Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vytáhla jsem jsi žaluzii a u nás pořád sněží,tak to vidím že pojedu tím autobusem.Manžel asi nebude chtít jet autem,když nebudou cesty suché.
To nevadí když mi napíšeš až večer,já to taky asi nebudu dřív stihat než večer.
Budu ti samozřejmě držet palečky,a co je te ten scereenign?
To asi ještě nebylo když jsem čekala Marečka,protože vůbec nevím co to je. ![]()
Taky bych jsi dala květáček a buchtičky,jestli mi zítra výjde čas než mi pojede autobus domů tak jse podívám po městě.Chtěla bych být co nejdřív doma,bude určitě zima a to není na toulání po městě.
Tak Gábi, měj se zítra moc hezky a budu ti držet palečky ať je všechno v pořádku.
![]()
Půjdu už spát,zítra budu mít náročný den tak ať jsem aspoň trochu víc vyspaná.
Přeji dobrou noc a hezky se vyspi,možná že už spinkáš ale to nevadí.Měj se .Papa.
![]()
Jéé,promin.Neblikalo mě tady očko,tak jsem si říkala že čteš.Já to dnes nějak nestíhám.Už jsem chtěla dávno spinkat,ale už pomažu.
Ten screening,za Kristýnky to nedělali,tak jsem na tom taky nebyla.Je to nějakej speciální ultrazvuk a odběry krve.Dříve se prý hodně a zbytečně posílalo na tu plodovku,tohle vyšetření by to mělo minimalizovat.
Tak zítra dobře pořid a snad nebude sníh na silnicích a pojedete autem,to je pohodlnější cestování
,ikdyž já taky hodně jezdím vlakem ![]()
Tak pa zítra večer a dnes ti přeju krásné sny ![]()
Ahojky Kamčo
,tak vše je v nejlepším pořádku
.Dneska to bylo nádherný
,miminko se tam mrskalo že ho doktorka ani nemohla změřit a musela chvilinku počkat až se zklidní
a normálně tam bylo vidět jak si tam mává ručičkama.To bylo super ![]()
Měří 3.51cm a je zase o 5dní větší
.
Musím to zatukat,od soboty je mi o trochu líp.Už mi není tak strašně těžko,tak že by se to mírnilo už
.
Zítra nebudu vařit.Zase si vezu dozu těch těstovin s porkem a manžel dobaští ty stehýnka dábelský.
Musím znova ve středu i čtvrtek do Pardubic
,ve středu na odběry ohledně toho screeningu jak jsem ti psala a ve čtvrtek ke své dr na odběry už do poradny.Tak přemýšlím jak to udělat.Asi bude muset ve středu ve školce Kristy spát,nestihnu to pravděpodobně.
Jak si se měla ty?Co babička?a jela si nakonec autobusem?U nás trochu nasněžilo
zas
Ahojky Gábi
,tak to je dobře že miminko je v pořádku a roste.Platíš těch třicet korun u paní doktorky,nebo to bylo jen u první návštěvě.Ještě asi nevíš jestli to bude holčička,nebo kluk.
Já taky zítra nebudu vařit,zbylo nám ještě to vepřový maso z neděle i polévka ale budu muset jen oškrábat brambory.
Tak jsem nakonec jela autobusem,manžel mi oznámil že to nebude rikovat přítom byli cesty suché.To je vlastně jedno,hlavně že jsem babičku viděla.
Tak babi to není dobré,to už se nedá nic dělat má už taky pěkný věk.Pořád tam kašlala a dusila se,bylo to hrozné a já jsem jí nemohla nějak pomoc.
Sleduješ Četnické humoresky?
Kamčo,to je mi líto že se babi nelepší.
U doktorky 30kč platím,ale myslím dnes naposledy,pak už je to jako poradna a to se neplatí.
Jinak pohlaví to je ještě brzy ![]()
Moc si přeju at mi co nejdřív napíšeš taky že si objevila // na testíku
.Moc ti to přeju ![]()
Jojo,na humoresky koukáme,jen si vždy odběhnu,ty reklamy mi tam chyběj abych tady seděla v klidu ![]()
U nás se cesty taky neklouzaly,ale sníh na nich byl.A ted sníh hlásí,tak jsem zvědavá,jestli pujdem ještě bobovat na kopec ![]()
Má už taky babička pěkný věk,v březnu bude mít 91 let.
Musíme jen doufat že babička,tu ještě ten nějaký měsíc vydrží.
Já bych chtěla jsi zajít ve čtvrtek nebo v pondělí na Gynekologii,ať se na mně podívá jestli jsem v pořádku když teď nejezdíme do Ostravy.Jestli my zase nasadí nějaké léky,nebo mně zas pošle někde na vyšetření.
Jak jsem tak seděla v autobuse tak jsem přemýšlela,jestli už to třeba není pozdě aby mněl Mareček ještě sourozence.
Nevím prostě mně přepadla taková myšlenka. ![]()
Kamčo,to je krásný věk
.
Nevzdávej to.Já vím ode mě to sedí,taky jsem ty čaje brala jako poslední jak to napsat…snahu
.Ale kdyby mi manžel chtěl jezdit jako téměř všichni ostatní chlapi…do Sanusu,šla bych i do umělého oplodnění.
Tvuj manžel snad dodrží a jezdit bude k lékařum.Samozřejmě nejlepší by bylo kdyby to nebylo vubec nutné,prvorozené děti jsou toho příkladem že šance aspon malá na přirozené početí je.
To jo,k doktorovi si zajdi,aspon kdyby ti dával Pregnyl v ty plodné dny.Ten zaručí že ovulka skutečně proběhla a vajíčko prasklo.Píchat by sis ho zvládla i sama,já to taky zvládla
,ikdyž to byla operace ![]()
Já to nevzdavám,jenom mně ta myšlenka v autobusu napadla.Víš je to těžké když manžel chodí na ty noční,tak jsme se tak nějak trochu odcizili.
Určitě jsi tam k doktorovi zajdu už jsem chtěla v loni,a pořád jsem jsi říkala až po novém roce.
Tak to musím dodržet,a chci mít jistotu že jsem v pořádku.
Tak já jse budu už dneska loučit,jsem unavená a postýlka mně už volá.Tak ti přeji dobrou noc a hezké sny.Papa. ![]()
Už na mě volá postýlka
,tak pro dnešek se s tebou rozloučím ![]()
Tak nečti dlouho do noci
,at se ti ráno nevstává špatně.
Přeju hezké sny,dobrou noc
![]()
Ahojky Gábi
tak jsme se včera loučili stejně,a taky nás volali postýlky.Byla jsem včera dost unavená,tak jak jsem to tu včera dopsala šla jsem hned spát.
Tak jak ses dneska vyspala?
Ve školce na nástěnce byl leták a každé pondělí ve školce bude Zumba pro děti,na čtvrť roku 200kč.Ptala jsem se Marečka tak říkal že nechce chodit,ale není to spíš pro holky.
Dneska mají ve školce hrachovou kaší,uzené maso a chléb a okurku,a Mareček říkal mňam.Tak to mně potěšilo, tak to aspoň vím že to dneska sní.
Dobré dopoledne Kamčo
.Jojo taky jsem koukala a ted si taky píšem skoro stejně ![]()
To máš pravdu,ta zumba je spíše pro holčičky a je prý těžká,ale možná pro děti že to tak nepilujou.
U nás mají děti gulášovku a slaný vdolky
,taky bych si dala.Gulášovku jsme včera dojedli k večeři
ale vdolky bych si k nim klidně dala.
Dnes mi přišel dáreček z vánočního kolotoče od té nové maminky
.Krásnej hrníček a svíčka s vuní štrudlu
.Krásnej dáreček.Musí to napsat na diskuzi že moc děkuju
Jukni jak tak mimíšek trošku vyrostl ![]()
Ahojky,tak myslíš že tam nemám Marečka přihlašovat,říkal že nechce ale nikde jinde do žádného kroužku nechodí samozřejmě že ho nutit nebudu.
Moc hezká fotečka,to je dobře že krásně roste. ![]()
Dostali jsme v neděli ty koblížky od tchýně,měla s marmeládou,nugetou a s mákem.
Tak vidíš že jsi nakonec taky dostala dáreček z vánočního kolotoče,a sice od jiné a hodné maminky.
U nás teď pořád sněží,ráno jsem zas odhrnovala sníh s chodníku tak to ještě asi bude na sáňkování.
Odpoledne jak půjdu do školky pro Marečka musím vzít sebou boby,ráno jsme je neměli musela jsem jít doktorovi pro léky pro tchána.Já je totiž nenechavám ve školce,ždycky je beru zase domů.
Tak jsem právě dožehlila uf uf
.Zase se mi další várka pere,proč jen to je pořád do kolečka vid? ![]()
Já jsem boby nechávala ve školce,ale měla je nový…
no taky jsem doufala že je nikdo nevymění nebo nevezme.Radši jsem je podepsala a musím zatukat nikdo je nevzal.Ale lonskou zimu se mi tam ztratily Kristýnčiny nejlepší rukavice,někdo je ukradl
,což mi teda nepříjemný bylo.Jak tohle muže nějaká maminka udělat.
U nás téměř nesněží,ale přes noc také trochu nasněžilo,až jsem si ráno říkala že jsem ji mohla dát oteplováky a ne jen punčošky s riflema.
Tak já se pujdu obléknout a pomažu pro Kristýnku na do školky.Manžel ještě obědvat nechtěl,že dlouho vstával,tak jsem si udělala zatím hrníčkovou polévku a nejíme se jak přijdu.Něco pojíst musím,bylo by mi šoufl ![]()
Mám chut na tu tvou droždovou pomazánku
.Tak se asi cestou stavím na nákupu a koupím droždí ![]()
Přeju dobré chutnání a krásné odpoledne
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.