SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
16.1.11 20:51
kiara8 píše:
no tak to by ti měl už ukázat ale jedna holčina měla negat. test ve 30dnu cyklu a je těhu…tak uvidíš…
já taky blila když jsem viděla jak pes kadí..mám kontrolovat skrz červíky máme štěně ..no a od 8dne po IUI mě bolí prsa ale co mám normální jsou bedary před ms co mívám pokaždý no tak nevím a zas mě nebolí podbřišek na ms což přikládám asi utroši..ale min měsíc mě zas nebolely prsa..no já už jsem zralá na psychiatra…a prý v car. s hodnotou spermiogramu 10 IUI nedělají no a mě to tam šouply …tak jestli to nedopadlo tak prostě chci na IVF rovnou jak to dělaj ostatním děvčatům co se mi divily že mi to dr.nechal zavést ..
tak koukej být těhu [/ciTak snad t to vyjde…Uvidím přemejšlím jestli mám ještě vydržet a udělat další test nebo jít zítra k doktorovi..Píchá mě malinko na pravé straně..jesště aby to byla cysta..To snad ne :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.1.11 20:56

khatulík

no každopádně to je divný…si raději dojdi bud ti píchne vyvolávačku a nebo půjdeš domů s obrázkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
16.1.11 20:57

Kairo tak amnža měl 10proc?to není moc,a vidíš taky ti to udělali co?my měli na 1 iui 6,pak 8 a ted 15 a udělali my to vždy což my přijde fakt vyhozený prašule.vid?Na kolikátý iui jsi byla?Tak jsem zvědavá na ty tvý další testy-at vyjdou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
16.1.11 21:12
kiara8 píše:
no každopádně to je divný…si raději dojdi bud ti píchne vyvolávačku a nebo půjdeš domů s obrázkem :hug:

No už neveřim tomu že pujdu s obrázkem..každopádně jsem z toho rozhozená..od pátku jsem si říkala že to určitě ukáže dvě čárky když beru clostík…A ono nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.1.11 21:44

Kiaro,já to vlastně popletla :oops: ,po IUI se má testovat za 14dní ne 10.Tak to by ještě mohl být Pregnylový duch,ale z vlastní zkušenosti…já neměla ani ducha :think: ,tak snad to je dobré znamení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.1.11 21:49

Kamčo :mavam: ,děkuju za recept :palec: .Já už je chtěla udělat nedávno,ale nějak jsem zapoměla že jsem je měla napsaný normálně v diskuzi :lol:,byla jsem si jistá že jsou ve zprávách,protože si tam píšem všechny recepty :oops:

A další díly HP máš už doma,nebo si je musíš teprve pujčit?

Zítra mají Kristýnka ve školce divadelní představení :lol: ,pohádku o Zamrzlém královstvíčku,tak se moc těší do školky :lol:

Co budeš zítra vařit?Já to vepřové na smetaně,ale nemám doma knedlík,tak pro ten musím skočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.1.11 22:03

Gábi,nemáš vůbec zač zkus si je udělat a uvidíš že to budeš mít hned hotové. :palec:

Docela bych měla chut i na droždí,tak jestli ho zítra nezapomenu koupit tak bych mohla udělat na večer pomázanku.Ale pamatuji se jak jsem ještě bydlela u našich a ještě chodila do školy,že mně mamka nutila jíst to droždí syrové jak ho koupila v obchodě.Já jsem to neuměla dát vůbec do pusy,ale pomázanku mám moc ráda.

Ještě budu mít zítra ty vepřové kostky na zelenině,ale budu muset jenom uvařit ještě jeden sáček rýže.Manžel na polévku nic neříkal,tak jsem byla ráda že neměl žádné řeči.

Mareček má zítra ve školce ovocný den,tak jsi mají přinést nějaké ovoce budou dělat salát.V úterý mají zeleninový den,tak ještě nevím jestli´mají taky něco přinést. :nevim:

Tak to věřím že se Kristýnka moc těší,do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
16.1.11 22:59

Kamčo :lol: ,určitě je udělám. Že píšeš o droždí,já ho jedla i samotný,mám ho ráda :oops: ale pak jsem vždycky hodně krkala :oops: .Manžel ten tuhle pomazánku nesní.Jakpak ji ty děláš?Já si ji vařila když jsem jedla dělenou stravu anebo jsem si kupovala francouzkou pomazánku ve zdravé výživě a ta byla s droždím.

Taky bych si dala ovocný salát :palec: ,mohla bych ho udělat,to není vubec špatný nápad :lol: .I bych měla chut na rajčátkový salát,taky už dlouho nebyl :lol:

Jdu na kutě,čekala jsem až se manžel vykoupe,protože je mi takový trapný zvracet tam před nim,tak si naklušu vyčistit zuby.Tím že mi je fakt mooc těžko dnes,šavli mám jistou.Tak snad se mi trošku uleví,některý dny jsou dost krušný :-?

Tak se hezky vyspi,dobrou :mavam: :kytka: a zase zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
16.1.11 23:12

Já ti receptík na pomazánku napiši až zítra,u nás to ji všeci tak jsem moc ráda.Ale moc často jí nedělám,jenom když mám na ní opravdu chut a hlavně když koupím to droždí. :lol:

Já bych jsi spíš dala taky ten ovocný,já totiž nejím rajčata.Ale naučila jsem se už trochu jíst ty malinké schrery rajčátka.

Já už taky dneska nebudu číst ,začali mně nějak bolet oči tak půjdu radši spát.

Taky se hezky vyspi a dobrou noc.Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.1.11 09:07

Ahojky Gábi :mavam: ,přeji krásné dopoledne.U nás začalo svítit sluníčko,ale ráno byl mrazík .

Tak jak ses vyspala?Já celkem dobře,šla jsem o něco dřív protože jsem jsi už nečetla.

Tak hlásím že jsem jsi to droždí koupila,tak večer bude na večeři pomazánka.Musím jí vyhledat a až jí najdu tak ti jí potom napiši,ale ted nevím kde jí mám napsanou.

Ted říkali v rádiu že na konci ledna,nás čeká chřipková epidemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.11 09:12

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,tak to jsi poprvé co čteš HP šla dříve spát vid? :lol: Dává ti zabrat,ne a ne otrhnout oči :lol:

Právě jsem si naporcovala maso na omáčku a smažím cibulku,tak mi to tady hezky voní :lol: .Zbyla mi taková pěkná velká kost,tak ji aspon ovařím do polévky.Máme ještě s drobením,ale až se sní :palec:

Týjo tak zápis máme tady :lol: ,jdem v pátek.Musím tam teda říct že ještě nejsme s paní učitelkou rozhodnutý zdali fakt pujde.Kdy že vy ho máte?Já že říkali v rádiu,že je jedno kdy si ho škola udělá ale musí být do puly unora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.1.11 09:27

khatulík

no mě se to zdá taky uhozený a vyhozený peníze když vidí že spermiogram stojí za prd..měl vše správně jen kvalita byla na 10..no a dnes mě už bolí břicho na krámy..no takže je to jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.1.11 09:28

Gábi1

no tak už mě bolí břicho takže to je jasný… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.11 09:31

U nás musela být v noci taky pěkná zima :think: ,auta namrzlý okna,tráva namrzlá…ted jsme se zhejčkali skoro jarníma teplotama a brr :-o zas taková zima.

Taky jsem to slyšela s chřipajznama.Zatím jsme ten kašel vždy zvládli,tak snad nepadnem :jazyk: .Ikdyž ted když jsem doma,by to nebyl takový pruser,jako když bych dělala.

Taky bych si dala nějakou pomazánku,tak popřemýšlím na jakou bych měla ted chut.Nějaký jídla vubec nepozřu,zajímavý.Hermelínovou bych neměla…možná vaječnou :palec: ,no ta by mohla být :lol: a tu doma milujem všichni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
17.1.11 09:36
kiara8 píše:
no tak už mě bolí břicho takže to je jasný… :twisted:

Ahojky :mavam: , ještě neházej flintu do žita :hug: .Dokud nedorazí,je stále šance.Ale je určitě lepší tak nějak smiřovat se se špatným výsledkem,než když třeba holčiny z jiných diskuzích,měli stále duchy na testech a nic z toho nebylo.Já teda ducha neměla nikdy,po IUI a vždycky vlastně jasně bílý test,tak mi to bylo jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.