SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
27.12.10 10:48

My jsme to nakonec udělali,že jsem musela ještě kupovat ten batoh že by toho měla fakt hodně,že koloběžku dostane k šestým narozeninám,ty má v březnu tak to se jí pak bude akorát hodit.

Stejně je to síla,už jim bude šest let :mrgreen: ,to tak letí.

Taky tady máme plastu hromadu,musím s tím též zajít do kontejneru a vratných flašek o tom ani nemluvím.S tím se ani tahat nebudu,to až pujdem s manželem někdy na větší nákup tak at si to odnese :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.12.10 11:24

To máš teda pravdu že to letí Mareček bude mít v dubnu, to má taky za chvilku. :-D
A já ani nemluvím zas budu o rok starší,únor je ještě dřív .

Tak se měj odpoledne moc hezky a užíj si sestry a její rodiny.Dobrou chut k obědu také přeji!Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.12.10 11:29

No to teda :think: ,já si myslela že budu mít druhý dětátko v nějakých 33letech koukni.Ale tak hlavní že se vubec dočkám.Ale tak ty jsi trochu mladší,tak u tebe to klapne.Připomen mi prosím kolikátý že si ročník?

Ted psala sestra že v Plzni je to samá bouračka že se jede špatně,tak přijedou asi trošku dýl.My si říkali že počkáme na ně tak do jedný a když by nepřijeli,pojedem napřed do Pardubek a sejdeme se tam.

Také přeju krásný den a dobrou chut k obídku,papa :mavam: ,večer písnu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.12.10 21:29

Ahojky Gábi :mavam: tak jsi ještě asi na návštěvě u mamky že nepíšeš,a dobře se bavíte to se pak nechce ani domů.

Já ti tu nemůžu napsat ročník ,ale jsem o dva roky mladší než ty. :lol: Manželem nám to vyšlo že já jsem mladší o tři roky,o tři měsíce a dokonce o tři dny. :dance:

Odpoledne jsme si zašli s Marečkem na procházku i do kostela podívat se na betlém,a pak jsem žehlila protože jsem toho prádla měla hodně.

Tak jak jses tam měla,určitě ted víš plno novinek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.12.10 21:40

Ahojky :mavam: ,promin že píšu až tak dlouho.Ale to víš,přijeli jsme pomalu před devátou.Rychle nahnat malou do postele,ale ještě slyším že tam nespí,Krišpín jeden :lol:

Sestra chtěla at jí tam nechám do zítřka.Jenže neměla sebou ani kapky na kašel ani jiný oblečení na ven než šaty,tak se mi moc nechtělo :think: .Oni sem zítra nejedou,tak bych si nejspíš tam musela i zítra udělat výlet vlakem.Manžel musí neplánovaně do práce a ještě neví jestli jen na zítra.Ale ani mu to nevadí,je rád že si nahoní nějakou korunku jak bude pak v lednu doma.

Co zítra vaříš?Já chtěla tu vepřový plátky naložený,jenže manžel nebude na oběd doma,tak to nechám bud na večeři nebo na oběd na středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.12.10 22:30

To nevadí vůbec se nemusíš omlouvat,já jsem tu taky psala až později.

Jak ti ted píši tak jse mi tu objevil skype,ale naštěstí mně to šlo vymazat.Nevím kdo by mně ted mohl volat,tak nechápu proč se mi to na obrazovce objevilo. :nevim:

Ještě zítra budem mít sekanou ze čvrtka,tak doufám že bude ještě dobrá.Já jsem rodičům udělala taky vepřové plátky v marinádě,a dneska jsme je ještě dojídali.

Dneska ráno volal otec a slyšel Marečka,tak jse mně ptal jak to že není ve školce.Úplně zapoměl že mají děti prázdniny,a že jdou až 3 ledna.

Tak manžel musí nečekaně do práce,a chce se mu vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
27.12.10 22:46

Na jednu stranu se mu do práce nechce,to víš,takhle si mohl ráno vstát v kolik chtěl,ale na druhou ví že se bude hodit nějaká kačka navíc,v lednu to bude špatný finančně,bude tak tři týdny mimo chudáček muj.

Budu tady muset mít mamku mojí aby mi pomohla s Kristy vodit ji do školky,ráno to stíhat nebudu a ten další týden ze začátku tady určitě taky ještě bude muset být.
Ona s tím počítá,jen to ještě budeme muset upřesnit o které dny jde.

Já skype nemám na notasu,ale manžel jo na velkým.Já moc už ani to icq nepouštím.Uplně jsem si odvykla.

Tak já ti popřeju sladké sny a pomažu za chvilku na kutě,dobrou :mavam: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
27.12.10 23:32

Tak aby manžel nešel na Nový rok,tak bude pracovat po celý rok. :-D Jestli bude manžel vstávat jenom zítra,tak to se dá vydržet jeden den to vstávání .

Tak to je dobře že ti mamka vypomůže,aspon ze začátku a potom budeš třeba zase doma.

Tak ti taky přeji dobrou noc a hezké sny. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.12.10 09:19

Dobré dopoledne přeju :mavam: ,já se dneska tak hezky vyspala :lol: ,ani jsem nevnímala budík od manžela.Jen vím že jsem byla vzhuru když mi otevíral dveře do ložnice než odcházel,takovýhle spánek bodne :palec: ,mám pořád ten nedostatek :-)

Tak se nasnídáme a musím dojít na nákup,pečivo zázvor hranolky…
Přes noc u nás zas pěkně nasněžilo 8-o ,kdyby jsme byly s malou fit jdem bobovat,ale takhle to nechci pokoušet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.12.10 09:37

Ahojky Gábi :mavam: ,přeji ti taky krásné dopoledne.
U nás též sněží byla jsem už odhrnovat sníh,tak ti píši až ted.

Nevím asi ty Kravaře přesunem na zítra,chtěli jsme jet autobusem tak at nejsme potom jak sněhuláci. :-D

Zatím mi tchýně neříkala abych jí někam zašla,tak jsi uvařím čajík na zahřátí.Jestli jse mi bude chtít odpoledne vyléz do té zimy , tak by jsme si zašli s Marečkem na boby na kopec.

Dneska radši odpočívej a bud v teple,at jsi hlavně zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.12.10 11:25

Tak jsme doma z procházky a nákupu.Je tam docela pěkně,0stupnu,svítí sluníčko.Pěkně by se bobovalo,ale radši nepujdem.Odpoledne se staví ta má kamarádka s dcerkou,tak si holky pohrajou doma.

Chtěla jsem zajít tady do takový malý drogerie.Ale měli jen do 11hodin a tak smula,ale nepotřebovala jsem tam akutně tak se nic neděje.

Tak už ti rovnou popřeju dobré chutnání,já dnes udělám jen těstoviny na paprice od Maggy,my je máme rádi s Kristy a když dnes s náma neobjedvá manžílek tak si je mužem dát.

Tak krásný den přeju,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.12.10 11:26

Tak já se už budu loučit a půjdu už vařit oběd,jen doufám že jsi někde nezapadla jak jsi šla nakoupit.

Měj moc hezké odpoledne,a odpočívej doma v teple.Papa. :mavam: :mavam:

Dobrou chut k obědu,ani nevím co dneska máš dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.12.10 19:57

Ahojky :mavam: ,já ti psala momentík před tebou před polednem.Všimla jsis toho?

Před chvilkou jsem si pěkně nacpala pupek :lol: .Dělala jsem k večeři topinky s vajíčkem,mnam mnam :palec:

Ještě ani nevím jestli zítra už sestra s dětma k nám přijede na oběd nebo dýl,tak nejsem rozhodnutá co bude k obídku.Jen jsem koupila toustový chléb že k večeři udělám tousty

Dneska jsem ti byla tak unavená že jsem se natáhla po obědě,neusnula jsem ale aspon jsem si odpočinula.

Představ si ten dáreček z vánočního kolotoče mi fakt nepřišel a ani batoh stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
28.12.10 20:49

Ahojky Gábi :mavam: ,jak jsem ti odpoledne psala tak jse mi u te mé zprávy objevil červený rámeček tak jsem si všimla že jsi mi psala o minutu dřív. :-D

Já jsem ti ted odepisovala,a přestav jsi že mi klekl internet tak ti to ted musím psát všechno znovu.

Tak jsem nakonec šla s Marečkem na boby,za obecní úřad už tak moc nesněžilo jak ráno.Myslela jsem jsi že tam bude plno dětí,že jsi Marek ani pořádně nezajezdí a světe div se tam nikdo nebyl.Boboval asi tak hodinku a stále nechtěl jít domů,já jsem už tak třepala zimou ale taky jsem si dvakrát zklouzla.

A nenapsali ti třeba email od toho batohu kdy ti to pošlou,a nemají tam ted taky volno.

Mareček jse mně dneska ptal kdy už půjde do školky,že jse už moc těší na kamaráda Tomáška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
28.12.10 21:18

To věřím že to trošku rozčílí,když musíš psát celou zprávu znova.Ale budiž ti utěchou že mě se to taky jednou stalo a to mi ani neklekl počítač :lol:

U nás bylo odpoledne už docela zima,ale dopolko krásně.Sluníčko to hezky prohřálo :lol: .Bylo ale jasno,tak myslím že v noci bude pořádně mrznout,hlásí zase přes noc -8 -12,to je hruza.

Z toho internet.obchodu mi akorát před vánocema přišel mail jak bych hodnotila obchod,tak jsem tam zaškrtla kolonku že jsem objednala a zboží stále neobdržela a že mě měla kontaktovat operátorka a nikdo nic :-? ,to jsem tam vše napsala.

Tak sestra že zustanou na oběd v Pardubicích,že tam je sekaná a uzený,tak aby se to snědlo.Ale mamka mi vyřizuje že mi koupila moji milovanou arašídovou nugetu :palec:

Tak ted přemýšlím co teda nakonec uvařím na zítra.Že by čevabčiči s bramborem a mrkvový salát? :nevim: :twisted: Co budeš vařit ty,třeba mě inspiruješ :lol:

Jo manžel nakonec přijel asi ve třičtvrtě na dvanáct,tak jsem ty vepřový plátky s hranolkama dělala nakonec :lol: a moc jsem byla pochválená :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.