Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamčo tak dnes jsem nic nepořídila
,tady dělají jednou asi za čtvrt roku týdenní výprodeje.Pondělí až středa 50%,čtvrtek pátek 75% a v sobotu vše za 10kč.Ale to jsem tam nikdy nebyla,to vařím,tak nestíhám.Jinak tam většínou nakoupím hodně ![]()
Já si myslím že budu vařit až na čtvrtek,že na zítra bude ještě omáčka
.Dala bych si zase ty zapečený těstoviny s kuřecím masem,možná udělám na sobotu.Taky bych si docela dala pangase na přírodno s kaší.Tak možná třeba ve čtvrtek ![]()
Tak si nechte chutnat k dnešní baště
a přeju krásný den,pa ![]()
Ahoj Kamčo
,tak mám konečně poklizeno
.I Kristy v pokojíčku jakžtakž
.
Sehnala jsem ty dukátové buchtičky,tak možná třeba v sobotu k obědu a v neděli nějaké masíčko ![]()
Představ si,dnes mi přišel mail z toho internet.obchodu ohledně těch batohu.Už mě štvou pěkně
že prý je dostupný jen jeden že mi ho mužou poslat do konce týdne…jo a budem platit 2× 129kč za poštovný.Oni to nemužou napsat hned nebo si to opravit v jejich nabídce.Přijde mi to hrozně teda neseriozní jednání.
Napsala jsem jim že si je objednám jinde,že potřebuju dva.To je jednání vid? ![]()
Ahojky Gábi
,přeji ti pěkný večer.Taky jsem trochu uklízela a odnášela některé věci na půdu,protože zítra tam budem stěhovat skříně které jsme dostali od babičky.
Mareček taky dostane pěkný stůl a židly do pokojíčku,kde jsi může zatím kreslit a potom psát úkoly. ![]()
Dobře jsi udělala že jsi zrušila objednávku,je to opravdu pak dost za poštovné a balné.Máš pravdu že je to neseriozní jednání,měli ti to napsat už jak jsis to objednávala jestli s tím souhlasíš.
Tak se dívám na ten nový mobil,a zjistila jsem že už mám přes ten displej jeden škrábanec.Hlavně že jsem jsi koupila obal,ale nevím jak jsem jsi ho tam mohla udělat. ![]()
Koukáš na něco?
Ahojda…Tak jsem byla u doktora…Dostala jsem vyvolávačku…Mám mini cystu,to prý nesojí za řeč…A žádnou ovulaci..Kdybych jí měla tak mám prý menzes..
Kamčo
,docela mě to štve.Už měla mít dávno batoh doma a máš druhou puli ledna a nikde nic ![]()
Švagrová mi taky volala jestli mužou koupit Kristýnce k narozkám takovou tu pořádnou židli ke stolu.Ona Má zatím malej stoleček,ale už bude potřeba velkej,na ukoly…ikdyž možná ani nepujde do té školy.Že byla v Asku a měli tam takovou parádní za necelých 900kč
,tak když ji ji chtěj koupit proč ne.Pro nás jedině dobře,takhle drahou bych jí jinak nekupovala.
No prosimtě
,to je nemilé ten škrábanec na novém telefonu.Já jsem si tam asi dva měsíce nechala tu folii,jak je přes display nalepená.Ted už ji tam teda taky nemám.
Mám puštěnej Discopříběh,ale nějaqk mě to nebralo,tak jsem si vlezla do vany a umyla si hlavu ![]()
khatulíku
ahojky,tak aspon že ta cysta je pidi
.A po ms se aspon mužeš znova snažit.Dostala si něco na tu ovulku,aby jsi měla?
Tohle se mi nikdy nestalo,tak s tím nemám moc zkušeností ![]()
Na tu ovulku beru právě ten clostík…Ale zvednul mi dávku na 2 tablety denne..Nemuže ta cysta pak ovlivnit těhotenství
Jo jo vlastně.Já právě vubec nevím,nikdy jsem cystu neměla ani že bych neměla spontálně ovulku.
Zkus se juknout,určitě tady bude nějaká diskuze na tohle téma.
Hlavně aby ta dvojitá dávka Clostíku zabrala,jinak by přirozená cesta početí byla sakra trnitá ![]()
jj to teda jo…Ted budu skoušet ovu testy a uačnu s měřením bazální teplotky a uvidím
Gábi,já jsem tam tu folii asi ani neměla,mám ho teprve od pátku a už tam mám takový škrábanec. ![]()
Jasně ať tu židli Kristýnce koupí,když se nabídli sami.Však to nebude vadit když jí teď Kristýnka dostane,může i teď na ni sedět a kreslit jsi u stolu.
My taky máme u počítače tou otáčivou židli,ale tu nejlevnější za pět stovek.
Já zase nesleduji nic jen potichu mám rádio,a čtu HP.Byla jsem odpoledne s Marečkem v knihovně,a měli jen čtvrtý díl HP ale ta knížka už má o 186 stránek víc než třetí díl má(384stránek).
Já pořád nevím co budu zítra vařit. ![]()
Kamčo,ty jsi teda čtenářka
.Jak se do nečeho pustíš
žádná knížka nemá šanci ![]()
Já mám ještě zbytek polévky a omáčky,ale ve čtvrtek už opravdu vařit musím
.
Když bych udělala ty buchtičky ve všední den,musela bych uvařit i polévku,ono je to takový hladový samotný
a to se ani nestihnu najíst,když bych brala Kristy po o domu,tak taky přemýšlím že je spíš uvařím třeba tu sobotu.
A nevaříš někdy jídla jak přidáváš ty sáčky od Maggy nebo tak ruzně.Zkus ty moje těstoviny s kuřecím masem.To je fakt výborný.Nebo to kuřátko,jak jsi měla trošku v plánu
.
Tak já se s tebou rozloučím a pomažu na kutě.Tak krásné sny
,zítra si zas asi vlezu k manžovi do postele že mám uvaříno,tak písnu zase trošku dýl.
Tak jo já už taky půjdu spát,byla jsem ve vaně a četla zase HP.Ale víš toho čtvrtého dílu se bojím že to nepřečtu,je to fakt pořádná kniha. ![]()
To nevadí,já ti ráno napíši až se vyspinkáš tak mi potom napíšeš budu zase pracovat nemůžu takhle pořád jen číst.
Tak dobrou noc a moc hezké sny.Papa.
![]()
Ahojky Gábi
,přeji ti krásné dobré dopoledne.
U nás je nějak zataženo a šero,tak to vypadá že bude brzy pršet.Dala jsem Marečkovi do skříňky pláštěnku tak snad jsi jí vezme ,kdyby šli ven dešti na procházku.
Byla jsem v obchodě a koupila jsem vepř.kýtu,tak jí upeču vcelku a uvařím brambory polévku ještě mám tak jí jenom ohřeji.
Dneska má Mareček ve školce zeleninový den, budou asi dělat nějaké jednohubky ze zeleniny.Tak jsem mu dala do sáčku rajčátka a mrkev ale nevím jestli ta mrkev měla být.
Tak jen hezky odpočívej u manžílka,a já půjdu dát to maso do hrnce ať ho mám pěkně měkkoučké.
Ahojky Kamčo
,tak se hlásím že jsem zase tady.Dneska by mě zrovna bodlo ještě si dáchnout,jenže manžel byl vzhuru
,tak jsem si k němu lehla a dovedeš si představit jak to po chvilce odpočivání dopadlo ![]()
Ráno jsem zase byla docela dýl vzhuru,moc jsem potřebovala na záchod a to mě tak probudilo
a pak ne a ne usnout.
Dneska mi přišlo z Emimina diskuze -poslední jízda z vánočního kolotoče.Tak jsem tam také písla,že mi dárek nepřišel.I že mě trochu zamrzelo že se paní ani neozvala jestli ji dárek ode mě aspon trošku potěšil.
No vidíš jakej jsi vymyslea dobroučkej oběd ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.