SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
1.2.11 22:33

To jo,donést a zaplatit musíš :think: ,nic jiného ti nezbývá.

Kambinézka měla zelenou barvu,psala jsi,tak doufám že jsem koukala na Marečka :lol: ,jak vezl vozík :lol:

No jo tebe čeká ta gynda taky vlastně,ale aspon budeš vědět že je vše ok a budeš klidnější :palec:

Já ještě nachystám sváču manželovi do práce a pujdu chrupkat.Dneska jsem už umytá,koupala jsem se s Kristýnkou,dala jsem do koupele poslední olejový jablíčko co jsem měla a to je Kristy vždy nadšená,jak nám voní voda :lol:

Tak krásné sny a zítra pěkný den.Písnu až večír,papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
1.2.11 23:01

Už jsem jsi rozměnila penízky,tak to zítra zaplatím a přinesu i ty věci do školky.

Já se teprve půjdu okoupat a nemám co číst,tak budu dneska i rychle v postýlce. :lol:

Tak jsi to zítra s Kristýnkou pěkně užijte,u zubařky ať ti to dobře dopadne.

Tak dobrou noc a hezké sny.Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.2.11 20:23

Pěkný večer Kamčo :mavam: ,tak jsem uložila Kristýnku a ohřála manželovi parasy k večeři,tak mám konečně chvilku :lol: .
U zubaře mě udělala jen preventivní prohlídku a mám tam dva kazy.Jeden ten co jsem o něm věděla a druhý hned vedle.Objednala jsem se na pondělí,protože tam jedu kvuli tomu screeningu.
Dala mě hned razítko do prukazky,tak ještě mě to čeká v pondělí :think:

Jéé dneska se mi podařil kup pro Kristy :palec: .Taková třpytivá víla Barbie,ale to asi neznáš že máš doma chlapáky :lol: .Představ si zlevněná za 320 na 130kč :palec: .Tak to jsem měla radost a koupila ji Kristýnce,ale schovám ji k něčemu.

A jak jsi se měla ty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.2.11 20:58

Ahojky Gábi :mavam: ,taky ti přeji hezký večer.

Tak vidíš že ses nemusela vůbec bát,ještě v pondělí a máš to za sebou.

Volala jsem ráno na tu poradnu pro Marečka,a ta doktorka jse mně tam začala vyptávat proč chci dát synovi odklad a co na to říká školka.Že mi první pošlou papíry na email,které jsi mám vytisknout a vzít do školky na vyplnění a že mně potom sami zavolají kdy příjdem a že to dělají duben,květen ,červen.

A odpoledne jsem jela autobusem za babi do nemocnice,ale málo jsem se oblékla že mně bylo zima.
Babi vypadala celkem dobře tak jsem byla ráda že i trochu víc mluvila že se nedusila.

Tak tu panenku neznám,ale koupila jsi dobře.

A co budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.2.11 21:13

Jsem jakžtakž :think: ráda že tam jsou jen dva kazy,z toho o tom jednom jsem věděla,ale nebolí mě takhle žádnej tak aspon tak.

Asi to ohledně poradny mají všude jinak.My žádný papíry nemáme od nich.Kamarádka že jsou listopadový a chce dát dcerku už letos,ona je hodně chytrá,tak ty teda musí mít posudek ze školky a musí to mít i potvrzené od doktora,ale asi proto že je mladší,vlastně by měla jít až příští rok,ale ona umí číst věty,slabikovat…To Kristynka vubec.
U nás si volají březen duben.

Já na zítra mám v plánu ty knedlíky s uzeným,bude toho víc,zbyde určitě i na pátek,udělám je ze dvou těst.
Co uvaříš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.2.11 21:35

Zatím mi na email nic nepřišlo,tak uvidíme kdy nám ty papíry pošle ale musím potom říc tátovi ať mi to vytiskne my totiž nemáme tiskárnu.Dívala jsem se i na internet na mapu,tak už aspoň vím kde to mám pak najít.

Já půjdu na tu gyndu až v pondělí nemám na zítra udělaný oběd ,z neděle budu mít určitě i na pondělí.

Manžel mi říkal že by mněl chuť na sladké knedlíky,mám ještě v mražáku tak bych je musela jenom vytáhnout.Zítra máš zas super oběd,pošleš mi zas prosím vzoreček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.2.11 21:46

Jasně že ti pošlu vzorek :lol: .Dělám je z dvou sáčku těst,tak jich je vždy hodně :palec:

Tak to budem mít pondělí obě lékařský den :lol: ,já se na jednu stranu těším,že uvidím pěkný ultrazvuk,ale na druhou stranu se i trošku bojím :think: ,víš jak,aby bylo vše v pořádku.Oprava dvou zubu :-? ,no nic jiného mi nezbývá no :think: než tam jít,aspon to budu mít za sebou.

Dala bych si docela rajčatový salát,možná udělám k večeři zítra,nebo v nejbližší době.Manžel by měl radost,on muže :lol: .Dám mu vždy do dozy do práce na sváču a to má rád.

Nějak jsem začla trochu kašlat,tak jsem si dnes brala nastrohuaný zázvor s Kristýnkou,snad to zabere,at mužu studený kávy a nanuky :lol:

Dneska se dřív rozloučím,jsem hodně unavená,tak se odlíčím a pujdu chrupkat.
Tak krásné sny a zítra papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.2.11 22:07

Tak to se budu těšit na vzoreček,já to totiž nedělám.

Ale neboj, budem jsi v pondělí navzájem držet palečky a uvidíš že bude všechno pořádku. :palec: :palec:

Já jen taky doufám že nebudu nemocná,když mi bylo odpoledne zima.Ještě v autobusu jak byl skoro u nás,tak jsem psala sms ať mi manžel vaří kafíčko a čaj .Tak mi to uvařil a jak jsem přišla domů,tal jsem se aspoň trochu zahřála.

Tak se hezky vyspi a dobrou noc. :kytka: Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.2.11 08:36

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se vyspala?Já docela dobře.Šla jsem dřív a vstávala nějak v 7.30,tak to bodlo :lol:

Taky doufám že bebudem marodný :think: .Kristýnce se víc zase spustila rýma,často nekašle,ale aby se to s tou rýmou nějak zas nerozjelo.A já jsem taky trochu zahleněná a kašlu.Ale léku si moc vzít nemužu :think: .Tak zatím budu cucat ještě ty propolisový pastilky na odhlenění a zázvor s malou jíst :-?

Jojo,to já knedlíčky s uzeným vařím,máme moc rádi :palec: ,posypaný osmaženou cibulkou :lol: ,´mnam mnam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.2.11 09:02

Ahojky Gábi :mavam: ,taky ti přeji krásné dopoledne.Já jsem šla potom ještě do vany,a šla jsem spát okolo půl dvanácté.Tak jsem se vyspala taky dobře,ale nechtělo se mi z teplé postýlky ven.

Tak zítra je u nás školka otevřená,ale Mareček říkal že nechce tak bude taky doma že se radši vyspí. :lol:
A přitom je už vzhůru okolo půl sedmé někdy i v šest,do školky ho nemusím vůbec budit.

Tak nakonec budu dělat zapečené nudle,koupila jsem točený salám v obchodě tak mně to potom napadlo.Když tak ty sladké knedle dáme na večeři,ale zas to nejí Mareček.

Tak jse děvčátka vylečte,buďte hlavně v teple a papejte zázvorek. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.2.11 09:17

Kristýnka taky nemusí sladký knedlíky :think: ,oni jsou ty dětátka stejný :lol:
Manžel muj má hodně rád i francouzký brambory,tak i šunkafleky i francouzský brambory občas do jídelníčku zařadím :lol:

Po obědě zajdeme na nákup a do lékárny,dochází nám Mucosolvan,tak at ho mám doma.Taky nosní kapky ji musím nějaký vzít.

Taky se chci podívat do Billy.Loni před Valentýnem tam měli medovník ve tvaru srdce,brala jsem ho Járovi,tak mu ho koupím i letos pokud bude,jako pozornost :lol: ,ale letos mu ho budu ujídat :lol: Nějak mám na něj chut.A ten v Bille je výbornej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.2.11 10:01

Mareček právě nemusí žádné sladké jídlo,aňi jsem se nepodívala co mají zítra ve školce na oběd většinou pátky mají sladká jídla.

Dneska odpoledna mají ve tři hodiny ty schůzky ve školce pro rodiče,budou tam zpívat a hrát na harmoničky tak my Mareček říkal ráno ať nezapomenu. :lol: Moc se už těším až Marečka uvidím jak se snaží, a doufám že nebude nervozní.

Dávate jsi s manželem dárky na valentýna?
My už ne,manžel říkal že jsi dárky dávají jen svobodní.Já mám totiž 18 hned narozky,tak my dá až dárek a kytku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.2.11 10:58

Tak už mám knedlíčky uhnácaný :lol: ,tak jen uvařit osmažit cibulku a hotovo :lol:

To jo to budete mít hezký,to je jak besídka pro rodiče :lol:

Mě psala paní učitelka sms před chvílí že se přesouvají do prvního pavilonu až do 16.2.Druhý pavilon je zavřený. Že trénování na soutěž ted přeruší a pokračovat budou až toho 17.2.

Tak si možná kromě pondělka nechám Kristýnku doma,ptala jsem se jí a ona že by se mnou byla ráda doma,že by nemusela vstávat :lol:

My si taky dárečky nedáváme,někdy pozornost,já uvařím nějakou dobrou večeři a máme pěknej večer.Někdy mi manžel donese kytičku,jinak také nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.2.11 11:33

Já už taky hlásím že jse mi zapečené nudle pečou,a ještě dodělávám rajskou polévku. :lol: Prosím,prosím o vzoreček,škoda že to máme tak daleko.

To bude taková besídka,budou tam ukazovat obrázky které dělali ve školce a zpívat a hrát na ty harmoničky.Tak nevím proč tam mají napsané,že to jsou třídní schůzky když tam budou s náma děti.
Vezmu sebou foták ,ať máme nějakou památku na Marečka ze školky.

Mareček bude zatím chodit do školky,v pondělí půjdou jen předškoláci se podívat do školy a v úterý máme ten zápis.

Tak se budu loučit a ještě půjdu dodělavat ten zbytek obědu.Tak měj moc hezké odpoledne a přeji dobrou chuť k výbornému obědu. :palec: Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.2.11 11:43

Také hlásím cibulka se smaží a první várku knedlíku budu za chvilku vyndávat,mnam mnam :lol:
Vzoreček pošlu neboj,máme jich dost…42kusu :lol:

To jo fotte fotte,to jsou pak krásný vzpomínky :palec: .Manžel většinou ještě natáčí na kameru :lol:

Jsem si musela odskočit vyndat knedle a dát tam další várku :lol:

Tak si dnešní besídku-třídní schuzku užijte a mějte krásný den :kytka:

Dobrou chut k obídku :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.