SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
4.1.11 16:39

Ahoj Khatulíku :mavam: ,chodíš také do Sanusu?Já tam začla chodit nějak v dubnu,už tam teda nechodím,ale je tam moc milý personál :palec: .Chodila jsem tam ráda,akorát jsem nikdy nebyla odbavena v čas :lol: ,vždy s docela větším zpožděním.To bylo tak jediný co bych trošku vytkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
4.1.11 16:45
Gábi 1 píše:
Ahoj Khatulíku :mavam: ,chodíš také do Sanusu?Já tam začla chodit nějak v dubnu,už tam teda nechodím,ale je tam moc milý personál :palec: .Chodila jsem tam ráda,akorát jsem nikdy nebyla odbavena v čas :lol: ,vždy s docela větším zpožděním.To bylo tak jediný co bych trošku vytkla.

Nene do sanusu nechodím…Zatím mě léčí muj gynekolog.Beru clostilbegyt.Ted mi zvednul dávku na 2 denně.Když to nezabere tak nás prý pošle na spermiogram a budu mít další léčbu…Tak se chci něco dozvědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.1.11 16:46

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak i dnešní den jsem zvládla i s hodinovým přesčasem :-) ,dneska jsem teda měla horší práci než včera,moc rychle mě to nešlo :-o .

Včera jak jsem lehla tak jsem chrněla a i ted jsem už ospalá.Tak dnes to snad vyjde a ulehnu dříve.Ale čeká mě ještě tuleníčko s manžílkem,zítra nastupuje do té nemocnice,tak budem mít oba pust :think: .

Chci navečír udělat ty dobrý vaječný chlebíky a vezmu si zítra do práce :lol: ,už ted mám na ně chut :lol:

Od zítřka tady bude naše mamka,tak se omlouvám moc se sem nedostanu,je mi vždycky blbý věnovat se počítači když je tady u nás.Ale určitě aspon trošku písnu,jen to bude méně často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.1.11 16:49

Khatulíku aha :lol: a jak jste na tom,jak dlouho se snažíte?Partner ok? Muj měl horší spermiogram,já v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
4.1.11 16:55

Snažíme se od června…JJ partner v pohodě..Asi ještě neví co bude..zatím vím že problém je u mě..Mám anovulaci.Bude mi 22 takže mám čas…Ale přítel je starší a miminko si hrozně přejeme…Jsem z toho už tak špatná..Stále mám přepady pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.1.11 17:32

Kathulíku prosimtě hlavně nebreč a nenervuj se tolik :wink: .Neházej flintu do žita,to ještě není tak velká doba,pomužou hormony na ovulaci a pujde to určitě i přirozenou cestou.

Nevím jestli si pročítala tuhle diskuzi trošku,tak koukni na mě.Dva roky snažení,dvě inseminace a nic.Pak nasadím na čtvrt roku bylinky a najednou nemužu věřit vlastním očím // :dance: ,bez pomoci lékařu.

Taky mě to bylo líto,měsíc co měsíc ms přichází,testy negativní,už jsem to začla vzdávat.
Nechceš zkusit k lékum na ovulaci ještě ty bylinky co jsem s manželem pila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
4.1.11 17:54

Jj ráda bych je zkusila…Copak to bylo za bylinky?Já jsem si dnes koupila kyselinu listovou a taky jsme si s přítelem obědnali gel pro početí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.1.11 18:16

Ahojky Gábi :mavam: tak jsem se tu dostala dneska dřív, tak jen doufám že mi půjde internet.

Tak dneska jsi měla jinou práci a říkáš že horší,ale přece nemůžou očekávat že ti to půjde hned dobře.Svačinky jsi nosíš z domu,nechodíš tam na obědy.

Tak jsem se rozhodla že uvařím tu bramboračku,udělala jsi mi na ně chutě.Dneska jse mi už vaří brambory a dala jsem tam i mrkev,a zítra to ráno dodělám.

To nevadí že nebudeš mi tak často psát,můžem se třeba domluvit že jsi napíšem až v sobotu,rozhodni se záleží to na tobě.

Začala jsem číst první díl knížky Harry Potter,a myslela jsem že mně to nebude moc bavit ale je to napínavé čtivo.Tak ted nebudu moc sedět u internetu ale budu číst,mám půjčené z knihovny tři díly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.1.11 19:20

Ahoj Kamčo :mavam: ,taky se mi to líbilo moc natočený,takže věřím že knížka musí být super :palec: .

Naštěstí se nikdo nezmínil jako že dělám pomalu nebo tak.Doufám že to berou že to nemužeš umět hned :oops: .A co jsem slyšela tak i někdo z těch holek taky neplní na 100%

Jojo bramboračku schvaluju :palec: ,taky jsem si na ni pochutnala :lol: .Já před chvilkou dodělala chleby s vaječnýma omeletama.Vezmu si i do práce.Oběd jsem si tam zatím neobjednala,ale koukala jsem že nejsou špatný,polévka i druhé jídlo myslím 29kč.To jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
4.1.11 19:26

Gábi co ste to měli za bylinky??Jsem nedočkavá..Ráda bych je zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.1.11 19:28

Khatulíku :mavam: ,tak jsou to Zentrichovi bylinné čaje.

Dámský se jmenuje Gravozen-ten napomáhá ke snažšímu otěhotnění a k udržení plodu.

Pánský je Don Juan-zvyšuje tvorbu a životaschopnost spermií.

Objadnávala jsem je tady http://redir.netcentrum.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
4.1.11 19:38

Tak ti děkuji..Já je zkusím :-D Těším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.1.11 20:31

Gábi,je ta knížka super,včera jsem jí začala číst a už jsem na straně 143.Zkusím se někde zeptat na půjčení nějakého dílu,nebo to musím vidět ze začátku tak jak to začalo.

Manžel mněl na večeří černý prejt a to já nemusím,tak jsem udělal vaječnou pomázanku a taky dala manželovi do práce na svačinu. :lol:

Tak to je dobrá cena za obědy,to máte levnější než Mareček ve školce. :-D

Vůbec se nestresuj že nestiháš,jsi tam přece teprve dva dny tak nemůžeš trhat rekordy.Já jse ti přiznám já taky neumím dělat rychle,já bych u pásu třeba dělat nemohla nebo někde kde mají třeba nějaký limit který musíš splnit.

Budeš zítra vařit,nebo něco udělá tvá maminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.1.11 21:03

Ty jsi je ještě natočený neviděla?Tak to doporučuju.taky se vždy pousměju,je to styl pro větší děti a já to žeru :lol: :lol: :lol:

Ani jsem ti nepsala,ráno jsem hodila šavličku :poblion: ,zase po čištění zubu a to to ted trošku odflakuju že vím že mě to natahuje a stejně.

Mnam mnam,vaječnou pomazánku zbožnuju :palec:

Myslím že moje mamka neuvaří 8-o ,Jára mi říkal at jsem radši…v létě když chtěla dát něco do mrazáku,tak ho přece nedovřela,tak aby zas nebylo více škody jak užitku :lol: .Asi něco uvařím zítra já aby si mohla dát v pátek k obědu,ale ještě nevím co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
4.1.11 21:04

Kathulíku určitě :palec: ,já s manželem ho pila 3měsíce a uspěch se dostavil právě když už jsem to nečekala a vzdávala.
Takže doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.