Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kiara8 píše:![]()
![]()
![]()
no já mu to mohu říci s klidným hlasem..můj současný přítel je můj bývalý manžel.....
No tak to by mohlo klapnout
![]()
Kamčo jdu na kutě,jsem grogy ted každej večer
.Ta představa že mě čeká s největší pravděpodobností ještě
po čištění zubu…bléé.
Tak taky utíkej spinkat at doženeš manko
.
Hezké sny a dobrou noc
![]()
Gábí,jak se vůbec projevuje spála?
Tak vy máte školku rozdělenou na pavilony,u nás je jedna školka a v ní tři třídy a my chodíme až na horu.
Tak to je Kristýnka moc hodná,že se tak stará o maminku,holky to vnímají víc než kluci.
Já se taky nebudu nějak připravovat na zápis,co bude Mareček umět tak udělá a co nebude tak mu trošku pomůžu nebo to vynechá.Mareček totiž ještě neumí psát ty písmenka aňi se ještě sám nepodepíše.
Tak já se budu pro dnešek loučit,půjdu do hajan .
Tak ti přeji dobrou noc a hezké sny.Pa. ![]()
Ahojky Gábi
,přeji ti hezké dopoledne.
V noci mírně sněžilo tak u nás je všude bílo,ale je venku docela i zima.Říkala jsem Marečkovi ve školce až půjdou na procházku,že jse má dobře obléc a vzít jsi i rukavice.
Jak jse projevuje spála?
Asi jsi se šla lehnout k manželovi tak hezky odpočívej,a já půjdu pověšit prádlo na sušák.
Zapoměla jsem koupit samozřejmě tu bybu pangasius,tak jsem vymyslela že bude na oběd nudle s mákem.Polévku na dnešek nemám,tak uvidím ještě jestli stihnu nějakou udělat.
Dobré dopoledne Kamčo
.Tak jsem si nejdřív lehla k manželovi do postýlky,jenže zvonila 2× pošta,tak pak jsem to vzdala a už jsem si lehnout nešla.Dneska jsem spala dobře tak ani unavená nejsem.To i přesto že mě v brzy ráno vzbudila Kristýnka že potřebuje čurat,umyslně jsem v koupelně nerozsvěcela abych se moc neprobrala a prošlo to ![]()
Přišly mi ty těhotenský rifle a musím říct že mi padnou skvěle a jsou pěkný.Hezká barva,vubec neprošoupaný ani dole na nohavicích ani v rozkroku.Tak to byl dobrý kup ![]()
No ta spála
nic moc.Nejvíc postihuje menší děti 4-12let.Rychle propukne 2-4dny.Muže vypadat jako angína.Při špatným pruběhu musíš být v nemocnici,jinak doma,ale třeba sourozenec tam nesmí.Přenese se snadno,kašláním,dotekem hraček…
Máš horečky,zimnice,bolení v krku…později vyrážka.
Bereš antibiotika a musíš být v klidu ležet.Při zanedbání se to muže vážněji rozjet.Je to jakoby streptokokový bacil,takže si myslím že se na to musí přijít,když máš bolavej krk více,tady sestra posílá odběry hned.
Ahojky,taky jsem se dobře vyspala šla jsem zase o něco dřív,ale pořád ještě nemám dohnané to moje manko.
To bych musela chodit spát s Marečkem,abych to vůbec dohnala. ![]()
Tak to je dobře že ti ty kalhoty padnou,a už je budeš nosit?Ják jdeš do sekáče tak to vidíš jak ta věc vypadá,ale tak bych asi měla i trochu strach nakupovat.Zatím jsem na internetu nakupovala vždycky jen nové zboží,a bylo zatím vždycky vše v pořádku.
Tak to jsem nevěděla o té nemoci vůbec nic,tak díky za vyčerpavající informace.Já aňi nevím jestli jsem to vůbec v dětství prodělala,to bych se musela zeptat mamky.
Tak držím palečky ať to Kristýnka nemá,bylo by škoda kdyby téď onemocněla když začínají být karnevaly.
Já zatím taky klepu na dřevo,ať jsme zdravý ať letos můžem jít taky na nějaký karneval.
Letos asi nepůjdete na nějaký ples,protože manžel má tu nožku bolavou.Ale jinak chodite na plesy?
My jsme s manželem byli jenom jednou,nás to nějak nebere a manžel chodí pořád na ty noční a nemá nikoho kdo by za něho šel. ![]()
No manžel si furt tak posteskuje že by rád na ples.Byli jsme jen párkrát na maturitních.Máme v plánu občas zajít.Tchýně s tchánem nás loni vždy lákali at jdem s nima,ale já bud měla po denní a před denní,nebo jen před denní.Jednou to vyšlo tak že bych měla volno,ale Kristy byla marod,tak to jsem zas nechtěla.Ted bych klidně šla,ale né být tam až do konce,to už zase ne.Vem si mě je téměř furt těžko a bud někde třeba do čtyř do rána.
Já jsem spálu určitě neměla,ale sestra na základce jo.Tenkrát byla ona a pár dětí ze třidy,myslím že je odvezly z lyžáku,tak v karanténě v nemocnici.
Katata ještě nosit nebudu,mám je zbytečně větší přes břicho,ale pak třeba 4-5měsíc kdo ví
.Ono to nějak hodně letí,už jsem v puji třetího,přitom mě přijde že jsem na to přišla minulý týden ![]()
Pujdu ohčát oběd,drž nám pěsti u zápisu at se to obejde bez trapásku a večer ti napíšu jak to šlo.
Tak dobré chutnání a hezké odpoledne
![]()
Jé tak sjedeme pro Kristýnku autem a pak hned na nákup.Máme tady flašek od piv,že se to sem nikam nevejde už,tak to aspon všechno naložíme a vrátíme.
Ani jsem ti nepsala že jsem včera koupila květák menší.Byl v akci,tak jsem ho vzala a asi v pondělí udělám.Vlastně v pondělí jsme v Pardubkách tak asi až v uterý.Na neděli ho nechci nechávat protože by nebylo za celý víkend žádné maso a manžel by měl asi připomínku
,ale jinak mám na něj chut ![]()
Tak ještě jednou pa ![]()
Já jse omlouvám,nevšimla jsem jsi že mně tu bliká očičko.
To víš že vám budu držet palečky,ať to Kristýnce dobře dopadne.Budu se moc večer těšit,až mi napíš kaké to tam bylo v té škole.
![]()
Jé květáček bych jsi také dala,u nás měli jen brokolici a tu dávám jen do polévky.
Tak přeji moc hezké odpoledne a budu na vás myslet. ![]()
Dobrou chuť k obědu.Papa.
![]()
Ahojky
,tak na zápisu paráda.
Kristýnka popletla akorát že snad dala nějakej trojuhelník do obdélníku,ale to mi říkal manžel,já sepisovala papíry s druhou paní učitelkou,tak to jsem neviděla.
Jinak tam měla zazpívat nebo říct básničku a učitelky byly u vytržení z jejího hlasu.Musím říct že mě to velice potěšilo,říkaly že takhle jim tam nikdo ještě nezazpíval a ptala jestli chodí do Lidušky(lidová škola umění),já ji tam chci právě dát ale ona že tento školní rok se teprve naučila R a Ř.
Byly fakt hotový jak jim tam zazpívala.Měla jsem z toho na krajíčku…asi ty hormony…
a když slyšíš takovou chválu na její zpěv,nějak mě to dojalo.
Jinak řeč že má bez vad a z jejich podledu má na to aby šla do školy.Tak že teda máme počkat na tu poradnu,poznamenala si to tam,ale že jako nevidí duvod aby nešla.
Ale tak zas oni ji tam viděj 15minut no
.
Kristy když šla ze školy,tak zas už názor že do školy chce jít… ![]()
Ahojky Gábi
tak říkáš že to Kristýnka zvládla v pohodě,tak třeba do té první třídy nakonec půjde.Já vím že každá škola to má jinak,tak uvidím jestli ty různé úkoly Mareček taky zvládne v pohodě.
Tak Kristýnku dej na tu lidovou školu umění na zpívání,možná že to opravdu někde ještě do táhne.Od Marečka sestřenice Jana má (14.)chodí do sboru taky zpívat,a už vydali první cd"Kdo si zpívá,nezlobí!"
Ještě na konci ledna v pátek pojedem na logopedii,tak jsem zase zvědavá jestli paní doktorka začne zase o tom mluvit že nemám dát Marka do školy.Jsem s toho tak trochu nervozní ,každý mi říká jinak a já sama nevím.Já jsem šla taky o rok později a manžel taky,a nic nám neuteklo.
Sleduješ něco v tv?
Taky jsem šla o rok dýl,ale kdyby byla Kristýnka aspon prcek víš když už není pozdní měsíce narozená ![]()
Mě taky každej radí něco jiného,ale zase si říkám když mě stejný názor řeknou i ve školce i v poradně
,tak se mi ji tam nechce dát…
No uvidím co v té poradně na jaře.Ted to stejně nevykoumu.
Na zpěv ji chci dát 100%,ale chtěla jsem až od první třídy.Ted ta paní učitelka se docela divila že tam jako ještě nechodí když takhle zpívá.Ale když se až letošní školní rok naučila R a Ř,myslím že předtím by ji tam možná kvuli tomu ani nevzali.
Taky mě potěšilo že si napsala řeč bez vad.Nechala si teda zopakovat slova s Ř ale že to je v pořádku ![]()
Koukám na Shreka,ono tam nikde nic jiného není ani na cizých programech ![]()
Já jsem chtěla v loni přihlásit Marečka ve školce do angličtiny,a paní doktorka na logepidii mi řekla že ho tam nemám dávat že má špatnou výslovnost ať se první naučí dobře vyslovovat slova.
A Marečkovi právě nejde r,ř tak nám to půjde asi hůř na zápise,ale uvidíme zatím to nebudu nějak řešit.
Tak tam ale už můžeš Kristýnku přihlásit do té školy zpívání,ikdyž nepůjde třeba do školy.Škoda že jsi nemůžu Kristýnku poslechnout jak hezky zpívá,moc by mně to potěšilo.Nešlo by mi to třeba poslat na ten,můj nový mobil?
Zítra máš na oběd ty buchtičky ze sodou?
Já nic nesleduji zas poslouchám rádio a čtu HP,a je mi nějak zima na nohy tak jsi půjdu naložit do do vany.Tak se hezky dívej a já se půjdu zahřát do vany.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.