SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
12.1.11 13:51

Kiaro, já po první IUI měla docela hodně jakoby příznaku,jenže člověk neví jestli to jsou hormony co do sebe láduje,nebo že by těhotenský příznak :lol:

po druhém IUI,jsem měla strašný nervy.Ležela jsem s dcerou v nomocnici,chytla stafilokoka a celý rozkrok měla chudinka bolavej.Takže každý den po nemocnicích než si nás tam nechaly.Pak na chirurgii,naznačoval doktor že jsem ji mohla opařit vařící vodou… :pocitac: no strašný,veděla jsem od začátku že podruhé to nemělo šanci vyjít,protože jsem se nehorázně nervovala :cert: a furt brečela :cry:

Jinak Duphaston a Utrogestan to bude velmi podobný,někdy daj to,podruhý ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
12.1.11 16:45

Držím pěsti at to vyjde a mužete se radovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
12.1.11 16:47

Tak jsem se dnes dozvěděla že moje koleginka čeká mímo…Se ženatým chlapem…Sice jí nezávidím tu situaci on má už 2 děti…Ale tiše závidím že je těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.1.11 20:34

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se měla?Já měla zas rozhovor s paní učitelkou ve školce a stále se přiklání k tomu že by volila odklad u Kristy pokud se to nezmění :-? Jinak ji teda chválila,že v jiných směrech je výborná,ale ???

Jinak batohy jsem objednala.Mám radost z té ceny,ale vypadá to že letos ho asi nepoužije.

Dneska jsem vyzkoušela zázvorový lízátko na nevolnost.Musím říct že chutná divně ale pomohlo,ale krátkodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.1.11 21:08

Ahojky Gábi :mavam: měla jsem uklízeci odpoledne musela jsem utřít všude prach,a vysát protože zas v kuchyni plno otrusinek.

Já jsem ještě s paní učitelkou ze školky nemluvila,u nás je zápis až 8 února.Ale chystám jse že se jí zeptám taky mně zajímá její názor,a ptala jse mně i doktorka na logopedii co říkají ve školce.

Mareček právě ještě neštovice vůbec neměl,ptala jsem se doktorky a ta mi řekla že to nemám řešit .Ale mamka mi říkala že když je pak to dítě starší,že je to pak horší ta léčba.To víš že bych byla ráda kdyby to chytil ,měl by to aspon za sebou.

A co budeš zítra vařit?

Omáčku jsem měla pochválenou,tak to mně potěšilo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.1.11 21:13

Kiaro-taky ti moc držím palečky neboj budeš jse taky brzy radovat. :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.1.11 21:37

Kamčo :mavam: ,chci si naložit to vepřový maso na neděli a přemýšlím že pár plátku s rýží na přírodno udělám na sobotu.Chtěla jsem to dělat na zítra,ale dostali jsme nebo spíš manžel :lol: bramboračku s houbama a je tam zbytek guláše.A v pátek jedem do Pardubic,manžel na vyndání stehu a najíme se u našich.Tak je zbytečný abych to ted vařila.
Na pátek Kristynku omluvím ze školky.

Tak co telefon,vybrala jsis z letáku co máš doma?

Pujdu se naložit do vany :lol: ,na to se těším celý den :palec:

Kristýnka zas začla kašlat :-? ,štve mě to,už z toho byla krásně venku :think: .Zatím to hrozný není,tak doufám že se to nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.1.11 21:38

Kiaro :mavam: ,jak píše Spáča.Nebudo to dlouho trvat a čajíky pomužou i vám :palec: ,věřím tomu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.1.11 22:46

Gábi,já jsem ti psala a my zas klekl internet tak ti to musím psát znovu. :-(

Tak ty jsi teda dobrá že už máš vymyšlené co budeš vařit přes víkend,v pátek budem mít ještu tu omáčku a knedlík ale musím uvařit nějakou polévku.A přes sobotu a neděli musím ještě něco vymyšlet,zeptám se třeba manžela co by tak chtěl.

Já jsem jsi dělala srandu z Marečka že bude v pátek doma a že nepojede na výlet vláčkem,a Marek mi řekl že do školky chce jít a začal mi plakat.Tak jsem mu řekla že půjde,že už jsme na mluvení byli.

Už to mají napsané i na nástěnce že mají mít v hodnou obuv a oblečení,a batoh s pitím a pláštěnkou a dobrůtkou .Asi mu dám to oblečení co má na vycházky,a boty zimní má jenom jedny ale doufám že je nebude mít umazané. :-(

Musím klepat na dřevo,my jsme zatím zdravý ale aby mi s toho výletu neonemocněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
12.1.11 22:47

Kamčo,tak ti zítra přeju štastnou ruku při volbě telefonu :palec: .
Pro dnešek to balím a jdu chrupkat.
Tak hezký den zítra a ted dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
12.1.11 23:19

Já taky doufám že už jsi ho konečně vyberu,že mi taťka dobře poradí.

Ještě ráno jak příjdu ze školky ti písnu,jedeme až kolem půl jedenáctý.

Já jse půjdu ještu narychlo okoupat,a pak taky skočím do postýlky.Tak dobrou noc a hezké sny..Pa. :mavam: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.1.11 09:21

Ahojky Gábi :mavam: a přejí ti krásné dopoledne.Tak jak ses dneska vyspala,je už to lepší.Já celkem dobře,ale málo ta noc vždycky tak rychle uletí a je hned zase ráno. :lol:

U nás ráno začalo pršet tak jsme jsi museli vzít deštník,ale zapoměla jsem dát Marečkovi do školky pláštěnku tak doufám že jsi vezme ten deštník když půjdou ven .

Ráno jsem říkala Marečkovi že možná že zítra jestli bude ráno pršet nepojedou na ten výlet,že jse jim ten výlet akorát zase přesune na jiný den.Tak uvidíme jestli zítra pojedou. :nevim:

Dneska mají na první svačinku krupicovou kaši sypanou perníkem,a to Mareček moc nechce jez tak jsem mu řekla že to má aspon ochutnat a na oběd mají nějaké fazole.Dneska teda nemají moc dobrý jídelníček,jestli tam bude jejich učitelka tak se zeptám jestli Marek vůbec jedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.1.11 09:56

Dobré dopoledne :mavam: ,dneska jsem si ještě zalezla na chvíli do postele když jsem přišla ze školky.Chtěla jsem ti napsat hned,ale strašně pomalu se to načítalo :-?
Jinak jsem se vyspala dobře dnes.

To máš teda pravdu že ve vaší školce dnes jídelníček nic moc :think: .Kristy krupicovou kaši taky nechce.Vždycky mi říká že ji to hodně posypou kakaem a cukrem a že to aspon ojí :lol: ,ale pak dál ne.Já se ji nedivím taky ji nemusím.

Mám teda docela chut na buchtičky se šodou,tak je asi koupím nějakej den a udělám třeba k večeři.

U nás taky ráno pršelo,ale jak jsem šli,tak zrovna skoro vubec.Ale ty předpovědi ted deště hlásí,tak snad to u vás vyjde a děti na výlet pojedou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.1.11 10:18

Ahojky :mavam: já právě taky krupici doma vůbec nevařím ale ty buchty není vůbec špatný nápad.Půjdu v Opavě do obchodu něco koupit bábi do nemocnice,tak se po nich taky podívám. :palec:

Já taky doufám že na ten výlet zítra pojedou,ale ted se začíná u nás nějak moc mračit.Ani nevím kde vůbec pojedou na výlet,protože u nás totiž nemáme vůbec vlak tak asi pojedou první autobusem a potom až na vlak.

Tak se budu loučit manžel už na mně volá že jedem.Tak ti přeji hezké odopoledne a dobrou chut k obědu.Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.1.11 10:30

Také ti přeju krásný den.Dobře pořid a kup si nejen krásný telefon :lol: ,držím palce at máš štastnou ruku :palec:

Dejte si tam něco dobrého k obědu :lol: ,at vám chutná.
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.