Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kiara8 píše:
ahojík děvčata vy tady jedete nestíhámtak dneska v PC v sanusu na UZ potvrdili že mám dva folíci o velikosti 13 a 17 tak mám píchnutý pregnyl a v pátek na IUI..tak jsem na to zvědavá
jé ted jsem ti odepisovala v naší diskusi
takže taky Pardubičačka ?nás tu je teda co chodíme do sanusu
a tys něco brala kromě pregnylu když máš 2 folíky?
Khatulík píše:
Jsem z pardubic…Je mi 22 a děti nemám..
to jsi Katulíku ještě mladoučká co?kéž by mě bylo 22
to už je dávno
závidím.neboj brzy to vyjde tobě a budeš se radovat s mimískem neboj.ale se divím že ti dali hned clostík,co jsem tady četla tak prý je to pěkný driák nebo co?Mě ted nic takovýho nedali ale před 3 lety jsem brala clomhexal a to je prý to samý,jsem se teda dočetla ![]()
JJ prostě nemám ovulaci..Ale už v 15 mi doktorka na endokrinologii řekla,že budu mít problémy s početím..
Khatulík píše:
Ahojda..Tomu ještě tak moc nerozumím…Co to zanmená???
ted nechápu já???
čemu nerozumíš?co co znamená?
kiara8 píše:
ahojík děvčata vy tady jedete nestíhámtak dneska v PC v sanusu na UZ potvrdili že mám dva folíci o velikosti 13 a 17 tak mám píchnutý pregnyl a v pátek na IUI..tak jsem na to zvědavá
Tak přeji aby to vyšlo…Kolik stojí iui??
Khatulík píše:
JJ prostě nemám ovulaci..Ale už v 15 mi doktorka na endokrinologii řekla,že budu mít problémy s početím..
Takže máš asi špatnou štítnou žlázu vid?Bereš náký léky?Já beru letrox100.a říkali my taky pokud to bude špatný že neotěhotním,ale mám to ok.tak snad t léky pomůžou ![]()
hanulka78 píše:Khatulík píše:ted nechápu já???
Ahojda..Tomu ještě tak moc nerozumím…Co to zanmená???čemu nerozumíš?co co znamená?
To bylo na kiaru
hanulka78 píše:Khatulík píše:Takže máš asi špatnou štítnou žlázu vid?Bereš náký léky?Já beru letrox100.a říkali my taky pokud to bude špatný že neotěhotním,ale mám to ok.tak snad t léky pomůžou
Nene nemám štítnou žlázu..Tenkrát jsem tam šla kuli nadměrnemu ochlupení..Tvoří se mi víc mužskýho hormonu než by mělo nebo co…
hanulka78 píše:
ahatak to pak jo.já se loučím jdu chrnět.tak pááá holky
Jdu taky..Dobrou noc..
khatulíku,takže ty asi ani normálně nemáš menzes vid?to má moje kamarádka a šla hned na ivf a vyšlo jí to na po prvé.Tak proto ten clostík
hanulka78 píše:
khatulíku,takže ty asi ani normálně nemáš menzes vid?to má moje kamarádka a šla hned na ivf a vyšlo jí to na po prvé.Tak proto ten clostík
JJ sama ho nemám..A nebo jsem ho naopak měla dvakrát do měsíce… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.