Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Gábi,moc ti to přeji a někdo musel být první,já to budu dál zkoušet a pít ten čaj. ![]()
To je dobře že ti je lepší,jen se víc opatruj! ![]()
Je mi nějaká zima tak půjdu asi spát,mám zas studené ruce jak bych je měla vytáhnuté z ledničky. ![]()
Tak dobrou noc a hezky se vyspi,ještě zítra a pak máš dva dny volno!Papa. ![]()
Jen jsem chtěla vědět,jestli na početí bereš nějaké léky..Jen sem se lekla že 4 měsíce piješ čajík a nic ![]()
no krásná fotečka gratuluji
jinak já polehávám bolí mě teda dost břicho po tom IUI zjistilo se že má přítel špatný sperma kvantita dobrá hybnost takydobrá ale ta kvalita mizerná má hodnotu 10 no ale prý šanci mám tak uvidíme
Ahoj holky
,
Kiaro děkuju,no manžel to měl přesně tak.Dvě hodnoty dobrý,jednu dokonce nadpruměrnou,ale to poslední někdy 16,někdy12 norma je prý 32.Ale koukni jak se to pitím čaje zlepšilo ![]()
Kamčo
,tak si představ co jsem se dnes dozvěděla.Jak mám kamarádku v té práci co dělám,tak dnes jsem ji řekla že čekám mimi a ona proč jdu do práce,že tam všechny jdou vždy hned na neschopenku. My tam lepíme prudce jedovatýma rakovinotvornýma lepidlama,ale oni se nám samozřejmě na pokožku nedostanou,no ale kvuli těm smradum z toho,ona tím smrdí celá hala.
Tak jsem volala na gyndu abych se poradila s doktorkou.Ta mi řekla jestli mě nemužou přeřadit na jinou práci,já že to tam dělaj všichni.Tak řekla at si přijedu že mě radši vypíše neschopenku no že to je blbý.
Tak mám z toho ale blbej pocit víš že jsem tam oddělala jen týden.Já čekala že tahle situace muže nastat,ale nemyslela jsem si že tak brzo.
Jinak už každé ráno i večer po čištění zubu hodím pravidelně šavli
![]()
Ahojky Gábi
,tak ti přeji hezký podvečer.Dneska bylo celý den docela teplo a všechno to taje,už by nemusel být vůbec sníh.
Já jsi myslím že bys na tu neschopenku měla radší jít, aby jsi to nedýchala celý den.Já vím že je to blbý po týdnu,ale zdravý miminko je přednější.
Já jsem byla taky jednou na takové brigádě kde se lepila izolace,takovým hnusným lepidlem který páchnul po celé místnosti a udělalo se mi s toho špatně a to jsem nebyla těhu.Měla jsem i na puse roušku,ale to stejnak nepomohlo bylo mi pořád špatně že jsem musela odejít protože opravdu jsem to nezvládala.
Tak co budeš vařit o víkendu?Mně zas samozřejmě nic nenapadá,dej prosím nějaký návrh.
Khahulíku,podstoupila jsem v Ostravě jenom jedno IUI a to se nepovedlo.Manžel mi jinak odmítá dál jezdit ,takže zatím piji jenom ty čaje.
trochu mě zarazilo že mě nedělali UZ jestli cajíčko se vyplavilo …nebo jestli to je stoprocentní že po pregnylu se vyplaví.....od zítřka beru utroš nevíte zda nezabranuje těhu vím že je na podporu
Ahojky Kamčo
,přesně jak píšeš.U nás to taky taje a od odpoledne docela prší.Ale ráno,to byla síla všechno se to klouzalo a já jak jdu hodně brzo,tak to povolený vubec ještě nebylo,všechno zmrzlý.
Nad vařením jsem nějak ještě nepřemýšlela.Pokud budem ještě bez manžílka,tak si určitě zítra uvaříme ty těstoviny kuře na paprice.My to máme rádi,nedávno jsem to chtěla uvařit,ale nakonec to nebylo že přijel manžel dřív.
A na neděli pokud pustí manžela tak asi nějakou čínu,abych ho pěkně pohostila ![]()
Naše mamka už jela domu,ještě jsem upekla picu tak si s náma dala,ale pak jela.Zítra se tam u nich stavíme když jedem do nemocnice autem.
Jsem ti nějaká unavená a mám pocit že mám asi špatnej tlak motá se mi trochu hlava.Asi fakt bude lepší když budu doma na neschopence.
Kiaro
,holky ho berou hodně,hlavně po IUI.Já brala Duphaston to je podobné.
Ted mi ten Utrogestan předepsala na 15dní dr při zjištění těhotenství,jako větší výživu.
Gábi,byli jsme ráno na logopedii a paní doktorka zas mluvila,že nemám dávat Marka do školy.Ptala co říká paní učitelka ve školce,ale já jsem jí řekla že jsem se ještě neptala.Tak sama nevím jestli půjde nebo ne,ale na zápis musíme jít.
Dneska jsem jsi uvařila kuřecí vývar tak polévku celkem mám,ale na to druhé pořád nevím.Ale ta čína je dobrý nápad,jestli mi nic jiného nenapadne tak taky udělám tu čínu.
Já bych určitě šla,protože bych to tam asi nevydržela .Já vím že je to blbý ale když ti není dobře,tak radši jdi i tak budeš mít nějaké penízky.
V pondělí bys měla mít odpolední ,tak ráno pojedeš do Pardubic a pak jim přineseš tu neschopenku?
No musím to tak udělat.Tak naštěstí to stihnu,děláme od třičtvrtě na dvě,tak to stihnu cestu do Pardubic a zpět.Ale vubec se mi tam s tou neschopenkou nechce
,to mi věř.Kdybych aspom měla třeba měsíc oddělanej ![]()
To je blbý s tou školou…,no co bylo se dalo dělat…holt by měl odklad.Třeba ho bude mít naše taky.Zápis máme nějak 21.1.počítala jsem že mám ranní že to je dobře,ale tak ted už je to jedno stejně.Mě teda přijde že se Kristy moc zlepšila hlavně ty písmena,podepisovat se a tak…ale nejspíš to nestačí ![]()
Je fakt že vstávat takhle moc brzo snáším špatně a to samé bude třeba pozdě večer,tělo je unavený,možná by mě to opravdu hodně zmáhalo.Druhý den stejně spát třeba do devíti nemužu abych se pořádně vyspala,protože vstáváme do školky,ale to je aspon trochu přirozený čas ve třičtvrtě na sedum,o dvě hodiny dřív to je krize
Já právě pořád nevím,doktorka říkala že toho má ještě hodně naučení a že by to ve škole nestihal.
Ale mluvila jsem s babičkou od toho jeho kamaráda Tomáška,že by ho taky ještě nedaly do školy tak by zase chodily spolu do školky.Chodí spolu už dva roky do stejné třídy,a jsou nerozluční kamarádi tak by to zas na druhé straně bylo bezva.
U nás ještě není zápis,tak uvidíme jestli bude až v únoru nebo v březnu.Já jsem šla taky o rok později do školy,ale já jsem měla tu výhodu že jsem šla pak ze sestrou.
Psala jsi že možná v neděli pustí manžela domů z nemocnice,tak operace proběhla v pořádku?Tak to je dobře ,a bude chodit manžel na nějaké rehalibitace.
Jen pěkně běž na neschopenku a vůbec neber ohledy,vždyt jsi psala že to tak dělají všechny těhotné.A když ti to sama doktorka nabídla tak to je jen dobře,že se nemusíš někde prosit at ti dá neschopenku.
Taky jsem s tím smířená že holt když mi to nedoporučí tak pujde až příští rok.Jako hrotit to nebudu no
.Já šla taky o rok dýl,ale jsem listopadová a to je rozdíl.
Moc o stavu manžela nevím
,ani on,více se dozví zas ráno o vizitě.Jen že vazy měl v pořádku a něco mu dělali s chrupavkou nebo s čím
.Říkal mi že se na to vubec nepostaví ani s berlou
Tak snad mu nějaký rehabky napíšou.
Já jsem tak unavená že musím jít spát.Chtěla jsem juknout na ten film,ale ani nemužu.Pujdu si vyčistit zuby a tradičně už hodit
,vykoupaná jsem a nasměruju si to rovnou do postele.
Tak přeju dobrou noc
![]()
Taky se přece nic nestane když půjde o rok později,já jsem taky šla a manžel taky.Uvidíme nebudu se zbytečně stresovat,až co řeknou u zápisu nebo ve školce.
Když tak jsi ještě ráno napíšem,protože večer nebudu doma a manžel má volno jdeme na narozeniny.
Tak ti přeji dobrou noc a hezké sny!Papa. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.