SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
5.1.11 21:50
kiara8 píše:
ahojík děvčata vy tady jedete nestíhám :-) tak dneska v PC v sanusu na UZ potvrdili že mám dva folíci o velikosti 13 a 17 tak mám píchnutý pregnyl a v pátek na IUI..tak jsem na to zvědavá

jé ted jsem ti odepisovala v naší diskusi :mrgreen: takže taky Pardubičačka ?nás tu je teda co chodíme do sanusu :mrgreen: a tys něco brala kromě pregnylu když máš 2 folíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.1.11 21:53
Khatulík píše:
Jsem z pardubic…Je mi 22 a děti nemám..

to jsi Katulíku ještě mladoučká co?kéž by mě bylo 22 :mrgreen: to už je dávno :mrgreen: závidím.neboj brzy to vyjde tobě a budeš se radovat s mimískem neboj.ale se divím že ti dali hned clostík,co jsem tady četla tak prý je to pěkný driák nebo co?Mě ted nic takovýho nedali ale před 3 lety jsem brala clomhexal a to je prý to samý,jsem se teda dočetla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.1.11 21:57

Ahojda..Tomu ještě tak moc nerozumím…Co to zanmená???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.1.11 21:59

JJ prostě nemám ovulaci..Ale už v 15 mi doktorka na endokrinologii řekla,že budu mít problémy s početím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.1.11 21:59
Khatulík píše:

ted nechápu já??? :nevim: čemu nerozumíš?co co znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.1.11 22:00
kiara8 píše:
ahojík děvčata vy tady jedete nestíhám :-) tak dneska v PC v sanusu na UZ potvrdili že mám dva folíci o velikosti 13 a 17 tak mám píchnutý pregnyl a v pátek na IUI..tak jsem na to zvědavá

Tak přeji aby to vyšlo…Kolik stojí iui??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.1.11 22:01
Khatulík píše:
JJ prostě nemám ovulaci..Ale už v 15 mi doktorka na endokrinologii řekla,že budu mít problémy s početím..

Takže máš asi špatnou štítnou žlázu vid?Bereš náký léky?Já beru letrox100.a říkali my taky pokud to bude špatný že neotěhotním,ale mám to ok.tak snad t léky pomůžou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.1.11 22:02
hanulka78 píše:
Khatulík píše:
ted nechápu já??? :nevim: čemu nerozumíš?co co znamená?

To bylo na kiaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.1.11 22:03
hanulka78 píše:
Khatulík píše:
Takže máš asi špatnou štítnou žlázu vid?Bereš náký léky?Já beru letrox100.a říkali my taky pokud to bude špatný že neotěhotním,ale mám to ok.tak snad t léky pomůžou :hug:

Nene nemám štítnou žlázu..Tenkrát jsem tam šla kuli nadměrnemu ochlupení..Tvoří se mi víc mužskýho hormonu než by mělo nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.1.11 22:04

aha :-) tak to pak jo.já se loučím jdu chrnět.tak pááá holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.1.11 22:05
hanulka78 píše:
aha :-) tak to pak jo.já se loučím jdu chrnět.tak pááá holky :mavam:

Jdu taky..Dobrou noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.1.11 22:06

khatulíku,takže ty asi ani normálně nemáš menzes vid?to má moje kamarádka a šla hned na ivf a vyšlo jí to na po prvé.Tak proto ten clostík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.1.11 09:08
hanulka78 píše:
khatulíku,takže ty asi ani normálně nemáš menzes vid?to má moje kamarádka a šla hned na ivf a vyšlo jí to na po prvé.Tak proto ten clostík

JJ sama ho nemám..A nebo jsem ho naopak měla dvakrát do měsíce… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.1.11 09:12

A jinak mi přišel dnes ráno čajík..Tak ho dnes vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.1.11 10:51

Khatulík

IUI stojí 500 + 30 poplatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.