Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Khatulík píše:
Když si najdeš 24.pánský tak je pod tím napsáno don juan
jsem asi tele
nejde my to
budu zkoušet
Zkoušej at mužeš obědnat…Jsem ráda,že na to nejsem sama..Že si mužu s někým popovídat…To to nepoznal,tak nepochopí.. ![]()
Ahojky,tak polévku jsem dostala a máš ji opravdu výbornou.
Dala jsem tam ted ale až moc brambor,tak nevím jestli tu polévku nebudu třeba ředit.
Tak ještě dva dny vydrž za chvilku máš sobotu,a to nebudeš muset vstávat a konečně se vyspíš déle.Dneska jse mi vstávalo celkem dobře,ale včera jse mi fakt vůbec nechtělo.Mareček už je vzhůru před sedmou,tak ho nemusím vůbec budit do školky.
Tak hlavně at to manželovi dobře dopadne,a nebude spát jak tam za ním půjdeš. ![]()
Bude potom po té operaci chodit na rehabilitace?
A budeš zítra vařit?
Khatulík píše:
Zkoušej at mužeš obědnat…Jsem ráda,že na to nejsem sama..Že si mužu s někým popovídat…To to nepoznal,tak nepochopí..
a ty se chystáš na iui?jsem to nečetla všechno.a chodíš do sanusu?jo a prostě to tam nemůžu najít.odklikla jsem odkaz co píše Gábi a tam žádný pánský čaj neni,teda je tam něco na erekci ale název libido žádný.nemáš odkaz přímo na to cos objednávala ty?Můj manža bere ještě vitamíny a pije femigard a sperma se už zlepšilo.ale furt to není supr ![]()
Nene do sanusu nechodím…Zatím mě léčí muj gynekolog.Ale řekl mi že když do tří měsícu neotěhotním,tak nás pošle na spermiogram a dál… ![]()
Khatulík píše:
http://www.vltava2000.cz/…y--100g.html
vau
supr,moc díky.problém byl že jsem nevěděla do jaký kategorie ho zařadit.
hned objednám.kolik jsi toho objednala prosím?Stačí 1.na jak dlouho asi bude? ![]()
Obědnala jsem zatím jeden..když to nebude dobrý tak mi to pít nebude
Khatulík píše:
Obědnala jsem zatím jeden..když to nebude dobrý tak mi to pít nebude
tak já taky vemu 1.ale ani tam nepíšou jak se užívá atd.co?nebo to tam někde je?si asi říkáž ta holka je asi bl.. co?
a nepsala si jak je to s tebou.jestli jdeš na iui atd.máme kdyžtak diskusi o iui,tak se můžeš přidat k nám ![]()
Zatím nejdu..Beru clostilbegyt..Ted mám zvýšenou dávku…Pak nás kdyžtak pošlou a nevím co bude dál…Mělo by to tam být..Ale prý 3 krát denně..Po dvou lžičkách vylouhovat..ale určitě to tam bude napsané..
Khatulík píše:
Zatím nejdu..Beru clostilbegyt..Ted mám zvýšenou dávku…Pak nás kdyžtak pošlou a nevím co bude dál…Mělo by to tam být..Ale prý 3 krát denně..Po dvou lžičkách vylouhovat..ale určitě to tam bude napsané..
to si pak najdu
a prosimtě s tou dopravou?cena za 95kč jo?něco tam píšou zdarma,ale to my nejde,takže asi za 95kč co-dobírkou
fakt si nemysli že jsem máčo
ale říkám si takový pidi balíček za 95 když čaj stojí 88.nojono ![]()
NJ to jo…Já jsem to zaplatila převodem..za 75…Ani nevim jestli se to dá sehnat tady v lékarně…Ty jsi z pce???Kolik je to roku???
já jsem od Pardubic L.B.a je my 33.už mám doma 2letou holčičku
a ty?
ahojík děvčata vy tady jedete nestíhám
tak dneska v PC v sanusu na UZ potvrdili že mám dva folíci o velikosti 13 a 17 tak mám píchnutý pregnyl a v pátek na IUI..tak jsem na to zvědavá
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.