SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
29.1.11 21:09

Ahojky Kamčo :mavam: ,no tak vidíš :lol: ještě že Marečka máš :lol: ,protože bys byla bezradná co zítra uvařit :lol: :palec: .Ne dělám si srandu :lol:

My byli ve Lhotě,přijela tam i sestra od manžela s rodinou.Pro změnu s berlema přikulhala její manžel,že si zvrknul nohu.Tak výron a vazy :think: ,ty vazy jsou bolestivý,horší jak zlomenina,tak ho lituju.

V telce nic nedávaj,to je hrozný sobota večer a tak dvě dramata :zed:
Pustila jsem si Mumii 2.díl.Ted jsem šla uvařit kávu a akorát jsem jukla že jsi psala :lol:
Ty zase čteš vid? :lol: Tak ti ani nevadí že v telce nic není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.1.11 21:53

Ahojky,jak jsi to zase uhádla že čtu,teď je to dost napínavé tak se nedají od knižky otrhnout oči. :-D

To víš že jsem ráda že mám Marečka,je to dobrý rádce a asi ho i poslechnu. :palec:Mně se nechce zítra dělat nějaké složité jídlo,a řízek bude brnkačka. :lol:

A teď nevím,co jsi ty vymyslela zítra na oběd?

Já teď poslední dobou tv nějak nesleduji,ale viděla jsem zase ukázku že budou dávat ten můj seriál Cesty domů.Ale nevím jestli to budou znovu opakovat ,nebo hned dají ty nové díly které natočily.Ještě jsem viděla na ČT 1,že budou dávat od února nějaký nový seriál o koních,na ten bych se taky ráda podívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.1.11 22:25

To jo,mě se taky nechtějí vyvářet extra složitý jídla.Proto ráda vařím minutky :lol: :palec:
Já zítra udělát ty zapečený těstoviny jak jsem ti psala od Maggy.Fakt je kup,jsou výborný :palec:

Mumii jsem právě dokoukala tak se pujdu naložit do vany.

Tchán koupil Kristýnce Písanku,ukoly do první třídy,tak má už pár stránek.Některý věci jsou na ni teda dost složitý,ale zas takhle dobrý,když si to trošku protrénuje předem.

Švagrová mi říkala at ji v žádném příkladě odklad nedávám :nevim: že přece není hloupá.Že jí to uplně vytáčí,prý v dnešní době když neuměj děti anglicky…tak nejsou připravený do školy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
29.1.11 23:17

Já jsem na to zapoměla,že jsi my psala že uděláš ty zapečený těstoviny.Jak to v obchodě uvidím ,nebo někde hypermaketu tak jsi to určitě koupím a vyzkouším.

Já jsem taky Marečkovu koupila v knihupectví takovou knížku pro předškoláky,kde plní různé úkoly.

Tak já se budu loučit postýlka mně zase volá.Tak ti přeji dobrou noc a hezky se vyspi.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
29.1.11 23:18

Pomažu do postýlky,strašně se mi otevírá papula :lol: .
Tak ti popřeju hezké sny a dnes ponocovat mužeš :lol: je sobota,ale ne do dvou u Hp,ok? :lol:

Tak dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.1.11 08:54

Ahojky Gábi :mavam: ,neboj já jsem jsi potom už nečetla a šla jsem spát.Ale pořád jsem neuměla usnout a nějak jse mi i špatně spalo.

Ale je ten HP opravdu napínavý jsem teď na třicáté páté kapitole,tak mi dokonce ještě zbývají dvě kapitoly a mám to přečtené.

Tak splním Marečkovi přání a budem mít na oběd řízek,včera jsem jsi už vytáhla kuřecí masíčko.

To je zase venku zima,dívala jsem se na teploměr je tam -dva stupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.1.11 09:34

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,
já se dnes vyspala dobře :palec: ,ale už mám za sebou :poblion: tfuj.

Mě to hrozně dlouho trvá než se mi rozjede pc když ho poprvé zapínám.To jsem se mezitím lehce nasnídala a furt nic :zed:

Já musím ještě vykostit kuřátko,abych mohla dělat ty těstovinky.Uvidím kolik z toho bude masa,kdyžtak si prsa nechám a naložím je a bude oběd v týdnu jeden den.

Ve středu jedu k té zubařce a babi uvaří žemlovku :lol: ,Kristy jí nerada,tak ji zamrazili vepřové na kmíně :palec: to bych si klidně dala taky :lol:
Tak v pondělí a ve středu budu mít v kuchyni volno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.1.11 10:15

Ahojky,já zas musím klepat,že nám zas internet jde a nevypíná se nám .

Já jsi už vařím polévku ,a dodělavám ten nudlový salát.Půjdu za chvilku posbírat vajíčka,a potom naklepu ty řízky a pak je Mareček obalý.To abych ještě vytáhla ze skříně vysavač,protože to zas bude všude strouhanka. :lol:

Tak já zatím budu mít v kuchyni volno jen zítra,na úterý zas musím něco vymyslet.Podívám se co bude mít Mareček ve školce na jídelníčku,a pak se rozhodnu jestli to udělám doma taky.

Je to možné že už bude v úterý únor,ty dny tak letí že to není možný už by mohlo být jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.1.11 10:58

Tak už mám kuřátko vykostěné,ale rozkrájela jsem tam na nudličky i ty prsa.Bylo toho málo,když chci udělat dvě balení.

Jsem si zas na chvilku odběhla.Už budu dávat mísu do trouby :lol: .Bude to krásně vonět :palec:

Taky jsme včera dostali ob babi plato domácích vajec :palec: ,mám radost vždy.A měla tam babička zákusky,a to nás s Kristy v pátek honila mlsná na zákusek :lol: ,tak to bodlo.
Dala jsem si něco mezi větrníkem a věnečkem.Na věneček to bylo velký,ale přímo větrník to také nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.1.11 11:31

Pomalu pujdu ohřívat polévku.
Tak se s tebou rozloučím a popřeju dobé chutnání a krásné nedělní odpoledne
:mavam: :mavam: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.1.11 11:33

Tak my už taky máme řízky obalené,a teď už je začínám pomalu smažit do zlatova.

Naši taky berou od nás vajíčka,ale když jich máme málo tak jsi musí koupit v obchodě.Dneska jsem jich nasbírala 17ks,ale někdy jich máme ráno i více.

Tak já se budu loučit,ať ty řízky ještě nakonec nepřipálím to by byla fakt škoda. :lol:

Tak vám přeji hezké odpoledne a dobrou chuť k nedělnímu obědu.Papa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.1.11 11:35

Teď se dívám že už mám 1000 příspěvěk,ale tebe už stejnak nedohoním.Tak dobrou chuť!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.1.11 12:25

Ajooo :lol: ,gratuluju k 1000címu příspěvku :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.1.11 20:02

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se dnes měla?Já tady měla zas na návštěve tu mou kamarádku s dcerkou,tak jsme pokecaly :lol: a holky si pohrály :lol:

Ani jsem ti nepsala že stále nemám žádný batoh pro Kristýnku.Už mě to štve,téměř všichni prodejci je inzerujou že je mají skladem a když je objednáš,tak ejhle :zed:
Mám ted jeden v merku,novej na Aukru.Tak když nevyleze na moc korunek tak koupím ten.Končí v uterý večer,tak snad to klapne.Byl by za poloviční cenu možná ještě mín,ale musím počkat jak to dopadne.

Kamarádce jsem objednala co se jí líbil a protože tam bylo při objednávce nad 1500 poštovné zdarma.Tak jsem tam objednala Kristýnce hodně těch poviných věcí co mají do školy mít.Měli tam slevy,tak za dobré ceny,jen škoda že tam nebyl nějakej pěknej batoh i pro Kristýnku.Ale vzala jsem ji ty desky na písmena,na číslice,desky na sešity,pak teda i něco co nemusí mít,třeba box na svačinu,láhev na pití…ale víš jak měli na to slevy a byl to motiv co Kristy miluje :srdce: proncezny :lol: ,tak jsem to objednala.Tak ted ještě ten batoh.

Vám se blíží ten zápis vid?Kdy že ho máte 8.2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.1.11 20:33

Ahojky Gábi :mavam: ,tak jsem jsi dneska po dlouhé době,taky zašla po obědě lehnout Marečka hlídal manžel.Bylo to sice jen na hodinu a půl,ale i to mi stačilo jsi chvilku odpočinout.

Pak odpoledne jsme šli dolů ke tchýni a tchánovi na kávu,přišli tam sestry a jejich rodiny od manžela.

Tak jak to že ještě nemáš žádný batoh,to přece není možné že by byla taková scháňka potom že to nemají na skladě.tak ti držím palečky,ať ti to výjde na tom Aukru . :palec:

Já ještě pro Marečka nemám vůbec nic nakoupené do školy,aňi na batoh nebo na aktovku jsem se nedívala.

Na koukáš na tv?

Musím ti napsat ,že jsem dostala pochvalu za řízky a nudlový salát na oběd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.