Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na zítra mám ještě buřtguláš,tak možná uvařím jen polévku.
No do té poradny mužeš jít když chceš slyšet názor odborníka,zdali má tvé dítě na školu,nebo jeli vhodný odklad.Ta má kamarádka ta tam jít s dcerkou musí,protože Yvetce vlastně nebude ještě 6let když pujde do školy.A to je povinné.
Ty čteš jak divá
.
Uplně jsem zapoměla našít Kristýnce poutko na bundu,aby ji nemusela věšet za kapucu
.Já se odpoledne na chvilku natáhla,sice jsem neusla ale aspon odpočinula a stejně jsem zas hotová ![]()
ahojda děvčata…jako zkušenost s pí. dr. mazec vlítla do místnosti řekla že nestíhá nasadila rukavice řekla dobrý den…zavedla …spermiky sundala rukavice u toho mluvila a za 10-15 nashle…a byla v čudu..no ten den a pak v sobotu po tom IUI jsem si připdala jak vybraná fakt to bolelo a ted mam ještě cystu na levo…jako fakt prima no a snad příští týden bude výsledek…
Ahoj Kiaro
,jako jo
to máš pravdu.Všechno tam bylo tak nějak rychle a rychle.
Mě teda IUI ani jednou nebolelo.Vím na jiné diskuzi Zuzanku a Markétu ano a oběma se to povedlo,tak třeba to je dobré znamení
.
Drzím palce
![]()
Kamčo
,mažu na kutě.Jsem den co den nějaká unavená a ne a ne to dotáhnout
.To jsem si myslela že dnes to bude lepší,když jsem si na chvilku odpolko lehla,ale ne ![]()
Tak krásné sny a zase zítra ![]()
Tak to jsem teda nevěděla,zatím to nebudu nějak řešit ještě nemáme ani zápis. ![]()
Já mám ještě mokrou hlavu tak jsi jí musím ještě vyfénovat ,abych mohla jít spát.Ještě že mně manžel koupil v loni na vánoce ten fén,mám takový ještě starý ale ten už je na nic akorát tak do popelnice.
Tak se hezky vyspi a dobrou!Pa. ![]()
Byla jsem jenom jednou na IUI,a taky mně to vůbec nebolelo ale každopádně ti taky držím palečky.
![]()
At máš jen a jen dobré zprávy!!! ![]()
Dobré dopoledne Kamčo
,tak jak se ti spalo?Já se zas brzy ráno probudila a nemohla už usnout
,ted poslední dny jsem docela spala až dnes zas to stálo za prd
.Přemýšlím že si ještě na chvíli zalezu k manželovi do postele ![]()
Co si vymyslela k obědu?Ty máš vlastně zítra v kuchyni volno vid?Jedete po nákupech.To si dáte něco dobrého ve městě.Tak jsem zvědavá na novej telefonek ![]()
Kristýnka mají zase divadlo příští týden
,ted mají docela často nějaký zábavný program ![]()
Přeji ti dobré dopoledne Gábi
,tak jak ses dneska vyspala.Já jsem šla včera taky dřív spát,tak jsem se docela dobře vyspala.Dokonce dneka i Mareček spal až ho zbudil budík,tak jsem ho pochválila a Marek mi řekl že jsme mu dobře spalo. ![]()
Tak kamarádka mi dneska řekla ve školce že máme zápis 8 února,dívala jsem se do kalendáře tak to vychází na úterý.Tak Kristýnka půjde na zápis dřív než my,a bude to mít aspon dřív za sebou a mi teprve půjdem až v únoru.
Dneska udělám na oběd tu omáčku ze štávy od stehna a ohřeji knedlík a polévka mi ještě zbyla aspon pro manžela a já nemusím mít.A zítra mám v kuchyni volno,ale Marečkovi to nesmíme říc že zase někde jedem.
Ale taky uvažuji že bych jsi ten mobil mohla objednat přes internet,a měla bych ho o něco levnější než v prodejně.Samozřejmě musím počítat poštovným a balným,ale myslím jsi že mi pořád výjde levněji.Co myslíš?
Mareček mi říkal včera když bude v pátek pěkné počasí ,že pojedou někam vláčkem na výlet.
Tak jsem zalehla ještě k manželovi do postýlky.Sice jsem neusnula,ale odpočinula si aspon ![]()
Manžel už žádnou elektroniku přes internet kupovat nechce.Posledně nějakej zdroj do počítače
špatnej.Do dneška má pc v opravě a ted to posílat na reklamaci…platíš poštovný.
Já bych si telefonek koupila,ale možná spiš z prodejny tvého operátora,já si tenktát vybrala na vodafone stránkách ale pak mě to nějak nešlo doobjednat,tak jsem stejně koupila v Pardubicích v jejich prodejně ![]()
Týjo to bude mít Mareček pěkný,projet se vláčkem ![]()
Tak jen hezky odpočívej a nabírej síly,protože až se miminko narodí budeš to mít opravdu náročný.
Já jsem zatím zalila jsi květinky,začal mi ted hezky kvést brambořík.Byla jsem také posbírat vajíčka a podívat se do schránky,a ted začnu pomalu dělat jsi tu omáčku.
Vidíš to jsem teda nedomyslela když jse mi tem mobil pokazí,že to zas budu muset někde posílat.Tak zítra jedem do Opavy tak jsi už určitě musím vybrat,a nebo
otec pracuje v jednom supermarketu tak bych ještě mohla mít nějakou slevu.
Objednala jsis včera ty batohy?
To víš že už se těší na pátek,měli už jed v listopadu ale pak nakonec nejely kvůli počasí.
A dneska ráno zas vyselo na nástěnce ,že se ve školce objevily neštovice.
Tak už mám oběd udělaný a jen čeká ,až ho budu servírovat na stůl.
Omáčka jse mi povedla mám jí bez hrudek,tak jen doufám že mi jí manžílek pochválí . ![]()
Tak měj moc hezké odpoledne a dobrou chut k obědu!Pa. ![]()
Mareček ještě neštovice neměl?Kristy jo,hned první rok co chodila do školky
,tak ted jsem ráda že to má za sebou.Byla těsně po zánětu prudušek,tak že byla oslabená doktor ji předepsal nějaký léky co se normálně nedávaj a uplně hladký pruběh měla.
To byl tenkrát šok.V uterý jsem s ní byla na kontrole a že je už v pořádku asi po třech čtyřech týdnech a já ji už i ve školce nahlásila že od příštího týdne přijde.A druhý den ráno ji oblíkám a koukám proč se tak drbe strašně na břiše a šok
Tak zas k lékaři ![]()
A co MS jak se citíš?Já to ten měsíc měla takový jiný,když si na to zpětně vzpomenu.Hlava mě bolela po ovulce a před ms hlen jak v plodný dny.Ale těhotenství mě fakt nenapadlo tou dobou
Přijela nám firma od internetu Tmobile,tak se omlpouvám určitě jsem ti nepopřála včas dobrou chut ![]()
no moc děkuji snad příští týden ms nedorazí…a jako opakovat bych to nechtěla kámoška byla taky v PC a dělala ji transfer Novotná tak říkala že jí to vyšlo tak mě musí taky že pak budeme mít děti od jedný ženský ![]()
Kiaro
,tak to jo to musí vyjít
.Cítíš se stejně?Mě po IUI strašně bolely prsa,je to těma hormonama.Bereš asi taky Duphaston vid?Kolik jednotek Pregnylu jsi měla?Já poprvé 5000 a podruhé 10000.
Tak držím vše co se dá
a že těch palečku ted mám hodně
aby mrška nepřišla ![]()
měla jsem pregnyl 5tis.a beru utroš což je stejný vid?a beru 2×1 tb.. no máme štěně a měla jsem pozorovat hovíka kvůli odčervení no a jako skončila jsem na záchodě ted jsem s ní byla venku a jen jsem viděla jak kadí tak už kufr zas nahoře…no nevím jinak spíš mě berou bradavky…včera jsem zalehla po koupeli na gauč přikryla se dekou a musela jsem jí dát ze sebe štípaly mě bradavky tak nevím nevím…
min. měsíc jsem 21dc začala chodit více na WC ale ted nic…tak já už tomu všemu nerozumím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.