červený grep,ale ten jím doma jenom já.
Tak já se budu zase loučit,jsem moc ráda že jsme jsi dneska napsaly víc.Půjdu se ještě okoupat,a půjdu spát ať naberu více síly.
Tak dobrou noc a hezké sny.Pa. ![]()
Ahojky Gábi
,přeji ti krásné dopoledne.Tak ten spánek mi opravdu pomáhá,když teď chodím dřív spát.
A jak vám daří ,je vám už dneska lépe?
Tak jsem na ten oběd vytáhla to vepřové masíčko,a k tomu udělám rýži.Ale zapoměla jsem koupit okurku,tak budu muset vytáhnout kompot ze skříně máme hodně kompotů hlavně třešně a dýně.
Je u vás taky vítr?
Dobré dopoledne Kamčo
,
už bych napsala dřív,ale měla jsem tu aukci na batoh a nechtěla jsem riskovat že se nebude chtít načíst stránka
,no ale nejduležitější je
že mám batoh
konečně
Víš co on to byl trošku trapas,když Kristy věděla že ji ho měl přinést Ježíšek
,občas řekla „a kdy už mě Ježíšek konečně donese ten batoh když mi ho slíbil“,no co máš pak na to říct ![]()
Taky jsme si docela zvykli že v neděli máme nějakej kompot
Jo a hranolky mám,tak fajn,minutka pak bude rychle ![]()
Já ti vlastně neodpověděla
.Zatím mě hlava nebolí,ale smrkám hleny ale aspon to jde ven ![]()
Kristy ta jak se v noci probudila tak než zas usnula chrchlala hruza
.Tak jsem k ní vstala a ohřála ji čaj a dala kapky jak na zklidnění kašle tak na teplotu sirup.Ona teda teplotu neměla,ale říkala že jí bolí hlava od toho kašlání,to se jí ani nedivím,tak jsem si říkala že se jí uleví.
Jinak počásko,takhle za oknem vypadá přijatelně
,venku jsem ještě nebyla,ale ten vítr hlásej tak asi bude ![]()
Ahojky,mluvila jsem skoro půl hodiny s mamkou přes skyp ,tak jsem ti nemohla hned odepsat.
To je super že máš ten batoh koupený na aukru,a máš to už bez starosti.Teď už můžeš Kristýnce říc že ten batoh ježíšek posílá,ale taky bych nevěděla co odpovědět.
Mně už se masíčko peče v troubě,ale měla jsem strach jak jsem volala z mamkou že jse mi připálí ale naštěstí je dobré jen jsem přidala vodu.
Tak nepůjdeš s Kristýnkou k paní doktorce,že jí zdravíme a posíláme brzké uzdravení. ![]()
Ale teď je zas ta zelenina a ovoce drahá to je hrůza.U nás stojí banány 39.9kč ,za tu cenu je teda nekoupím.Už jsem si zasadila semínka paprik a rajčátek,tak už se těším až je budu v létě sklízet.Předloni jsme měli tolik rajčat a paprik že jsem udělala lečo,které máme moc rádi.
Asi to zatím nechám.Tak já vše co by ji dr předepsal,tak to mám koupené a dávám ji.Teda samozřejmě kromě antibiotik,on ten náš doktor je nerad dává,to musí být už zle.
Ale kdyby se jí vrátila teplota,tak bych s ní šla.Měla jí jen v pátek v noci,pak už ne a jen zvýšenou.
Musí jít zítra do školky a pak ji mužu zas nechat ležet když na tom nebude nejlíp.
Já jsem Kristýnce odpovídala na otázky typu kdy už mi Ježíšek ten batoh donese,opovídala no on se s ním musel někde zdržet.Jenže to jsem ještě nevěděla že nedostane ten co jsem ji vyfotila a dala obrázek,pak jsem ji musela říkat,že ten bohužel nevyšel,ale že Ježíšek určitě nějakej nádhernej jinej přinese.
Paní ho měla vyfocenej,takovou malou fotku,tak až přijde,pošlu ti lepší fotku jak vypadá.Psala že zítra ho pošle.Já ji poslala potvrzení z banky,že se mi peníze zítra strhnou z učtu…tak ho budu mít doma rychle
už se těším ![]()
Tak já na slabo ohřívám už polévku.Dojdu vybrat do špajzky nějakej kompot a za chvilku jdem baštit.
Vubec se mi nechce,ale dnes budu muset skočit na nákup,nemáme doma vubec žádné pečivo
,ted jsme dva dny nebyli venku,tak jsme nějaký vyjedený ![]()
Přeju vám krásnou neděli a dobrou chut k obídku
![]()
Já jsem zapoměla že zítra jdeš k té paní zubařce,že musí Kristýnka jít do školky.Mám teď myšlenky úplně někde jinde,tak mi to promiň.
Tak ten batoh budeš mít opravdu rychle doma,potom mi prosím pošli fotečku.Tak už to máš aspoň bez starosti,a Kristýnka bude mít radost že už bude mít všechno do školy.Kolik tě stál ten batoh,máš ho ještě levnější?
Byla jsem posbírat vajíčka,tak venku je celkem teplo až na ten vítr.Uvidím jestli ji uděláme odpoledne procházku,ať jsi trochu provětráme hlavy.
Tak se budu pomalu loučit,a půjdu dodělávat ještě oběd.Tak měj hezké odpoledne a odpočívejte.
Přeji dobrou chuť k nedělnímu obědu.Pa. ![]()
Děkuji,a taky přeji ještě jednou dobrou chuť k nedělnímu obědu.Pa. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.